günaydın kızlar nasılsınız bakayım? ben bugun izne cıkıyorum hihoyyyt yazlıktan dinlenicem. ama ordan da takipte olucam merak etmeyin hatta daha rahat sekilde tum gun yatıcam nasılsa.
oohh vallaa, biz de burda sıcakta çalışalım. ben de istiyorum banane bananeee mafoldumben iyi tatiiler güzelllik, iyice dinlen bizi de unutma emi yerimseniben
çok saolun kızlar destek için geçicek inş. bu durmda neyse fazla uzattım iyice geriliyorum böyle olunca başka şeylerden bahsedelim bari... ben sabah yataktan kalktığımdan beri böyle bir ağlamak br ağlamak var içimde hayırdır inş.ne geçicekse elime ağlayınca iyice psikolojimi bozdu sanırım bu hamişlik benim varmı böyle hisseden kzlarr
canım konuyu konuşalı çok olmuş, kapatmışsınız ama ben de senin çok çalışmana gıcık olanlardan biri olarak tekrar açmak istedim kusura bakma. kaç senedir çalışıyorsun elifcim.? eğer aradaki dönemde alacağın paradan, daha fazla tazminat alabilirsen bence patronuna bu kadar boyun eğmene gerek yok. zaten doğum parası ne kadar alınıyor ki?sonuçta sana mesai vermeden çalıştırması suç ve sen akşam 5.30 dan sonra çalışmak istemediğin için seni işten çıkartırsa afedersin ama eşşek gibi tazminatını ödemek zorunda. bunları da düşünmüşsünüzdür umarım canım.
malesef hepimiz zaman zaman sebebsiz yere ağlamaklı oluyoruz canım. ben hamilelikten önce de böyleydim :) bence kadınsal bi durum bu :)
kaydirigubbakcemile3 walla sabırsızlanıyorum gitmek için ama ikili testi yapıcak ya korkuyorumda Allahım şu cuma mübarek gün iyi haberler almak nasip etsin hepimize:Saruboceq:
aryacım bi alemsin kuzum. bulantılarım geçti diye sevineceğin yerde, evham yapıyorsun. bence yarın dr'da bebeğini sağ salim göreceksin, havalara ucacaksın..iyi haberlerini bekliyoruz tatlım,rahat ol, herşey iyi olacak Allah'ın izniyle..
kızlar bursaya geldik. az önce yamıştım ama ada diye çıkmış izmirden sonra buranın havası çok serin geldi bana süper kaydirigubbakcemile3
ohh valla gezin anca.kıskanıyoruz artık biz burda. :) iyi eğlenceler fatoşcum..
iyi çok şükürr canım durmadan acıkıyom bide diş etlerim acıyo 2 gündür ekmek bile çiğneyemiyom
senin haftanda benim de diş etlerim ağrıdı 3-4 gün. sonra da fırçalarken kanamaya başladı. zaten pek dikkat etmezdim önceden de dişlerime.. bir dişim çürüdü bile. inş daha fazlası olmaz.. biraz bakımına dikkat etmemiz lazım..
valla bizim burda sihirli kupalar var ben onlardan almıştım doğum gününde üzerine ikimizin resmini ve yazı yazdırmıştım harika bişey bardak simsiyah bişey sıcak bişey dökünce içien beyazlaşıyo ve resim ve yazı çıkıyo
ha birde yemek yapmıştım evi süsledim sandalyeleri beşiktaşlı olduğu için giydirme yaptım siyah beyaz, balonları şişirdim her yere dağıttım bide ufak mumları evin girişinden başlayarak yakıp sıraladım artık sonrası malum kişiye kalmışşş
mydarling ne kadar uğraşmıssın cancağızım, ne gerek vardı bu kadar uğraşmana. :) erkekler hakediyor mu dersin, hıım :) ama sihirli kupa fikri süpermiş..eşin de aynı şekilde senin doğum günün için hazırlık yapıyor mu?
cnm salam sosis sucuk bunlar yasak pişmişini dahi yeme dedi bana dr.
:1shok: pişmişi bile mi :1shok: bu akşam tost yapıcaktım ama yaaa.. üstelik pişmiş sucuk çok defa yedim..