Anammmm Zehra kız doğuruyon mu...Ayyy heyecanlandım şimdi. Ne yazacağımı şaşırdım
Fatooo Malum mu oldu kız. Korkulur valla senden
Anammmm Zehra kız doğuruyon mu...Ayyy heyecanlandım şimdi. Ne yazacağımı şaşırdım
Fatooo Malum mu oldu kız. Korkulur valla senden
aykız
valla elime gece pudra geçti onu döktüm sanki iyi geldi uyudum
şuan çok hafif geceki gibi değil kaşıntım
geçmezse akşam dr.uma gidicem
gidicem canım evet ilerlerde yara olur diye korkuyorum çokSen yinede bi doktora gözük istersen canim
aman ins geçer
Ama ben sana dedim. Gaz verme doğurur falan vebali büyük dedim :roflol:
aksam dogurdu dogurcak muhabeti yaptik bende gece rüyamda zehra nin dogurdugunu gördüm
kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaa.çok şaşırdın ya
bu kız zaten belliydi hee
ayağnı bile atamıyodudelikafadulden
ay canım ya ne gıcık şeymiş bu geçmedim hala
ben stres oldum burda valla
dr.git bence bekleme daha fazla
Bide o var demi testi de geçemiyodu bir iki güne kalmaz dogurur bu kiz
ben en son geçen hafta gitmiştim... 32+1 de 2100 gram 45 cm di bebişim.. Kafası da büyük dedi doktorumuz.. bu çarşamba bi daha gidicem bakalımmm.. ama resmen bence 500 gram aldı oğluşum :))escos cum senin bebiş ne alemde günlerimiz aynı seninle
hayırlı olsun...ne güzel heyecan :))bende iyiyim şimdi bişey dicem panik olun biraz gece hastaneye gittik acile sancılarım başladı diye burda sölüyorum başınıza gelince benim gibi olmayın kaydirigubbakcemile3 5 dakka arayla geliyodu apar topar kalktık gittik meğer gene hazırlık sancılarımış 9 ay sancısı dedi nöbetçi doktor mormal doğum sancısı karınağrısı gibi başlar dedi giderek şiddetlenirmiş ama öle gerçektiki bide düzenli gelince uzun süre napçamızı şaşırdık.. bu arada alttan muayne kötü değilmiş kaydirigubbakcemile3 1-2 cm açılmada varmış bende ama beklicez bakalım...
ben de 13 ünde gidicem!!!ay demek tek değilmişim bende 13 ünde gidicem doktora bakalım hayırlısı...
izinler ücretli olmak zorunda şekerim.. al izni çık valla :))kzılar doktor bana 15 gün sonra gel demişti pazartesi gitmem gerek ama son haftam işten izinde almak istemiyorum bir hafta geç gitsem bişiy olmaz heralde deilmi daha 33 haftamdayım
hayırlı cumlaaar!!sağol canım biz iyiyiz şükür sen nasılsın?
bu arada hayırlı cumalar kızlarrr...
msj attım az önce beni bekle beraber doğurcaz diye olumunekankayizsmile
bende atamıyorumn ayaklar kavuşmuyo artık alkisalkisalkis alkisalkisalkis
msj attım az önce beni bekle beraber doğurcaz diye olumunekankayizsmile
bende atamıyorumn ayaklar kavuşmuyo artık alkisalkisalkis alkisalkisalkis
selam kızlar.bende defne hanımı gördüm geldim.2.700 olmuş kilosu.iyi bakmışsın dedi.8 gün önce 2.300 idi.herşey yolunda .suyumuz .plesantamız herşey normal.çok hareketli bir kızın var dedi.hiç durmuyoki zaten.neyse haftaya cuma yine gidecegiz.artık haftada bir görüş günü..
siz nasılsınız kızlar.dur ben bi geçmişe bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?