2010 Şubat Anneleri

Zehra gözünüz aydın resimlerini bekliyoruz artıkopuyorumnanaktan

Canım hayırlısıyla doğsun da normal sezeryan farketmez. Bak sen tombişe erken gelmek için çabuk çabuk büyümüş

selam canlarım nasılsınız umarım herkes iidir ben griptim kaç gündür bugün biraz ii hisediyorum öksürüüm var hala.geçiremedim bi türlü varsa bununla ilgili tavsiyeleriniz beklerim
sonunda karar verebildik kızımın ismine alara olucak inş sizce nasıl

bulbul canım güle güle otur evinde kendini fazla yormamaya çalış..

Kızlar az önce telefon geldi öğlenden sonra oğlumun odası geliyormuş. Çok mutlu olduk..hihoyyyt

Ayy ne güzel. İnşallah içinde mutlu büyüycek bebeğin de sağlıkla gelir canım. Hepimizinkiler tabii.

Güzel isim canım. Anlamı nedir?

Selamlar kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.. Ben kayınvalidemdeydim 3 gündür bugün geldim evime.. geçen cuma doktordaydık bebeğim o gün 34+0 da 2050 gram 42 cm di çok az gerilik var haftasına göre bu sorun olacak bir konu değil dediler. 38 haftamda doğuma alacaklar kalbindeki sorundan dolayı 40. haftaya kadar beklemeye gerek yok dedi doktorlar.. sanırım 20 ocak gibi olacak benimde doğumum.. son günleri sayıyoruz yani.. Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin inşallah..

Yaren yazdıklarım çıkmadı süt pompası ile ilgili. ebebek magazalarında deneme ürünleri varmış. orada göğüsüne uygun pomoayı deneyip alabiliyorsun. ben de gitiğimde bana doğumdan sonra gelin de deneyip öyle aın dediler. haberiniz olsun.

srpp ve havva esen canlarım teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Bu arada cam kavanozlar ağzına kadar doldurulmadığı ve içindeki sıcakken derin dondurucuya koyulmadığı sürece patlamıyor merak etmeyin.

Canım Allah hayırlısı ile bebeklerimize kavuştursun hepimizi. Galiba aynı günlerde sezeryan olacağız:))

Güle güle kullanın canım benim.... Mışıl mışıl uyusun bebişn içinde. Foto eklemeyi unutmaaaa....

Zehra gözünüz aydın resimlerini bekliyoruz artıkopuyorumnanaktan

Sağolun teyzeleri inşallah hepimiz cicilerimizi iyi günlerde sağlıkla kullanalım. En kısa sürede resim ekleyeceğim. opuyorumnanaktan

Ayy ne güzel. ınşallah içinde mutlu büyüycek bebeğin de sağlıkla gelir canım. Hepimizinkiler tabii.

Canım sağolasın inşallah hepimizin bebekleri odalarında, yataklarında sağlıkla büyürler..:Saruboceq:
Senin oğluşunada maşallah canım nazar değmesin.. Bizler ve bebeklerimiz sağlıkla doğsunlarda gerekiyorsa sezeryan olsun. Bizden önce kavuşacaksın oğluna çok heyecanlı..hihoyyyt

Canım Allah hayırlısı ile bebeklerimize kavuştursun hepimizi. Galiba aynı günlerde sezeryan olacağız:))

Evet canım senin bebeğine maşallah.. Gelişimi için ne yapıyorsun..bu kadar kilo alması normal mi yoksa gebelik şekerin mi var.

MRB ARKADAŞLAR SÜT SAĞMA İLE İLGİL DENEYİMLERİMİ PAYLAŞAYIM DEDİM BEN KIZIM 2,5 AYLIKKEN ÇALIŞMAYA BAŞALDIM VE 2 YAŞINA KADAR EMZİRDİM AVENTİN POMPASINI VE SÜT SAKLAMA POŞETLERİNİ KULLANDIM BUZDOLABINDAQ SÜT EN FAZLA 24 SAAT DERİN DONDURUCUDA 6 ay saklanabiliyor cam kavanozlar sütle etkileşime girip aşınmaya uğradığından sağlıkçı biri olarak tavsiye etmem en sağlıklısı bikarbonat biberonlar ben hep öyle kullandım 6 tane alırsanın size tüm gün yeter taşıma zahmeti olmasa poşetler daha güzel ama yolda biraz dökülüyorlar klipseleri iyi tutumuyor maalesef
birde sizlere sorum olacak geceleri kabular görüyormusunuz ben çok görmeye başladım ne yapabilirim

Seldacım inşallah hayırla gelir bebişin kollarına. İkiniz içinde en iyisi en güzeli en hayırlısı olur inşallah

Seldacım canım maşallah bebeğine..
Allah hayırlı ve sağlıklı doğumlar versin.. Sağlıkla oğluşunu kucaklarsın inşallah..
Umarım herşey çok güzel olur sizin için dualarımdasınız her zaman..:Saruboceq:

Havva Zehra sağolun kızlar.. En başından beri şubat annesiyiz dedik ama bakın ocakda kısmet olacak:)
Bu arada bişey soracağım balık yağı kullanan varmı kızlar

Canım çok sağol. Ben kavanoz almayayım o zaman...

selam kızlar.. geçmişi okuyamadım henüz ama umarım iyi haberler vardır..

ctesi doktora gidecektim ama bugün tlf açtılar, "yarın bekliyoruz" diye: dr ctesi olmayacakmış. canıma minnet, ben de "ctesi gelmez" diyordum.

Sütü derin dondurucuda mı saklayacaksınız? Ben bunu neden daha önce hiç duymadım CADIARZU Peki donup çözülünce zararlı olmuyo mu? Besin değerleri korunuyor mu?

canım hadi gözün aydın bizde seni merak ettik
girmeyince
,
artık gelmeye başlıcak bizim yaramazlar hayırlısıyla gelsinler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…