ellerine sağlık havvacım.... escos canım bebişi çıplak bırakma artık işten ayrıl :)))
burcu sen doktora ne zaman gittin
kızlar nasılsınız anneannemiz bize bi sürpriz yapmış
park yatmızı almış
ben daha karar verememiştim
ama artık almış oldu ..
profilime ekledim netten buldum resmini
bakalım beğencekmisiniz
biz oğlıumla beğendik
Eniştemin el emeği bi bambu beşiğimiz vardı..Kuzenlerim filan hep bu beşikte büyümüştür..Onu bi takım şeylerle süslemek istiyordum ama çok klasik tüllü perdeli bişey olsunda istemiyordum.Oğluşumun halasıyla düşündük taşındık funnababynin takımları gibi spor bişey yapmaya karar verdik..Profilime koydum arkidişler resimlerini...Beğenicek misin çok merak ediyorum.Teyzeleri,oğlumun beşiğine bakar mısınız?
Canım ben o işi hallettim çoktan
yaptım
profilime ekledim bile
Zeynepçim şimdiden güle güle kullan saçlarını... Yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah. hemen ekliyorum canım Aslıhan İpek kuşumuzu
iyi pazarlar kızlarr zeynepcim ne güzel sen kestirebilmişsin saçlarını bende acayip sıkıldım ve yıprandı saçlarım 1 yıl olucak şubatta tam saç kestirecek dönemde hamiş olduğumu öğrendim ondan sonrada kesilmez filan dediler öyle gitti oğluşum bi gelsede o hafta saçlarımı kestirsem:)))
sakin ol canem az kaldı hepimiz için heran herşey olabilirgunaydın kızlar...
havvacım masallah esra bebege buyumus ınsallah doner de uzmez senıde...
hulya (yaren) walla hepımız oyle garıp ruyalar goruyoruz kı hayır olsun canım :1hug:
fatocum anammm 20 gunun mu kaldı ay aglamak ıstıyorum yaaaa gozun aydın tatlım
sağol canım her ihtimali sordum dr. oda eğer sezaryan olursa 21,inde alırım dediMerhabalar kızlar herkese,
Bizim yılımız başladı galiba yerimseniben
Fatolina maşallah yavruna ne güzel büyümüş...Ama neden sezeryan olma ihtimalin var onu anlamadım canım:uhm:
sağol canımhulen maşallah bebeğine. hayırlısı hangisi ise, öyle doğum yaparsın inş.
fatolina gözün aydın canım.ne güzel görmüşün ecrin dila'nı. enfeksiyon için ne dedi doktor? ayy sen erken istiyon zaten, bi de 20 gün sonra doğurursan..:) çok heyecanlı..
sağol tatlım hepimiz için hayırlısı olsunamin canım. sağol. hepimizin gönlüne göre olur herşey inş.
sağol güzelim. bazen rüyada gibiyim. fatoştan sonra iyice karmaşıklaştı duygularım..!
amin inş yaaa. sezeryandan çok korkuyorum bennn çünküüü.
gözün aydın fatocumm, kuzu serpilmişşş maşallah. hakkında hayırlısı anacım.
ayy ben de merak ettim şimdii!!!
amin güzelim. hepimizin hakkında hayırlısı.
havvacım maşallah Esra hanıma canım döner merak etme annesi Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş:Saruboceq:.
hulen(hülya) maşallah canım senin kızına da büyümüş senin cimcimede
fatolina maşallah ecrin dila hanıma seninde az kaldı desene hadi hayırlısı bakalım
inş. Fatoşla bebişide bir an evvel toparlanırda hem birbirlerine kavuşurlar hemde aramıza dönerler:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?