Selam kızlar benim doğumumun ocakta olacağı kesinleşti gibi. 20 ocak ve sonrasında sezeryan olacak ne yazık ki. O kadar da normal doğum istemiştik ama bebeğim çok büyük olduğu için(Maşallah) normale izin vermiyor doktorum. Pazartesi gittik kontrole ve bebeğim 3.300 gr ve 51.5 cm olmuş.O gün hastanede doğan bebeklerin hepsinden bu hali ile büyüktü.
kızlar ben medelanın elektrikli göğüs pompasını ve saklama kabını ve arzum sterilizatör almaya karar verdim. doğumdan sonra alıcam, ihtiyacım olacak çünkü. çalışanlar siz nasıl düşünüyorsunuz? ben doğumdan 2 ay sonra, eğer uzatabilirsem 3 ay sonra işe başlayacağım.
Canım ben de Medelanın mini elektirikli göğis pompasını aldım. Kraftın sterilizatörünü ve Lansilohun süt saklama poşetini aldım. Süt saklamak için arkadaşımız bir önerisi benim aklıma yattı. Sen ne düşünürsün bilemem. Bu küçük boy kavanozlar var ya reçel kavanozu boyunda onlardan almış ve camda saklamış sütü. Çok rahat olmuş. ben de öyle deneyeceğim. altı yedi tane minik kavanoz alacağım süt saklama kabı yerine. Cam daha sağlıklı diye düşündüm.
bulbul canım güle güle otur evinde kendini fazla yormamaya çalış..
Kızlar az önce telefon geldi öğlenden sonra oğlumun odası geliyormuş. Çok mutlu olduk..hihoyyyt
selam canlarım nasılsınız umarım herkes iidir ben griptim kaç gündür bugün biraz ii hisediyorum öksürüüm var hala.geçiremedim bi türlü varsa bununla ilgili tavsiyeleriniz beklerim
sonunda karar verebildik kızımın ismine alara olucak inş sizce nasıl
Selamlar kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.. Ben kayınvalidemdeydim 3 gündür bugün geldim evime.. geçen cuma doktordaydık bebeğim o gün 34+0 da 2050 gram 42 cm di çok az gerilik var haftasına göre bu sorun olacak bir konu değil dediler. 38 haftamda doğuma alacaklar kalbindeki sorundan dolayı 40. haftaya kadar beklemeye gerek yok dedi doktorlar.. sanırım 20 ocak gibi olacak benimde doğumum.. son günleri sayıyoruz yani.. Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin inşallah..
Güle güle kullanın canım benim.... Mışıl mışıl uyusun bebişn içinde. Foto eklemeyi unutmaaaa....
Zehra gözünüz aydın resimlerini bekliyoruz artıkopuyorumnanaktan
Ayy ne güzel. ınşallah içinde mutlu büyüycek bebeğin de sağlıkla gelir canım. Hepimizinkiler tabii.
Güzel isim canım. Anlamı nedir?
Canım Allah hayırlısı ile bebeklerimize kavuştursun hepimizi. Galiba aynı günlerde sezeryan olacağız:))
Yaren yazdıklarım çıkmadı süt pompası ile ilgili. ebebek magazalarında deneme ürünleri varmış. orada göğüsüne uygun pomoayı deneyip alabiliyorsun. ben de gitiğimde bana doğumdan sonra gelin de deneyip öyle aın dediler. haberiniz olsun.
Selamlar kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.. Ben kayınvalidemdeydim 3 gündür bugün geldim evime.. geçen cuma doktordaydık bebeğim o gün 34+0 da 2050 gram 42 cm di çok az gerilik var haftasına göre bu sorun olacak bir konu değil dediler. 38 haftamda doğuma alacaklar kalbindeki sorundan dolayı 40. haftaya kadar beklemeye gerek yok dedi doktorlar.. sanırım 20 ocak gibi olacak benimde doğumum.. son günleri sayıyoruz yani.. Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin inşallah..
MRB ARKADAŞLAR SÜT SAĞMA İLE İLGİL DENEYİMLERİMİ PAYLAŞAYIM DEDİM BEN KIZIM 2,5 AYLIKKEN ÇALIŞMAYA BAŞALDIM VE 2 YAŞINA KADAR EMZİRDİM AVENTİN POMPASINI VE SÜT SAKLAMA POŞETLERİNİ KULLANDIM BUZDOLABINDAQ SÜT EN FAZLA 24 SAAT DERİN DONDURUCUDA 6 ay saklanabiliyor cam kavanozlar sütle etkileşime girip aşınmaya uğradığından sağlıkçı biri olarak tavsiye etmem en sağlıklısı bikarbonat biberonlar ben hep öyle kullandım 6 tane alırsanın size tüm gün yeter taşıma zahmeti olmasa poşetler daha güzel ama yolda biraz dökülüyorlar klipseleri iyi tutumuyor maalesef
birde sizlere sorum olacak geceleri kabular görüyormusunuz ben çok görmeye başladım ne yapabilirim
Havva Zehra sağolun kızlar.. En başından beri şubat annesiyiz dedik ama bakın ocakda kısmet olacak:)
Bu arada bişey soracağım balık yağı kullanan varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?