slm arkadaşlar ben geldim dr.dan
demiştim drçum yok başkasına gidicem diye.
pek memnun kalmadım ama idare eder yinede
ultrasyon aleti çok kötüydü.
bebişimim klsunu öğrenemedim
makat duruyor sıpam hala
bu arada nst ye girdim herşey normal
veeeeeee bomba haber
çatalada yattım yaaamafoldumben
sadece utandım hiç acımadı inanın
doğumum şubata sarkacak gibi
herkezi öpüom k.ii bakın
makat duruyor sıpam hala
veeeeeee bomba haber
herkezi öpüom k.ii bakın
Selam kızlar ben doktordan geldim. Epey bi bekledik çünkü doktorumuz normal doğuma girmiş.
Oğlumu gördüm 2530 gr olmuş sıpam. 18 günde 630 gr almış anlayacağınız. 15 gün sonra tekrar çağırdı. Hala normal doğum pozisyonunda benim sıpacık. Çatı muayenesinde sorun olmaz ve çocuğun kilosu çok fazla olmazsa normal yaparız dedi doktor teyzemiz. Artık eleviti bırak iştah açar meyve falan yiyorsan gerek yok içmene ama ferrum forta devam et dedi. Yeni doktorumuzdan hoşlandık kıpır kıpır canlı enerjili bir kadın.
Hastane hakkında da bilgi aldık odaları gördük hoşumuza gitti bakalım hayırlısıyla orada yapcaz inşallah. Bu hastane sadece epidural yapıyormuş zaten ben de öyle istiyordum.
Bizden haberler böyle inşallah tüm doktora gidenlerden güzel haberler alalım.
makat duruyor sıpam hala
veeeeeee bomba haber
herkezi öpüom k.ii bakın
Canım gözün aydın maşallah oğluna adına sevindim herşe yolunda....hangi hastane ve doktorunun adını yazabilcenmi...epudral normalmi
Serapçım senin de gözün aydın. Maşallah bebişine... Ay benim sıpa da bi dönse de rahat etsem ya...
Sağol canım. Daha vakit var canım ya inşallah döner Esracık.
Bu arada havvacım ben özelden de mesaj atarım sana oğlumuzun ismine karar verdik sonunda listeye ekle bizi dekaydirigubbakcemile2 BERKİN olacak oğlumuzun adı. Dün kapı süsünü bitirdim ismini de yazdım boncuklarla değiştirmeyelim artık diyekaydirigubbakcemile3
Eklerim canım. Adıyla yaşasın inşallah Berkin Bebek. Resmini ekle de görelim kızzz
sımdı aradım bende doktorumu prepar dıye bı ılac verdı 4 saatte bı kullan dedı magnezyumuda 2 ye cıkardı. prs tekrar alo de bana dedı...Öncelikle ağrın varsa doktora git bekleme.Bundan sonra her ağrında geleceksin herşey olabilir dedi.Ama benim kızımla ilgili değil.Bağırsak enfeksiyonu çıktı.
masallah masallah tosununa serapcımSelam kızlar ben doktordan geldim. Epey bi bekledik çünkü doktorumuz normal doğuma girmiş.
Oğlumu gördüm 2530 gr olmuş sıpam. 18 günde 630 gr almış anlayacağınız. 15 gün sonra tekrar çağırdı. Hala normal doğum pozisyonunda benim sıpacık. Çatı muayenesinde sorun olmaz ve çocuğun kilosu çok fazla olmazsa normal yaparız dedi doktor teyzemiz. Artık eleviti bırak iştah açar meyve falan yiyorsan gerek yok içmene ama ferrum forta devam et dedi. Yeni doktorumuzdan hoşlandık kıpır kıpır canlı enerjili bir kadın.
Hastane hakkında da bilgi aldık odaları gördük hoşumuza gitti bakalım hayırlısıyla orada yapcaz inşallah. Bu hastane sadece epidural yapıyormuş zaten ben de öyle istiyordum.
Bizden haberler böyle inşallah tüm doktora gidenlerden güzel haberler alalım.
Kaç gündür slikon tabancam bozuktu yarım kalmıştı. Dün eşim aldı yenisini. Geç saatte bitirdim çekemedim resmini bu akşam takı yastığımı da süsleyim de sepetimi şekerimi hepsini bir koyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?