• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    49
Google da 16. Haftadan itibaren duymaya başlar diyor ama benim yaşadığım olay 20li haftaların başındaydı. 22. Hafta olması lazım.
Sesten ziyade bas titreşimlerinin rahatsız ettiğini düşünmüştüm.
Yaa kıyamam demek sesten bile irkiliyorlar hareketlerini hissedecek olmak çok heyecanlandırıyor beni sanırım o günlere az kaldi

Yaa kıyamam demek sesten bile irkiliyorlar hareketlerini hissedecek olmak çok heyecanlandırıyor beni sanırım o günlere az kaldi
Evet, minikler ama karnimizdayken bile herşeye tepki veriyorlar.
Çok yakında hissetmeye başlayacaksın. Ben bir kaç haftadır çok nadir hissediyordum, dün gece ise sıklaştı. İlk gebeligimde 20.hafta gibi net hissediyordum. Çok yakın yani artık😊

IMG_9309.webp

Cinsiyet tahmini yapar mısınız bana da 😌 Doktorumuz %80 olarak tahminde bulundu, bugün de fetal dna verdik haftaya kesinleşecek 😍

İyi aksamlar herkese, bugün kontrolüm vardı 12+3teyim, doktor cinsiyeti gördü ve erkek dedi, kesin mi diye sordum evet dedi ama hala icimden bir sey kız diyor neden böyle oldu acaba😅 oysa ki %51 oranla erkek de istiyordum ama hala acaba mı oluyorum
Erkek oldugu söylenip sonra kıza dönen var mı acaba

İyi aksamlar herkese, bugün kontrolüm vardı 12+3teyim, doktor cinsiyeti gördü ve erkek dedi, kesin mi diye sordum evet dedi ama hala icimden bir sey kız diyor neden böyle oldu acaba😅 oysa ki %51 oranla erkek de istiyordum ama hala acaba mı oluyorum
Erkek oldugu söylenip sonra kıza dönen var mı acaba
Valla ben hastanede çalışıyorum sana bir hikaye anlatıyım daha geçen ay oldu,
Bi ablamız doğuma girerken sezeryan olacak eşine diyorlar ki yarım saat sürer bebişin adı felan belliyde kimlik işlemlerini yapalım adamda giidyor işte adı Kerem soyadı şu vs derken hop doğumhaneden arama geliyor sakın kimliğini yapma bebek kız doğdu diye😂 adam şok oluyor benim kızım vardı oğlum olacaktı felan diyor. Neyse sekreterler sakinleştiriyor iyi Ceren olsun adı o zaman eşimde bağlatacaktı söyleyin bağlatmasın diyor…

Bi ablamız doğuma girerken sezeryan olacak eşine diyorlar ki yarım saat sürer bebişin adı felan belliyde kimlik işlemlerini yapalım adamda giidyor işte adı Kerem soyadı şu vs derken hop doğumhaneden arama geliyor sakın kimliğini yapma bebek kız doğdu diye😂 adam şok oluyor benim kızım vardı oğlum olacaktı felan diyor. Neyse sekreterler sakinleştiriyor iyi Ceren olsun adı o zaman eşimde bağlatacaktı söyleyin bağlatmasın diyor…
Aaaa çok enteresan . Erkek çocuk halbuki belli ediyor işte nasıl kız olmuş sonradan . Bebekleri karıştırmış filan olmasınlar 😁 bugun bana da 15. Hafta erken cinsiyet için dediler . Kız diyen oldu öncesinde . Eşim böyle oldukça acaba erkek mi diye umutlanıyor 😁

Bugun serklajımı oldum , çok güzel geçti . Çok şükür sonrasında kalp atışlarımızı dinleyip bebeğimi de gördüm . Kanamam var biraz , 10 gün sürer . Haftaya da raporluyum ,10 gün dinleneyim 🎊

Bugun serklajımı oldum , çok güzel geçti . Çok şükür sonrasında kalp atışlarımızı dinleyip bebeğimi de gördüm . Kanamam var biraz , 10 gün sürer . Haftaya da raporluyum ,10 gün dinleneyim 🎊
Geçmiş olsun kaç dakikalık.bir operasyon ,narkoz veriliyor mu ,korktunuz mu ayriyor mu.

İlginç geldi çünkü hastaneden doğdu belgesi doğum belgesi ile gidiliyor nüfusa ,hastane doğmadan mi vermiş acaba

Geçmiş olsun kaç dakikalık.bir operasyon ,narkoz veriliyor mu ,korktunuz mu ayriyor mu.
Valla 11:10 gibi filan girdim 12:15 gibi çıktım . Evet genel anestezi veriliyor . İlk serklajım sonrasında bir saat acı çekmiştim, o bölge yaraya kolonya dökmüş gibi acıyordu . Çok şükür bunda o kadar olmadı . Girerken korktum tabi bu sebepten 😬

Geçmiş olsun mu denir bilemedim:)

Valla 11:10 gibi filan girdim 12:15 gibi çıktım . Evet genel anestezi veriliyor . İlk serklajım sonrasında bir saat acı çekmiştim, o bölge yaraya kolonya dökmüş gibi acıyordu . Çok şükür bunda o kadar olmadı . Girerken korktum tabi bu sebepten 😬
Çok geçmiş olsun bende genel anestezi fobisi var,ya uyuyup uyanamazsam.diye ,Allah doğru getirsin ,iyimser olmanız ne kadar güzel

Back
X