2010 Şubat Anneleri

sağolun kızlar bi geldiğini görim bi gelsin Allahtan başka hiç bişe istemem..............bu bebeği 4 yıldır deli gibi bekliyoduk en çokta eşim hep şöle yapcam şöle banyo ettiririz diyodu ama 1 aylıkken ben tek başıma herşeyini kendim yapmak zorundayım..........nasıl olcak görümcem kaynanam onlarda kalmama ısrar ediyo anneminde köpeği var oraya hiiiç gidesim yok kafam kazan gibi ne yapcam çıkmazdayım

plajcım sağlıcakla gidip gelir inşallah ...

daha güzelleri senin olsun canım benim allah tez zamanda kavustursun

hepiniz sağolun kızlar ......alıntı yapmayı bilmiom hepiniz sağolun tşşk ederim

Melisacım güle güle kullanın odanızı. Sağlıkla büyüsün bebişin. Akşama ismi ekliyorum canım listeye. Unutabilirim onun için zahmet olmazsa bi de özele atabilir isin mesaj?

aisee, canbahar, caneylom, corde, dineva, ebruderin, ebruli_59, emine038, plaj, uslu
merhaba herkese nasılsınız bugün??
plaj cım eşinden ayrı kalacak olman çok üzücü ama yavrun duru'n yanında öyle düşün..

üzüldüm canım. sağlıkla gider gelir inş.

plaj Allah yardımcın olsun...

öle canım hayırlısıyla sağsalim bi doğursam ona sarılıp ağlarım artık.....offf çok zor çok...nöbetçi ken bile zor dayanıyorum 1 gün....6senağlamasenağlama ay nasıl geccek bilmiom ...

plajcım...Seni çok iyi anlıyorum canım.Benim eşim de şehirdışına çok gidiyor iş dolayısıyla ben de çok kötü oluyorum o zaman.Aramızdaki fark, benimki 10 -15 gün sık sık gidiyor.
Ayy bana da bak ne güzel moral verdim.Ama insan kötü oluyor gerçekten duygularını anlayabiliyorum.Böyle zamanlarda en güzel şey dua etmek,ben hep öyle yapıyorum.Allah yardımcımız olsun canım.ınşallah sağlıkla gidecek gelecek canım.

gunaydın kızlar...
ya sıtede bı sorun war ya benım baglantımda zor baglandım bugun gecmısede soyle ustten bı bakabıldım anca...
plaj cok uzuldum ınan saglıkla gıder gelır ınsallah esın asker esı olmak gercekten zor olsa gerek... Allah sabır versın sıze...
derınderen ne yaptı bılen yok sanırım...
canbahar doktor ne dedı sana benımde kasıklarım agrıyo dunden berı dun aksam gectı bugun yıne basladı adetlıymısım gıbı agrım var bende gıtsemmı acaba???
berrıncım ıpekının cıcılerıne bakıcam ama gıremıyorum baglantım sorunlu ılk fırsatta ınsallah hemen bakıcam
baska kacırdıgım bısey warmııı??????

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben geldim dr.dan
demiştim drçum yok başkasına gidicem diye.
pek memnun kalmadım ama idare eder yinede
ultrasyon aleti çok kötüydü.
bebişimim klsunu öğrenemedim
makat duruyor sıpam hala
bu arada nst ye girdim herşey normal
veeeeeee bomba haber
çatalada yattım yaaamafoldumben
sadece utandım hiç acımadı inanın
doğumum şubata sarkacak gibi
herkezi öpüom k.ii bakın

kızlar ipekimin şeker ve oda resimlerini profilime koydum bakabilirsiniz
havvacım listeyi sen güncelliyorsun değil mi? ismi ipek olarak yazar mısın canım

Gerçekten herşeyi çok güzel çok zevklisin şekerini senmi yaptın yoksa hazırmı aldın?

hadi ya seninkide kötümüş ama ne yapalım dayancaz bebişlere sarılıp sarılıp moral bulcaz dik durcaz canbaharcım vede dediğin gibi bol bol dua edecezvereliniortak

hala ters mı duruyor bak yaramaza soyle bı durt poposundan kaydirigubbakcemile3
herseyın normal cıkmasına sevındım canım...
hadı bakalım sıftahı yapmıssın catal ıcın acımamasına sevındım ben 2 ay once olmustum omrumden omur gıtmıstı aman bıyerlerını kası kız kaydirigubbakcemile3

sağol zeynep çok zor bi düzeni tututuramiyosun böle gez babam gez

Havva cım isme karar veremedik hala özelden mesaj atamadım burdan yazıyorum...

Öncelikle ağrın varsa doktora git bekleme.Bundan sonra her ağrında geleceksin herşey olabilir dedi.Ama benim kızımla ilgili değil.Bağırsak enfeksiyonu çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…