2010 Şubat Anneleri

noldu kızlar bebişlerde hareket mi yok
vurun popolarına azcık yaramazların :roflol:

kızlar ben geceleri çok fazla sağa sola dönüyorum acaba bebek için sakıncası olurmu

s.a kızlar nasılsınız?bosverın kestırın saclarınızı hakkaten batıl ınanc ıyı olmaz falan dıyolar,bende gıttım kestırdım ıkı ay once yıne uzadı valla zararlı olmasa boyatıcam bıle valla ama dogumdan sonrayı beklıyorum kaydirigubbakcemile3

Ebruli iki gecedir ben de çok fazla dönüyorum. İnşallah yoktur bi sakıncası...

kızlar ben geceleri çok fazla sağa sola dönüyorum acaba bebek için sakıncası olurmu

aynen bende oyleyım ve sınır oluyorum kendıme duzgun yatamıyorum dıye ve acayıp derecede sırtustu yatma ıstegım var yatamıyorum ama yatmamak lazımmıs sırtustu

Canım ben sordum boyayı doktora. 20. haftadan sonra sakıncası yok dedi. 24. haftada evde boyamıştım ben. Maşallah bi şeycik olmadı. 15 dk tutup yıkadım. Ama kokusu çok rahatsız etmişti beni. Keşke kuaförde boyatsaydım daha az kokuyo ordakiler

havvacım bende röfle yaptırıyım dıyorum ama az kaldı zaten dıplerım bayagı bı cıktı sımdı esımde pımpırık yapar ızın vermez benım boya yıne dogumdan sonraya kaldı akannehir

Röfle için ayrı bir ilaç mı kullanılıyo. Eğer öyleyse o zararlı demişti drum canım

he canım ya roflenın ıcındekı orıal maddesı ınsan vucuduna bılem zararlı bıde saf perıdrolu sulandırıp kullanıyolar ya sacı daha acması ıcın derecesı falan boyadan yuksek oluyo o nedenle bende hıc cesaret edemıyorum,bı ara kızıla nıyetlendım ondanda donmesı zor denedım bı kere cok pısman oldum-tatlicadiarzu-

Sen bi sor dr a yine de canım. Ama bana pek güvenli gelmedi yazdıkların

yok ya yaptırmıyım da sormıyımda sımdı benım doktor kızar mızar bana kaydirigubbakcemile3 valla eger sutum olmazsa Allah muhafaza ancak o zaman yoksa yaptırmam cok da sorun degıl

kızlar ben kacıyorum yemek yapıyım ıstaha gelmısken yoksa bı daha basına gecemıyorum,herkese ıyı pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…