üzüldüm canım. sağlıkla gider gelir inş.
plaj Allah yardımcın olsun...
aisee, canbahar, caneylom, corde, dineva, ebruderin, ebruli_59, emine038, plaj, uslu
merhaba herkese nasılsınız bugün??
plaj cım eşinden ayrı kalacak olman çok üzücü ama yavrun duru'n yanında öyle düşün..
aisee, canbahar, caneylom, corde, dineva, ebruderin, ebruli_59, emine038, plaj, uslu
merhaba herkese nasılsınız bugün??
plaj cım eşinden ayrı kalacak olman çok üzücü ama yavrun duru'n yanında öyle düşün..
biz iyiyiz kızımla.Siz nasılsınız??
kızlar ipekimin şeker ve oda resimlerini profilime koydum bakabilirsiniz
Canım adı gibi güzel olmuş kızının odası.İnşallah sağlıklı,mutlu günler geçirirsiniz kızınla o odada.
kızlar ipekimin şeker ve oda resimlerini profilime koydum bakabilirsiniz
havvacım listeyi sen güncelliyorsun değil mi? ismi ipek olarak yazar mısın canım
plajcım...Seni çok iyi anlıyorum canım.Benim eşim de şehirdışına çok gidiyor iş dolayısıyla ben de çok kötü oluyorum o zaman.Aramızdaki fark, benimki 10 -15 gün sık sık gidiyor.
Ayy bana da bak ne güzel moral verdim.Ama insan kötü oluyor gerçekten duygularını anlayabiliyorum.Böyle zamanlarda en güzel şey dua etmek,ben hep öyle yapıyorum.Allah yardımcımız olsun canım.İnşallah sağlıkla gidecek gelecek canım.
slm arkadaşlar ben geldim dr.dan
demiştim drçum yok başkasına gidicem diye.
pek memnun kalmadım ama idare eder yinede
ultrasyon aleti çok kötüydü.
bebişimim klsunu öğrenemedim
makat duruyor sıpam hala
bu arada nst ye girdim herşey normal
veeeeeee bomba haber
çatalada yattım yaaamafoldumben
sadece utandım hiç acımadı inanın
doğumum şubata sarkacak gibi
herkezi öpüom k.ii bakın
gunaydın kızlar...
ya sıtede bı sorun war ya benım baglantımda zor baglandım bugun gecmısede soyle ustten bı bakabıldım anca...
plaj cok uzuldum ınan saglıkla gıder gelır ınsallah esın asker esı olmak gercekten zor olsa gerek... Allah sabır versın sıze...
derınderen ne yaptı bılen yok sanırım...
canbahar doktor ne dedı sana benımde kasıklarım agrıyo dunden berı dun aksam gectı bugun yıne basladı adetlıymısım gıbı agrım var bende gıtsemmı acaba???
berrıncım ıpekının cıcılerıne bakıcam ama gıremıyorum baglantım sorunlu ılk fırsatta ınsallah hemen bakıcam
baska kacırdıgım bısey warmııı??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?