heycan ne demek bu arada kızlar açılma olmuşsa neden geri yolladı anlamadım cidden arkadaş sölince aklıma takıldı
ay demek tek değilmişim bende 13 ünde gidicem doktora bakalım hayırlısı...Geçmiş olsun canım, geçen hafta cuma günü aynı şeyi bende yaşadım,beş dakikada bir kasıklarıma sancılar girmeye başladı, allahtan bir saat kadar sonra kesildi bende çok telaşlanmıştım senin gibi ,bizimde dün doktor kontrolümüz vardı 1-2 cm açılma bende de varmış haftaya cumartesiye tekrar randevu verdi, bende heyecanla bekliyorum canım hakkımızda hayırlısı artık.....
zehra cım geçmiş olsun cnm yaklaştı galiba doğum Allah hayırlısıyla bir avzda kurtarsın cnm
herkese hayırlı cumalar bu arada cuma saati Rabbiim dualarımızı kabul etsin inş.
Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar.
Bebişlerimiz yavas yavas gelmeye baslamış ohh maşallah.Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Dogumlarımız yaklasıyor hepimizi birheyecan sardı.Ayın 18 inde hastaneye yatacagım ve bebeğimi uygun bir zamanda bana verecekler.Ufak tefek eksiklerimiz var onlarıda haletmeye calısıyorum.Geceleri uyuyamıyorum artık hiç rahatım olmuyor .Hala daha mide sorunları yasıyorum.İçim kaynıyor anlıyacagınız.Kesintisiz uykuyu cok özledim.Ama oglumu daha fazla :) Bi gelsin mis gibi kokusunu bütün derinliklerime kadar içime çekicem.Öpüp koklayacagım minik kuşumu.Ahh ahh 9 ay nasılda gecti ama su bi kaç gün gecmek bilmiyor sanki :)
bende iyiyim şimdi bişey dicem panik olun biraz gece hastaneye gittik acile sancılarım başladı diye burda sölüyorum başınıza gelince benim gibi olmayın kaydirigubbakcemile3 5 dakka arayla geliyodu apar topar kalktık gittik meğer gene hazırlık sancılarımış 9 ay sancısı dedi nöbetçi doktor mormal doğum sancısı karınağrısı gibi başlar dedi giderek şiddetlenirmiş ama öle gerçektiki bide düzenli gelince uzun süre napçamızı şaşırdık.. bu arada alttan muayne kötü değilmiş kaydirigubbakcemile3 1-2 cm açılmada varmış bende ama beklicez bakalım...
kzılar doktor bana 15 gün sonra gel demişti pazartesi gitmem gerek ama son haftam işten izinde almak istemiyorum bir hafta geç gitsem bişiy olmaz heralde deilmi daha 33 haftamdayım
1tanelerim, AYKIZZ, bitanesii, fatima38, HavvaEsen, SUDURU+, uslu
Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün???
1tanelerim, AYKIZZ, bitanesii, fatima38, HavvaEsen, SUDURU+, uslu
Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün???
bende iyiyim şimdi bişey dicem panik olun biraz gece hastaneye gittik acile sancılarım başladı diye burda sölüyorum başınıza gelince benim gibi olmayın kaydirigubbakcemile3 5 dakka arayla geliyodu apar topar kalktık gittik meğer gene hazırlık sancılarımış 9 ay sancısı dedi nöbetçi doktor mormal doğum sancısı karınağrısı gibi başlar dedi giderek şiddetlenirmiş ama öle gerçektiki bide düzenli gelince uzun süre napçamızı şaşırdık.. bu arada alttan muayne kötü değilmiş kaydirigubbakcemile3 1-2 cm açılmada varmış bende ama beklicez bakalım...
fatolina bi gelsinklava: dün konuştu konuştu anaaaam dedim heralde doğru söledi bu kız...sırnaşık şey ama biraz doğruda demiş açılma olmuş yane...
Naber canim nasil oldun dün geceden beri kasintilar geçtimi birazselam kızlar
sanada hayirli cumalar canimsağol canım biz iyiyiz şükür sen nasılsın?
bu arada hayırlı cumalar kızlarrr...
Merhaba kızlar...
Nasılsınız. Yeni yazabiliyorum kusura bakmayın.
Sevilay doğum yaqpmış galiba...
Başka haber var mı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?