2010 Şubat Anneleri

Kızlar bende çıkıyorum yemek yapmam gerek zaten her şeyi yavaş yavaş yapabiliyorum artık iyice ağırlaştım.. Kendinize iyi bakın..
Yarencim geçmiş olsun canım ben evde bile yoruluyorum artık Allah sana ve çalışan tüm arkadaşlara kuvvet versin..

sağol zehracım. Allahtan evde pek bişey yapmıyorum. annemlerde yiyip eve geçiyoruz. temizliğimi falan da annem yapıyo sağolsun.

sağol zehracım. Allahtan evde pek bişey yapmıyorum. annemlerde yiyip eve geçiyoruz. temizliğimi falan da annem yapıyo sağolsun.

ne güzel etrafınızda yardım edecek birilerinin olması ALLAH annelerinize uzun ömür versin imreniyorum valla
çıkarsız menfaatsiz yanında olan tek insan
annemi 6 yıl önce kaybettim valla millet bırak yanımda olmayı bu halimle bile herşeyi benden bekliyor
kayınvalidem desen kılını bile kıpırdatmaz torununa bişey almışlığı yok ama lafa gelince sen benim kızımsın sen benim evladımsın sarılıp öpmeler
hani icraat nerde birde benden bekliyorsun herşeyi
ayy ne kadar doluymuşum valla kızlar anneleriniz yanınızda olabiliyorsa doğumunuzda sadece onlar olsun yanınızdaana gibi yar olmaz gerisi boş yapmacık valla

Bencede iyi oldu yarencim, artık dayanamıyordum gece uyuyamıyorum sabahta kalkıp işe gelmek beni mahvediyordu ama artık evde olucam bol bol dinlenicem ve hazırlıklarımı yapıcam inş. Sende en kısa zamanda patronunla görüş ve iznini al canım yaaa, şu durumda işe gelmenin ne zor olduğunu çok iyi biliyorum.

Merhaba kızlar...

Merhabalar

nasılsınız canlar..
benim burnum tam bir haftadır hergün acayip kanıyo..gözlerim yaşarıyo valla geçene kadar.ayy bi bitseydi.dogurana kadar kanar heralde...

havvacım beni kızın ismi defne oldu.artık kesin degişmeyecek.dogum tarihimizde bi aksilik olmazsa 2 şubat.onları güncellermisin canım.şimdiden teşekkürler...tabi doktorum ocak sonu diyo ama direnecegim bakalım...
kızımı görmemede az kaldı cuma günü kısmetse ..siz neler yapıyorsunuz.fazla giremiyorum..
hava 4 gündür harika ötesi valla.bi sıcak anlatamama.bizde zeynoyla gezdik dolaştık.nede olsa dogumdan sonra bi müddet dışarı çıkamayız.malüm hem kış.hem bebek minik dimi.

ah canım ya .u konuda malesef yalnız degilsin.bende geçen yıl kay.ettim annemi.şimddiden bana kim bakacak diyip duruyorum.ilk kızımda ne kadar güzeldi annem yanımda oh.herşeyime koşuyordu.ne güzel bakmıştı bana.şimdiki dogumum öyle olurmu bilmem..kaynana bakacak.oda iyidir mam anne gibi nazımı çekermiki...

başınsağolsun canım
boşver ALLAH yardım eder verir kolaylığını kim bakıcak diye sıkma canını ben hiç düşünmüyorum eşim bana yeter diyorum tabi öyle olucakmı bilmiyorum.
senin kaynana yine gelip bakıcak annen gibi nazını çekmeyecek olsada yardımı olur muhakkak benimki siz gelirsiniz yanımıza diyor bende gelemeyiz gelene kapım açık ama çocukla düzen kurmaya çalışırken üstüne düzen bozup hiçbiryere gidemem dedim ister gelsin ister gelmesin bu saatten sonra
ayyyy ben ne kadar karamsar olmuşum daha şimdiden lohusa depresyonunamı giriyorum nekaydirigubbakcemile3

selam kızlar,
az evvel dersten çıktım, valla formdan düşmüşüm ben de, bi haftadan ötekine bu kadar mı fark eder, ortasında tükendim valla :) daha durayım diyordum ama acaba izne çıksam mı diye ben de sorar oldum şimdi, neyse dönem bitti zaten az daha dayanalım,

yarencim, baş ağrısı beni de bitiriyor, duş alıyorum ve biraz meyve yiyip uzanıyorum iyi geliyor, dene istersen,

herkese kolay gelsin,

Son düzenleme:
slmmm kizlarr yaaaaaa..... offfff iyiyce bunaldimmmm vallaa:gitme: canim hicbirsey yapmak istemiyor! esimi yeni ise gönderdim, gidip mutfagi toparliycamm ama bi üsengecliktir bende gidiyor valla! toplamadan duramam simdi burdayim ama aklim mutfakta! amannnn diyorum otur biraz sonra toplarsin diye ama sanki batiyo kalik topla diye! yaa carsiya gidesim var aslinda hava almak istiyorum biraz! ama ondada kararsizim! offffffffffffffffff:sinifsinif: iyice cöktükk valla!

öyle bi tanem.haklısın.banada eşim yeter.zaten ilk 15 gün izin alacak.malum birinin zeynoyla ilgilenmesi gerekecekboda ya ben yada babasını ister.bende yeni kızımla ilgilenecegim için tek kalmamsı gerek.eşim izin alacak.artık kaynanamda bi yemek yapsa yeter bana.yapmasada eşim her işi bilir ama.madem gelecegim dedi.yapar artık..

Ayyy yalnız değilmişimmmm...Sevindim. Al benden de o kadar canım. Ben bi de iki saatten fazla yol sürüyo git, gel. Bittim iyice. Ne zaman ayrılıyosun izne canm..

günaydın cnm, nasılsın? izne ayrıldın mıı? sezeryan düşünüyormuşsun: sen mi istiiyorun yoksa bebiş ters mi? ayyy çok soru sordum galiba :kedi:

İzne ayrılmadım canım. Ertelettim iznimi. Bi aksilik olmazsa 1 Şubatta ayrılacağım. Bebiş tersti sonra döndü. Şimdi normal. Ama ben kendim sezeryan istiyorum.

Doktorum bana zaman zaman çıkacakmış gibi hissedebilirsin korkma; normal demişti. Ama ben henüz da öyle hissetmedim. Bu arada nişan nedir?

aman kizlarrr yaaa kayinvalide anne gibi olur mu hic! aglarsa anam aglar diye bosa dememisler! bende yurtdisindayim yalnizim! ama insallah gelcek dogumuma! daha torununa birsey almisligi yokk, almadigi söyle bi yana dursun milletten eskileri topluyo yavruma! aman biseyini istemem zaten! annem herseyini almis türkiyeden! gelirken getirecek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…