2010 Şubat Anneleri

Hadi sana geçmiş olsun.İki hafta sonra biz de yatacaz o berbat alete.

Selam kızlar ben doktordan geldim. Epey bi bekledik çünkü doktorumuz normal doğuma girmiş.
Oğlumu gördüm 2530 gr olmuş sıpam. 18 günde 630 gr almış anlayacağınız. 15 gün sonra tekrar çağırdı. Hala normal doğum pozisyonunda benim sıpacık. Çatı muayenesinde sorun olmaz ve çocuğun kilosu çok fazla olmazsa normal yaparız dedi doktor teyzemiz. Artık eleviti bırak iştah açar meyve falan yiyorsan gerek yok içmene ama ferrum forta devam et dedi. Yeni doktorumuzdan hoşlandık kıpır kıpır canlı enerjili bir kadın.
Hastane hakkında da bilgi aldık odaları gördük hoşumuza gitti bakalım hayırlısıyla orada yapcaz inşallah. Bu hastane sadece epidural yapıyormuş zaten ben de öyle istiyordum.
Bizden haberler böyle inşallah tüm doktora gidenlerden güzel haberler alalım.

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum.Kızıma birşeyler almaya gidicez anneannesiyle.Akşama görüşürüz.Kendinize iyi bakın.

canım hadi gözün aydın.

Canım gözün aydın maşallah oğluna adına sevindim herşe yolunda....hangi hastane ve doktorunun adını yazabilcenmi...epudral normalmi

Serapçım senin de gözün aydın. Maşallah bebişine... Ay benim sıpa da bi dönse de rahat etsem ya...

Plaj canım Allah sabır versin. ınşallah çabucak gelir geçer. Haklısın zor bir zamana denk geldi ama sıkmamaya çalış kendini.

Maksimen oğlun iyiymiş gözün aydın. Doktor bana çatıya son zamanda bakıcaz dedi ama ben de bi dahakine hazırlıklı gidicem.

Berrincim odanız da şekerleriniz de sepetiniz de çok çok güzel olmuş. Güzel kızın da güle güle uyusun odasında inşallah. Bizim odamız da haftaya cumartesi gelecek inşallah çok heyecanlanıyorum:dance:

Zeynepçim muhtemelen normal diyecektir doktor da ama sen için rahat etsin istiyorsan bir git görün doktora canım.

Maksimen gözünaydın kıssss. iyi acımadıysa....alış anacım doğumda önüne gelen bakcak...alış

Canım gözün aydın maşallah oğluna adına sevindim herşe yolunda....hangi hastane ve doktorunun adını yazabilcenmi...epudral normalmi

Özel Gazi Hastanesi Ayşen Güçlü canım. Epidural normal inşallah canım. Sezeryan da olsa epidural olacak zaten de inşallah gerek kalmaz.

Serapçım senin de gözün aydın. Maşallah bebişine... Ay benim sıpa da bi dönse de rahat etsem ya...

Sağol canım. Daha vakit var canım ya inşallah döner Esracık.
Bu arada havvacım ben özelden de mesaj atarım sana oğlumuzun ismine karar verdik sonunda listeye ekle bizi dekaydirigubbakcemile2 BERKİN olacak oğlumuzun adı. Dün kapı süsünü bitirdim ismini de yazdım boncuklarla değiştirmeyelim artık diyekaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar ya.
yalnız ben çatuıya yattımdan beri acayip akıntım
geliyo normalmi acaba yaaa
inş.geçer

Eklerim canım. Adıyla yaşasın inşallah Berkin Bebek. Resmini ekle de görelim kızzz

İşallah serapcım Allah gönlüne göre hayırlı doğum nasip etsin.........

ben çıktım sora görüşürüz

Eklerim canım. Adıyla yaşasın inşallah Berkin Bebek. Resmini ekle de görelim kızzz

Kaç gündür slikon tabancam bozuktu yarım kalmıştı. Dün eşim aldı yenisini. Geç saatte bitirdim çekemedim resmini bu akşam takı yastığımı da süsleyim de sepetimi şekerimi hepsini bir koyayım.

srpp, maksimen gözünüz aydın canım, inşallah geriye kalanlar da güzel haberler alırlar kontrollerinde,

ölçüm mü yapıldı canım çatalda? ne dedi doktor? ben de bir sonraki randevumda nst ve çatalla tanışacağım sanırım, merak ediyorum,

Slm arkadaŞlar ancak geÇmıŞı okuyabıldım bızde kızımla doktordan geldık annesı maŞŞalah kızından Çok kılo alıyor ben 15 gÜnde 3 kılo almıŞım sınır oldum kızımda 2100 gr olmuŞ benımde karnında aĞrı kasıklarımda kramp vardı doktor servıks uzamasına baktı nst ye baĞlandık Çok ŞÜkÜr hıÇbırŞey Çıkmadı ÜŞÜtmekten kaynaklanıyormuŞ ayaklarınızı ıyı kollayın arkadaŞlar
plaj arkadaŞım sende ÜzÜlme ıyı dÜŞÜn ıyı olsun saĞ salım dÖner ınŞallah

Öncelikle ağrın varsa doktora git bekleme.Bundan sonra her ağrında geleceksin herşey olabilir dedi.Ama benim kızımla ilgili değil.Bağırsak enfeksiyonu çıktı.
sımdı aradım bende doktorumu prepar dıye bı ılac verdı 4 saatte bı kullan dedı magnezyumuda 2 ye cıkardı. prs tekrar alo de bana dedı...
masallah masallah tosununa serapcım

ya bu kasık agrısı ıcın her doktor baska bısey uyguluyo soyluyo benımkı nıye bana boyle bı ılac verdı kı sımdı :uhm:

valla serapcım merakla senı beklıyorum emınonune gıtcem nasıl ne malzemesı alcagımı bılmedıgımden fıkır olsun dıye beklıyorum aslında bı tane model daha buldum ama kararsız kaldım bakıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…