hayırlısı olsun cnm.zor olmuştur walla kıyamam.bende 3 aylıkken taşımıştım.Allahım sağlıkla huzurla oturmak:Saruboceq: nasip etsin
Günaydın kızlarrr... Evimi taşıdım ben de pazar günü. Şimdi yerleştirme zamanı. Ne yoğun bi süreç yaşıyorum. Hayatımdaki yoğun ender anlardan biri ve hamileliğimin sonuna denk geldi. Hayırlısı olsun inşallah.
günaydın canım yeni eviniz hayırlı olsun çok yorma kendini dikkatli ol uzanma yüksklere
Günaydın herkese,doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönerler inş.
Bülbül hayırlı olsun yeni evin güle güle oturun canım.
Esmacım oğluşun yorgun olduğundan oynamıyordur fazla merak etme canım..
bülbül hayırlı olsun canım yeni eviniz. taşındıktan sonra yerleşmesi bi nebze daha kolay ama yine de dikkat et kendine fazla yorulma canım.
günaydın selmacım iyisin inş.
evet oğluşum azda olsa pıtırdamaya başladı şükür :)
günaydın kızlar bütün sırtım tutulmuş olarak uyandım sabah, yeni yeni gözüm açılmaya başlıyor sizden nehaber
bulbul canım güle güle oturun evinizde hayırlı ugurlu olsun
günaydın kızlar bütün sırtım tutulmuş olarak uyandım sabah, yeni yeni gözüm açılmaya başlıyor sizden nehaber
bulbul canım güle güle oturun evinizde hayırlı ugurlu olsun
günaydın canım
artık rahat yatmak yok doğrada kadar valla şöle gerinerek uyanmak istiyorum yüz üstü yatmak istiyorum malesef hep sola yatmak zorundayız oda zorluyo işte
evet ya yüzüstü yatıyorduk di mi eskiden biz esmacım.. hele sezaryen yaparlarsa daha da 2 3 ay yatamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?