Günaydın canm.mide problemi bendede var.Azz kaldı azz bittecek artık sıkıntılar.
Evet canm dogurdum dogurucam neredeyse :) Spinal aolacagım allah nasip ederse.Korkmuyorum bilhaasaa heyecanlanıyorum seviniyiorum bebeğimi kollarıma alacagım diye.
Ne oldu ki başın sağolsun diyorsunuz? Benim pek bi haberim yok olaylardan.
Korkmuyorum kızlarr aaa aşk olsun shine korksun demişssin :):)
berrin çok haklısın. aslında şimdiye kadar hep hamilelikle ilgili takip ettik. bebek doğduğunda nasıl bakıcaz ben de endişe ediyorum. kolu bacağı minnacık olcak, gazı olcak, bişeyi olcak. ağlıcak, ne için ağladığını bilmicez. bi yeri mi acıyo hemen anlayamayacağız. Allah yardımcımız olsun,zor günler bekliyor bizi.
bende iyiyim şimdi bişey dicem panik olun biraz gece hastaneye gittik acile sancılarım başladı diye burda sölüyorum başınıza gelince benim gibi olmayın kaydirigubbakcemile3 5 dakka arayla geliyodu apar topar kalktık gittik meğer gene hazırlık sancılarımış 9 ay sancısı dedi nöbetçi doktor mormal doğum sancısı karınağrısı gibi başlar dedi giderek şiddetlenirmiş ama öle gerçektiki bide düzenli gelince uzun süre napçamızı şaşırdık.. bu arada alttan muayne kötü değilmiş kaydirigubbakcemile3 1-2 cm açılmada varmış bende ama beklicez bakalım...iyi zeh, senden? ya ben randevuyu 13 'ünde sizinle birlikte sanıyodum,şimdi baktım da 14 ündeymiş :)
bende iyiyim şimdi bişey dicem panik olun biraz gece hastaneye gittik acile sancılarım başladı diye burda sölüyorum başınıza gelince benim gibi olmayın kaydirigubbakcemile3 5 dakka arayla geliyodu apar topar kalktık gittik meğer gene hazırlık sancılarımış 9 ay sancısı dedi nöbetçi doktor mormal doğum sancısı karınağrısı gibi başlar dedi giderek şiddetlenirmiş ama öle gerçektiki bide düzenli gelince uzun süre napçamızı şaşırdık.. bu arada alttan muayne kötü değilmiş kaydirigubbakcemile3 1-2 cm açılmada varmış bende ama beklicez bakalım...
Saol canm .Evet sezeryan olacak.Çatım darmış doktor hanm öyle dedi.
Yaa kızlar bişey soracagım en son 56 kiloydum suanda 54 kiloyum kilo almaya alıstıgım için verince sasırdım.Normal bir durummu acaba.Bebek te benimle bir kilo vermişmidir ki ?
bende iyiyim şimdi bişey dicem panik olun biraz gece hastaneye gittik acile sancılarım başladı diye burda sölüyorum başınıza gelince benim gibi olmayın kaydirigubbakcemile3 5 dakka arayla geliyodu apar topar kalktık gittik meğer gene hazırlık sancılarımış 9 ay sancısı dedi nöbetçi doktor mormal doğum sancısı karınağrısı gibi başlar dedi giderek şiddetlenirmiş ama öle gerçektiki bide düzenli gelince uzun süre napçamızı şaşırdık.. bu arada alttan muayne kötü değilmiş kaydirigubbakcemile3 1-2 cm açılmada varmış bende ama beklicez bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?