sağol zehracım. Allahtan evde pek bişey yapmıyorum. annemlerde yiyip eve geçiyoruz. temizliğimi falan da annem yapıyo sağolsun.
selam kızlar.
pek takip edemedim bugün. yeni uyananlar varmış, oohhh sefanız olsun..
fatıma38 iyi yapmışsın canım izne çıkmakla. benim de en acilinden çıkmam lazım artık, dayanamıyorum. bu hafta sondu güya ama, elimdeki işler bitmediği gibi, patron bi yandan iş veriyor. haftaya, hafta ortasında falan giderim inş, işlerimi bitirip..çok ihtiyacım var artık.
benim de 2 gündür başım fena ağrıyor. izin alıp eve gidicem 1-2 saatten. çok yorgun hissediyorum kendimi mirmirmirmir
Merhaba kızlar...
ne güzel etrafınızda yardım edecek birilerinin olması ALLAH annelerinize uzun ömür versin imreniyorum valla
çıkarsız menfaatsiz yanında olan tek insan
annemi 6 yıl önce kaybettim valla millet bırak yanımda olmayı bu halimle bile herşeyi benden bekliyor
kayınvalidem desen kılını bile kıpırdatmaz torununa bişey almışlığı yok ama lafa gelince sen benim kızımsın sen benim evladımsın sarılıp öpmeler
hani icraat nerde birde benden bekliyorsun herşeyi
ayy ne kadar doluymuşum valla kızlar anneleriniz yanınızda olabiliyorsa doğumunuzda sadece onlar olsun yanınızdaana gibi yar olmaz gerisi boş yapmacık valla
paptyacım canım ekledim be senin dediklerini akşam
ah canım ya .u konuda malesef yalnız degilsin.bende geçen yıl kay.ettim annemi.şimddiden bana kim bakacak diyip duruyorum.ilk kızımda ne kadar güzeldi annem yanımda oh.herşeyime koşuyordu.ne güzel bakmıştı bana.şimdiki dogumum öyle olurmu bilmem..kaynana bakacak.oda iyidir mam anne gibi nazımı çekermiki...
başınsağolsun canım
boşver ALLAH yardım eder verir kolaylığını kim bakıcak diye sıkma canını ben hiç düşünmüyorum eşim bana yeter diyorum tabi öyle olucakmı bilmiyorum.
senin kaynana yine gelip bakıcak annen gibi nazını çekmeyecek olsada yardımı olur muhakkak benimki siz gelirsiniz yanımıza diyor bende gelemeyiz gelene kapım açık ama çocukla düzen kurmaya çalışırken üstüne düzen bozup hiçbiryere gidemem dedim ister gelsin ister gelmesin bu saatten sonra
ayyyy ben ne kadar karamsar olmuşum daha şimdiden lohusa depresyonunamı giriyorum nekaydirigubbakcemile3
selam kızlar,
az evvel dersten çıktım, valla formdan düşmüşüm ben de, bi haftadan ötekine bu kadar mı fark eder, ortasında tükendim valla :) daha durayım diyordum ama acaba izne çıksam mı diye ben de sorar oldum şimdi, neyse dönem bitti zaten az daha dayanalım,
yarencim, baş ağrısı beni de bitiriyor, duş alıyorum ve biraz meyve yiyip uzanıyorum iyi geliyor, dene istersen,
herkese kolay gelsin,
günaydın cnm, nasılsın? izne ayrıldın mıı? sezeryan düşünüyormuşsun: sen mi istiiyorun yoksa bebiş ters mi? ayyy çok soru sordum galiba :kedi:
selam kızllarrr
yaa bişey sorcam benim dün gece çok sancım oldu böyle adet ağrısı gibi sonra bebeğimi vajinamda hissetim şimdi çıkcak bu çocuk diye baya endişelendim dört saat felan sürdü bu ağrı sorum şu doğum öyle bir anda başlamaz demi hani su gelmeden nişanı felan görmeden çokkkk korktum yaa...eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?