2010 Şubat Anneleri

ayy zehra senin bebiş aceleci olacak heralde..ee doktor bi zaman söylemedi mi? 1-2 cm açılma olunca sanki yakın bi zamanda doğum olmaz mı? bende daha hiç öyle devamlı bi sancı olayı olmadı -tatlicadiarzu- ben diyom benim oğlan en son çıkacak.

aman nerden anlıcaz ki doğum sancısı olduğunu. eminim hepimiz birer defa gitcez öyle acemi acemi, ahan da doğuruyom ben diye...anca 2. bebişlerde tecrübeli olunca normal doğum vaktinde gideriz..hihoyyyt

zehra cım geçmiş olsun cnm yaklaştı galiba doğum Allah hayırlısıyla bir avzda kurtarsın cnm

herkese hayırlı cumalar bu arada cuma saati Rabbiim dualarımızı kabul etsin inş.

heycan ne demek bu arada kızlar açılma olmuşsa neden geri yolladı anlamadım cidden arkadaş sölince aklıma takıldı

geçmiş olsun kendine dikkat et benim bi arkadaşımda senin gibi pzt doktora gitti 2 cm açılma vardı perşem be akşamı 9 da doğum oldu dikkat et kendine

ay demek tek değilmişim bende 13 ünde gidicem doktora bakalım hayırlısı...

kzılar doktor bana 15 gün sonra gel demişti pazartesi gitmem gerek ama son haftam işten izinde almak istemiyorum bir hafta geç gitsem bişiy olmaz heralde deilmi daha 33 haftamdayım

Günaydin kizlar nasilsiniz

ZEHRACIM Geçmisi okuyamadim ama galiba açilman varmis
inanirmisin bu gece rüyamda seni gördüm canim dogum yapmissin hatta kizlara listeye ekleyin diyorum ve senden sonrada listede kendimi gördüm hayirlisi olsun bakalim

AYYYY sonunda ne konuşkan hamilelersizin siz ya oku oku bitmiyor zaten sırtımda ağrıyor lülülülülülü.

Günaydın demek için girdim ama ancak tünaydına yetişebildim.

Zehra açılma var ise bir yandan iyi normal doğum olabilecek bugün hemen eksiklerini bitir bari senin için iyi olmuş son 1 hafta falan demekki.Hayırlısı ile gelsin inşallah.
Şubat annelerimizden doğum yapan 3 oldu oldu yani.Allah hepsine sağlık sıhat versin analı babalı büyüsünler.
Hülyacığım izne çıkana kadar bende ayrılayım aralıksız uyuyacağım diyordum ama nerdeeeeeeeeee saat 8 de uyanıyorum gece uyuyamıyorum sabaha karşı dalıyorum ki saat 8 dedinmide alarm çalıyor sanki açtımmı gözleri bidahada yatamıyorum.
Camdankalp (Gülşah)nerelerde kızlar onunda en son sancıları vardı galiba doğurdumu acaba.
Esma 1 haftadan birşey olmaz kendini iyi hissediyorsan geçgit ne olacak.

Canım hayırlısıyla bir avazda kurtulursun inşallah. Sen de hepimiz de:Saruboceq:

Anam zehracım sıradaki sen miydin biz de kim diyordukkaydirigubbakcemile3 Canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah hayırlısıyla gelsin meleğin.

kzılar doktor bana 15 gün sonra gel demişti pazartesi gitmem gerek ama son haftam işten izinde almak istemiyorum bir hafta geç gitsem bişiy olmaz heralde deilmi daha 33 haftamdayım

Esmacım birşikayetin yoksa bir haftadan bi rşey olmaz daha haftan geç değil çünkü. Benim eski doktora ben 31+ 0 da gitmiştim bir şikayetin olmadığı sürece 36+0 da gel demişti demek ki önemli değil.

1tanelerim, AYKIZZ, bitanesii, fatima38, HavvaEsen, SUDURU+, uslu

Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün???

sağol canım biz iyiyiz şükür sen nasılsın?
bu arada hayırlı cumalar kızlarrr...

Merhaba kızlar...
Nasılsınız. Yeni yazabiliyorum kusura bakmayın.
Sevilay doğum yaqpmış galiba...
Başka haber var mı....

fatolina bi gelsin klava: dün konuştu konuştu anaaaam dedim heralde doğru söledi bu kız...sırnaşık şey ama biraz doğruda demiş açılma olmuş yane...

anam ne mübarek ağzım varmış benim öyle
sende ne gaza gelmişin he
ama dedim sana o sancılar sık wc ye gitmeler pek hayra alamet değildi

Naber canim nasil oldun dün geceden beri kasintilar geçtimi biraz

sağol canım biz iyiyiz şükür sen nasılsın?
bu arada hayırlı cumalar kızlarrr...
sanada hayirli cumalar canim
Merhaba kızlar...
Nasılsınız. Yeni yazabiliyorum kusura bakmayın.
Sevilay doğum yaqpmış galiba...
Başka haber var mı....

Havvacim merhaba canim
zehranin 1 2 cm açilmasi varmis gece acile gitmisler bide dün aksam muhabettini yapmistik dogurcak diye

zehra annesindeymiş
merak etmeyin akşam girerrim dedi
herkese selamı var

Anammmm Zehra kız doğuruyon mu...Ayyy heyecanlandım şimdi. Ne yazacağımı şaşırdım
Fatooo Malum mu oldu kız. Korkulur valla senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…