2010 Şubat Anneleri

Çok haklısın canım. Eğitimcilik zor iş...Herkes de eğitimci olamıyo ne yazık ki...
Elifçim kolay gelsin... Kardeşim gelmişti benim de ütüye o yardım etmişti. Çok zor minicik şeyleri ütülemek...

teşekkürler canım evet ya inanılmaz zor bitmek bilmio bide minik minik:)))) iş başa düştü artık bende napıyım biran önce yapıp kaldırmam gerek

Benim ütüleri annem yapacak sanırım. Bebek kıyafetlerinin hepsi onda. Ben evi taşırken ona verdim. Uğraşmaya zamanım yok. Daha ev tam anlamıyla yerleşti sayılmaz.

elifçim ütü yaparken bende yaktım ellerimi ama minicik şeyler çok tatlı ütülemekte keyfli yaaa

mrb zehra ben varım burdayım ya ben diğer sayfalarada sizlerin yazdığını bilmiyodum şimdi gördüm ben burayla anca başediyorum siz nasıl yazıonuz her yere yafff

ay on dk önce acayip agrilar girdi karnima adet sancisi gibi
bide kasilmalar oldu kivrandim resmen ay nasil korktum birden
simdilik geçti çok sükür

saol canım iyiyim bende sen nasılsın
ütülerimizi bitirdik kısmende olsa onları yerleştirdik ne güzel bi mutluluk bu yarabbim

çok geçmiş olsun canım kasılmalar olucak demişti dr banada yada üşütmeden ayakları sıcak tutmamaktan kaynaklanırmış dikkat etmek lazım

saol canım iyiyim bende sen nasılsın
ütülerimizi bitirdik kısmende olsa onları yerleştirdik ne güzel bi mutluluk bu yarabbim

ooh ne güzel işler bitmiş sayılır bende bu ayak ağrısından naapçam bilmiyorum hiç bir iş yapamıyorum topal topal geziyorum evin içinde dışarı zaten çıkamıyorum bide bakmam gereken kızım var evde allahtan ütülerimi erkenden yapıp bitirmişim:1no2:

çok geçmiş olsun canım kasılmalar olucak demişti dr banada yada üşütmeden ayakları sıcak tutmamaktan kaynaklanırmış dikkat etmek lazım
benim ayaklar ateş ateş yanıyoooo delikafadulden
selam kızlar... ev taşıdım bir haftadır uğraşıyorum annem yardıma gelmesine rağmen, gerçi ben pek bişi yapmıyorum hep anacığım yapıyor boshayallersmile
her yerim ağrıyor özellikle sırtım belim o yüzden bilg başında pek duramayacağım. beni merak eden arkadaşlara bol öpücükler sevgiler olumunekankayizsmile

mana canimmm dikkat ett kendineee..... ahhh ahhh benimde anacigimm yanimda olsaaa valla baska ne isterimki! o türkiyede ben yurt disinda! ama insallah dogumuma gelcekk Allahin izniyle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…