gebeliğin bitmiş haberin yok doğurmuşunsırnaşık şeysırnaşık şey
:teytey::teytey::teytey:
kızlarrrrrrr patronla konuştum, haftaya çalışamıycam, yarım kalan işlerimi evde tamamlayım diye. tamam dedi... yaniii son 2 gün artık..yaşasınnn...
Kızlar buhar makineleri var ya onlardan kullansanıza. Boğazınızın kurumasını önler nefesinizi de rahatlatır.[/QUOTE
evet kızlar bende tavsiye ediyorum buhar makinesini .özellikle bebekler için çok iyi oluyo.zeynonun vardı.bu kızımada satın aldık.nede olsa kışta dogacaklar çok lagzım oluyo.artı bizim burda klima oldugu için mecbur havaya kurutuyo..
maviyeshill takma kafana canım ya olur bir şekilde. Sen yıka ütüle yavaştan sar bir temiz çarşafa falan dursun o kadar birşey olmaz ya. Benimki de haftaya cumartesi gelecek biz haftasonu hepsini yıkadık ütüledik sardık sarmaladık. Dün eşim gitti hani bi gecikme olmasın falan diye sıkıştırmaya neredeyse hazır demişler paranın tamamını da vermedik zaten getirince vericez dedik belli olmuyor yoksa bunlara keyiflerine kaldık.
selam kızlar nabeeeer...
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 ilahi ALLAH iyiliğini versin güldürdün beni Allah ta seni güldürsün inşallahgebeliğin bitmiş haberin yok doğurmuşunsırnaşık şeysırnaşık şey
kızlarrrrrrr patronla konuştum, haftaya çalışamıycam, yarım kalan işlerimi evde tamamlayım diye. tamam dedi... yaniii son 2 gün artık..yaşasınnn...
ya kızlar ben buraya yazmadığım zamanlar bile sizi takip ediyorum okuyorum isimlerini öğrenmeye çalışıyorum bazılarınızın öğrendim ama öğrenemediğim çokkk var
papatya----ayşegül
arya------seçil
zeh----- zehra
sumifer-----pınar (şimdi öğrendim)
fatolina----fatma (yanlış değil dimi
aslında daha biliyordumda aklıma gelmiyor şimdi
benim adımda PERVİN
ya kızlar ben buraya yazmadığım zamanlar bile sizi takip ediyorum okuyorum isimlerini öğrenmeye çalışıyorum bazılarınızın öğrendim ama öğrenemediğim çokkk var
papatya----ayşegül
arya------seçil
zeh----- zehra
benim adımda PERVİN
papatya----ayşegül
arya------seçil
zeh----- zehra
benim adımda PERVİN
yaren gözün aydın canım
işten çıkıp evde net olmayanlardan biz nasıl haber alıcaz heberdar etmeye çalışın kızlar
ayşegülcüm bende aldım buhar makinası bem ölçerde aldım burda nem yüksek ama yinede duruma göre lazım olur diye düşündüm
srpp canım aslında iyi fikirmiş isimlerin yazılması
bende yeni uyandım kahvaltı etmedim sabah sabah sinirlerim oynadı gidiyim birşeyler yiyeyim öpüyorum sizi kızlar görüşürüz
aayy sağolun kızlar. pek bi rahatladım..işler için haftaya şirkete arada gelicem tabi, günde 1 saat falan.ama yeni taşındığımız için evde net yoktu, haftaya onu da bağlatırım artık.
ben de hülya, pervincim.
zehra doktor seni yeniden nst için çağırmıştı, bi problem çıkmadı heralde yazmadığına göre. ne zaman doğuracağını söyledi mi?
ya kızlar, cahilliğime verin de, bu buhar makinalarını 24 saat mi çalıştırıyorsunuz odada. ben de ablamdan getirmiştim, hasta iken, 2-3 saat çalıştırıp, kapattım, pek fayda etmedi :) 24 saat açık kalması da sanki mantıklı değil gibi. kullanma klavuzu da yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?