2010 Şubat Anneleri

hayırlısı olsun cnm.zor olmuştur walla kıyamam.bende 3 aylıkken taşımıştım.Allahım sağlıkla huzurla oturmak:Saruboceq: nasip etsin

Amin. 3 aylıkken daha zordur tahmin ediyorum. Çünkü düşük riski oluyor ya ilk üç ay. İnsan acaip tedirgin ve stresli olur diye tahmin ediyorum. Ben de yoruldum baya. İş yerinden de izin alamadım çünkü en olmadık sıkışık bir zamana denk geldi. Hatta pazartesi günü doktora gittim her şey allak bullak olmuş. Şu an tam olarak 3 kişinin işini yapmam gerekiyor burda.

günaydın canım yeni eviniz hayırlı olsun çok yorma kendini dikkatli ol uzanma yüksklere

Günaydın herkese,doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönerler inş.
Bülbül hayırlı olsun yeni evin güle güle oturun canım.
Esmacım oğluşun yorgun olduğundan oynamıyordur fazla merak etme canım..

günaydın selmacım iyisin inş.
evet oğluşum azda olsa pıtırdamaya başladı şükür :)

of kızlar dişim ağrımaya başladı 2 gündür sanırım dolgu yaptırmam gerekicek mecburen yoksa yandım

bülbül hayırlı olsun canım yeni eviniz. taşındıktan sonra yerleşmesi bi nebze daha kolay ama yine de dikkat et kendine fazla yorulma canım.

Sağol canım.

Kızlar bu arada son kontrolüm 15 gün önceydi bebeğe 1760g demişti doktor. Bi de pazartesi günü gittim doğum iznini erteletmeye 1825g dedi. Az değil mi iki haftada 65g? Doktora sordum +,-200,300g gösterebiliyor ultrason bu önemli değil dedi ama önceki ay tam 1kg almıştı bi ayda. Çok kilo alıyorsun demişti doktor bana şimdi yarım kilo aldım kiloma bişey demedi.

bülbül hayırlı olsun canım yeni eviniz. taşındıktan sonra yerleşmesi bi nebze daha kolay ama yine de dikkat et kendine fazla yorulma canım.

Annem çok yoruldu aslında. Kayınvalidem de burda. Annem sağolsun Allah ona uzun sağlıklı ömürler versin hiç yorulmama izin vermedi. Seviyorum ben annemi yaopuyorumnanaktan

günaydın kızlar bütün sırtım tutulmuş olarak uyandım sabah, yeni yeni gözüm açılmaya başlıyor sizden nehaber
bulbul canım güle güle oturun evinizde hayırlı ugurlu olsun

günaydın kızlar bütün sırtım tutulmuş olarak uyandım sabah, yeni yeni gözüm açılmaya başlıyor sizden nehaber
bulbul canım güle güle oturun evinizde hayırlı ugurlu olsun

günaydın canım
artık rahat yatmak yok doğrada kadar valla şöle gerinerek uyanmak istiyorum yüz üstü yatmak istiyorum malesef hep sola yatmak zorundayız oda zorluyo işte

günaydın canım
artık rahat yatmak yok doğrada kadar valla şöle gerinerek uyanmak istiyorum yüz üstü yatmak istiyorum malesef hep sola yatmak zorundayız oda zorluyo işte

evet ya yüzüstü yatıyorduk di mi eskiden biz esmacım.. hele sezaryen yaparlarsa daha da 2 3 ay yatamayız

Günaydın kızlar a.s.

Doktora gidecekler var bugün, güzel haberlerle gelirsiniz inş.

Bizimde 33. haftamız bitiyor bugün 34 lere geldik maşallah ama benim oğlumun dönmeye niyeti yok, kafası hala midemde, dua edinde dönsün kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…