Günaydın kızlarrr... Evimi taşıdım ben de pazar günü. Şimdi yerleştirme zamanı. Ne yoğun bi süreç yaşıyorum. Hayatımdaki yoğun ender anlardan biri ve hamileliğimin sonuna denk geldi. Hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun canım. Güle güle otur yeni evinde. Ne zaman izne ayrılıyosun
hepinize günaydın kızlar
bizde geldik doktor amcamızdan
bugün nstye girdik kızımın pıtpıtlarıı dinledin ilk defa bu kadar yüksek sesle herşey yolunda allaha şükür 2400 gr olmuş kuzum kontrole bir hafta sonra çağırdı doktor yapılması gereken testlerim varmış ameliyata hazırlıkmı aca normalde şubat ortası diyodu bir hafta sonra kontrole çağırınca heycanlandım şimdi dahamı erken olcakki diye:))
darısı doktora gidecek arkadaşların başına herkes ili haberlle gelir inşallah
günaydın kızlar nasılsınız?
birkaç gündür giremedim bende parartesi doktor kontrolümüz vardı.kızım 2.200 gr olmuş kilosu biraz fazla ama kafası büyükmüş biraz normal doğum yapamayabilirsin dedi çok üzüldüm ama hakkımda yarırlısı hangisiyse o olsun.onun dışında ayaklarım çok şişti albüm testi yaptırdı çok şükür yokmuş ama enfeksiyonum herzamanıki gibi tam gaz devam ediyor.
bebeğim bazen hareket etmiyor dedim 2 3 gün öyle zamanlarda hemen arıyorsun nst ye girip kalp atışlarına bakıcaz dedi gece bile olsa acile gidiyorsun dedi bende normal son zamanlarda hareket etmemesi diye önemsememiştim
hepinize günaydın kızlar
bugün nstye girdik kızımın pıtpıtlarıı dinledin ilk defa bu kadar yüksek sesle herşey yolunda allaha şükür 2400 gr olmuş kuzum kontrole bir hafta sonra çağırdı doktor yapılması gereken testlerim varmış ameliyata hazırlıkmı aca normalde şubat ortası diyodu bir hafta sonra kontrole çağırınca heycanlandım şimdi dahamı erken olcakki diye:))
günaydın kızlar nasılsınız?
birkaç gündür giremedim bende parartesi doktor kontrolümüz vardı.kızım 2.200 gr olmuş kilosu biraz fazla ama kafası büyükmüş biraz normal doğum yapamayabilirsin dedi çok üzüldüm ama hakkımda yarırlısı hangisiyse o olsun.onun dışında ayaklarım çok şişti albüm testi yaptırdı çok şükür yokmuş ama enfeksiyonum herzamanıki gibi tam gaz devam ediyor.
bebeğim bazen hareket etmiyor dedim 2 3 gün öyle zamanlarda hemen arıyorsun nst ye girip kalp atışlarına bakıcaz dedi gece bile olsa acile gidiyorsun dedi bende normal son zamanlarda hareket etmemesi diye önemsememiştim
hepinize günaydın kızlar
kızlar ben medelanın elektrikli göğüs pompasını ve saklama kabını ve arzum sterilizatör almaya karar verdim. doğumdan sonra alıcam, ihtiyacım olacak çünkü. çalışanlar siz nasıl düşünüyorsunuz? ben doğumdan 2 ay sonra, eğer uzatabilirsem 3 ay sonra işe başlayacağım.
bulbul canım güle güle otur evinde kendini fazla yormamaya çalış..
Kızlar az önce telefon geldi öğlenden sonra oğlumun odası geliyormuş. Çok mutlu olduk..hihoyyyt
kızlar ben medelanın elektrikli göğüs pompasını ve saklama kabını ve arzum sterilizatör almaya karar verdim. doğumdan sonra alıcam, ihtiyacım olacak çünkü. çalışanlar siz nasıl düşünüyorsunuz? ben doğumdan 2 ay sonra, eğer uzatabilirsem 3 ay sonra işe başlayacağım.
Canım ben de Medelanın mini elektirikli göğis pompasını aldım. Kraftın sterilizatörünü ve Lansilohun süt saklama poşetini aldım. Süt saklamak için arkadaşımız bir önerisi benim aklıma yattı. Sen ne düşünürsün bilemem. Bu küçük boy kavanozlar var ya reçel kavanozu boyunda onlardan almış ve camda saklamış sütü. Çok rahat olmuş. ben de öyle deneyeceğim. altı yedi tane minik kavanoz alacağım süt saklama kabı yerine. Cam daha sağlıklı diye düşündüm.
Selam kızlar benim doğumumun ocakta olacağı kesinleşti gibi. 20 ocak ve sonrasında sezeryan olacak ne yazık ki. O kadar da normal doğum istemiştik ama bebeğim çok büyük olduğu için(Maşallah) normale izin vermiyor doktorum. Pazartesi gittik kontrole ve bebeğim 3.300 gr ve 51.5 cm olmuş.O gün hastanede doğan bebeklerin hepsinden bu hali ile büyüktü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?