2010 Şubat Anneleri

Herkese günaydın kızlar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...opuyorumnanaktan

Hayırlı uğurlu olsun canım. Güle güle otur yeni evinde. Ne zaman izne ayrılıyosun

Amin. Benim avantajım aslında derse girmiyor olmam. Çok fazla yorulmuyorum o yüzden. Senin Şubat tatili arada boşa kaynamış oluyo şimdi. Benim de 1 haftası kaynıyo.

günaydın kızlar nasılsınız?
birkaç gündür giremedim bende parartesi doktor kontrolümüz vardı.kızım 2.200 gr olmuş kilosu biraz fazla ama kafası büyükmüş biraz normal doğum yapamayabilirsin dedi çok üzüldüm ama hakkımda yarırlısı hangisiyse o olsun.onun dışında ayaklarım çok şişti albüm testi yaptırdı çok şükür yokmuş ama enfeksiyonum herzamanıki gibi tam gaz devam ediyor.
bebeğim bazen hareket etmiyor dedim 2 3 gün öyle zamanlarda hemen arıyorsun nst ye girip kalp atışlarına bakıcaz dedi gece bile olsa acile gidiyorsun dedi bende normal son zamanlarda hareket etmemesi diye önemsememiştim

hepinize günaydın kızlar
bizde geldik doktor amcamızdan
bugün nstye girdik kızımın pıtpıtlarıı dinledin ilk defa bu kadar yüksek sesle herşey yolunda allaha şükür 2400 gr olmuş kuzum kontrole bir hafta sonra çağırdı doktor yapılması gereken testlerim varmış ameliyata hazırlıkmı aca normalde şubat ortası diyodu bir hafta sonra kontrole çağırınca heycanlandım şimdi dahamı erken olcakki diye:))
darısı doktora gidecek arkadaşların başına herkes ili haberlle gelir inşallah

gecmiş olsun canım bende gecen hafta gittim doktora bebişimin kalp seslerini dinledim hayata bu kadar mutlu eden bişey yok degilmi:Saruboceq:
kaç haftalık hamilesin şimdi benide çagırdı 1.5 hafta sonra 37. haftadan sonra çatı muyanesi yapılıyo belki onun için çagırdı seni?:teselli:

Canım gözün aydın. Bebişine de maşallah. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur. Bakalım bizim doktorumuz neler söyleyecek.

Canım gözün aydın maşallah kuzucuğuna...

caneylom gözün aydın.nst'de dinlemek çok güzel değil mi? hayırlısıyla vakti gelip doğsalar da sevsek artık. maşallah kilosu iyi bebişin.
melike düşünüyodunuz sanırım isim, hala aynı mı değişti mi?

kızlar ben medelanın elektrikli göğüs pompasını ve saklama kabını ve arzum sterilizatör almaya karar verdim. doğumdan sonra alıcam, ihtiyacım olacak çünkü. çalışanlar siz nasıl düşünüyorsunuz? ben doğumdan 2 ay sonra, eğer uzatabilirsem 3 ay sonra işe başlayacağım.

Maşallah bebeğine canım gözün aydın..
inşallah hareketlerini daha çok hissettirir bebeğin canım :Saruboceq: büyüyorlar tabi hareketleri azalıyor.
Benim bebeğiminde başı 1 hafta büyüktü son muayenede. Allah hakkımızda hayırlısını versin..

Canım maşallah kızına.. Allah kucağına almayı nasip etsin..:Saruboceq:
Bizimde 2 hafta sonra kontrolümüz var. Bizdende 36. haftada bazı testler istedi doktorumuz henüz doğum şeklim belli olmadı ama testler sezeryanla ilgili galiba..

bulbul canım güle güle otur evinde kendini fazla yormamaya çalış..

Kızlar az önce telefon geldi öğlenden sonra oğlumun odası geliyormuş. Çok mutlu olduk..hihoyyyt

Canım ben de Medelanın mini elektirikli göğis pompasını aldım. Kraftın sterilizatörünü ve Lansilohun süt saklama poşetini aldım. Süt saklamak için arkadaşımız bir önerisi benim aklıma yattı. Sen ne düşünürsün bilemem. Bu küçük boy kavanozlar var ya reçel kavanozu boyunda onlardan almış ve camda saklamış sütü. Çok rahat olmuş. ben de öyle deneyeceğim. altı yedi tane minik kavanoz alacağım süt saklama kabı yerine. Cam daha sağlıklı diye düşündüm.

bulbul canım güle güle otur evinde kendini fazla yormamaya çalış..

Kızlar az önce telefon geldi öğlenden sonra oğlumun odası geliyormuş. Çok mutlu olduk..hihoyyyt

Güle güle kullanın canım benim.... Mışıl mışıl uyusun bebişn içinde. Foto eklemeyi unutmaaaa....

Caneylom, MaviYesil maşallah kuzucuklarınıza

Canım ben de Ocak 27' de çıkıyorum Haziran 15'e kadar evdeyim ekstra 1 ay yıllık iznimi kullanıcam çünkü. Bizim süt biriktirmeye daha önce başlamamız gerekiyor zaten tüm ihtiyacını karşılayabilmek için. İlk zaman emzirirken daha çok süt olacak ya o zaman biriktirmek lazım en azından 6 ay ek almadan süt yetsin. Ben ne alacağımı bilmiyorum Medela iyi de o kadar para da vermek istemiyorum kampanyada ucuza falan bulsam alırım yoksa Lansinohun manuel pompasını alıcam. Sterilizatör almayı düşünmüyorum ben.

Selam kızlar benim doğumumun ocakta olacağı kesinleşti gibi. 20 ocak ve sonrasında sezeryan olacak ne yazık ki. O kadar da normal doğum istemiştik ama bebeğim çok büyük olduğu için(Maşallah) normale izin vermiyor doktorum. Pazartesi gittik kontrole ve bebeğim 3.300 gr ve 51.5 cm olmuş.O gün hastanede doğan bebeklerin hepsinden bu hali ile büyüktü.

Bulbul güle güle oturun inşallah canım.

Havvacım plastik torbalardansa kavanoz iyi fikirmiş te buzlukta patlamaz mı cam?

Ayyy hakkında hayırlısı olsun canım benim. Allah sağlıkla kurtarsın inşallah. Bebişine de maşallah. Tosuncuk olacak desene. Yerim ben onu...

Serapçım bi şey olacağını sanmıyorum. Zaten dolapta 4 gün kalabiliyo süt. Poşetleri buzluğa kavanozları da dolaba koyarım demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…