2010 Şubat Anneleri

:teytey::teytey::teytey:

kızlarrrrrrr patronla konuştum, haftaya çalışamıycam, yarım kalan işlerimi evde tamamlayım diye. tamam dedi... yaniii son 2 gün artık..yaşasınnn...

ya kızlar ben buraya yazmadığım zamanlar bile sizi takip ediyorum okuyorum isimlerini öğrenmeye çalışıyorum bazılarınızın öğrendim ama öğrenemediğim çokkk var

papatya----ayşegül
arya------seçil
zeh----- zehra
sumifer-----pınar (şimdi öğrendim)
fatolina----fatma (yanlış değil dimi

aslında daha biliyordumda aklıma gelmiyor şimdi

benim adımda PERVıN

höşşik ne vuruyooon laa alsanaalsanasmile

yareeeeeennnn oynayalım hadeeee :dance::dance:

pervincim canım evet benimki doğruu...

ne biliyim canım dolabının içi havalanması lazım dediler ortada durmasın diye yıkamadım eşyaları sadece arenk olarak ayırdım geçen gün
bizde paranın tamamını ödemedik ama 1 hafta ileri attılar hiç iyi olmadı ama hayırlısı artık.sizin en azından yıkama işi bitmiş ne güzel valla biz sizin gibi rayıp sıkıştırmadık keşke bizde yapsaydık

selam kızlar nabeeeer...

selam canım hoşgeldin nasılsın?
gebeliğin bitmiş haberin yok doğurmuşunsırnaşık şeysırnaşık şey
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 ilahi ALLAH iyiliğini versin güldürdün beni Allah ta seni güldürsün inşallah

kızlarrrrrrr patronla konuştum, haftaya çalışamıycam, yarım kalan işlerimi evde tamamlayım diye. tamam dedi... yaniii son 2 gün artık..yaşasınnn...

hadi gözün aydın çok sevindim.ama ne olacak şimdi evde internette yok dedin.eeee biz sensizmi kalacagız hımm..

Gözün aydın Hülyaaa ne güzellkaydirigubbakcemile5 Darısı başımıza artık:)

Bi ara aslında isimlerimizi yazalım demiştik kişisel rütbe alanına karıştırmayalaım hem diye ama sonra yalan oldu. Bazen karışıyor kafa kim kimdi diye

dogru canım ayşegül ismim.bende seninkini bilmiyordum.tamam pervincigim..

yaren gözün aydın canım
işten çıkıp evde net olmayanlardan biz nasıl haber alıcaz heberdar etmeye çalışın kızlar

ayşegülcüm bende aldım buhar makinası bem ölçerde aldım burda nem yüksek ama yinede duruma göre lazım olur diye düşündüm
srpp canım aslında iyi fikirmiş isimlerin yazılması

bende yeni uyandım kahvaltı etmedim sabah sabah sinirlerim oynadı gidiyim birşeyler yiyeyim öpüyorum sizi kızlar görüşürüz

memnun oldum canım Şeniz

aayy sağolun kızlar. pek bi rahatladım..işler için haftaya şirkete arada gelicem tabi, günde 1 saat falan.ama yeni taşındığımız için evde net yoktu, haftaya onu da bağlatırım artık.

ben de hülya, pervincim.

zehra doktor seni yeniden nst için çağırmıştı, bi problem çıkmadı heralde yazmadığına göre. ne zaman doğuracağını söyledi mi?

ya kızlar, cahilliğime verin de, bu buhar makinalarını 24 saat mi çalıştırıyorsunuz odada. ben de ablamdan getirmiştim, hasta iken, 2-3 saat çalıştırıp, kapattım, pek fayda etmedi :) 24 saat açık kalması da sanki mantıklı değil gibi. kullanma klavuzu da yoktu.

teşekkür ederim kızlar ya.iyiki varsınız.içim rahatladı.panik yapmıştım ama şimdi iyiyim.
normal bi durummuş bu yani ama benim vucudum biraz fazla tepki verdi galiba.
eşime söyleyeyimde bana viks alsın gelirken burnuma sürer yatarım hiç değilse.

valla darısı diğer çalışanlara. işleri yetiştircem diye de ayrıyeten stres yapıyodum, ondan da uyuyamıyodum inanın. şimdi herşey daha güzel olacak inş. oğlum ve ben.

benim makinede ölçerde vardı yani takım oluyo.bendede var ondan...

hı tamam ozaman.sorun yok.

ben zeynoya akşam açıyorum.yüksek ayarı yapıyorum.uyudugu zaman ayarı düşürüyorum.sabaha kadar çalışıyo düşük ayarda.sabahta kapatıyoruz.akşam klima çalıştıgı için rahat nefes alsın diye çalışıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…