2010 Şubat Anneleri

shine cım kokrsun demedim kuş
bişiy demedimki ona korksun anlamında plaj şaka yaptı kokutma kızı die ondan yane cnm

kızlar dün bebek bakımı ile ilgili kitap okumaya basladım.. bunca ay kanamadır kilodur beslenmedir ay bebek kilo alsın ay yerinde dursun düşmesin ay yürümem lazım ay şekerim yüksek derken bu konuları hep atlamışım. şimdi okumaya basladıkca gözüm korkmaya basladı inşallah bebeklerimiz huysuzluk yaşamayan sakin bebekler olurlar

canım benim aferim sana tabiki kuzucuğuna kavuşcan bizden önce bizde arkadan gelce işalah valla bende tüp bebekten dönmüş biri olaraktan çocuğu riske atmamak için sezeryan olcam ama yinede hayırlısı.....spinalden herkes genelde memnunmuş yani 4-5 saate kadar asıl acı çekecek kısmı bitiyomuş ertesi günde taburcu ediyolarmış...hayırlısı olsun hepimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bi kan şurubumu içeyim gelirim ...çok iğrenç tadı var yaaaakannehir

berrin çok haklısın. aslında şimdiye kadar hep hamilelikle ilgili takip ettik. bebek doğduğunda nasıl bakıcaz ben de endişe ediyorum. kolu bacağı minnacık olcak, gazı olcak, bişeyi olcak. ağlıcak, ne için ağladığını bilmicez. bi yeri mi acıyo hemen anlayamayacağız. Allah yardımcımız olsun,zor günler bekliyor bizi.

iyi zeh, senden? ya ben randevuyu 13 'ünde sizinle birlikte sanıyodum,şimdi baktım da 14 ündeymiş :)

amin canım ya ilk başlarda bebeği anlamak çok zor olucak bizler için allahtan büyükler yanımızda olucak

slm fatmadan haber var mı acaba ben sürekli takip edemiyorumda bebek nsl

iyi zeh, senden? ya ben randevuyu 13 'ünde sizinle birlikte sanıyodum,şimdi baktım da 14 ündeymiş :)
bende iyiyim şimdi bişey dicem panik olun biraz gece hastaneye gittik acile sancılarım başladı diye burda sölüyorum başınıza gelince benim gibi olmayın kaydirigubbakcemile3 5 dakka arayla geliyodu apar topar kalktık gittik meğer gene hazırlık sancılarımış 9 ay sancısı dedi nöbetçi doktor mormal doğum sancısı karınağrısı gibi başlar dedi giderek şiddetlenirmiş ama öle gerçektiki bide düzenli gelince uzun süre napçamızı şaşırdık.. bu arada alttan muayne kötü değilmiş kaydirigubbakcemile3 1-2 cm açılmada varmış bende ama beklicez bakalım...

selam
shıne ne güzel zamanın azalmış bizde hayırlısı ile kucağımıza alsak bebişleri
zaman azaldıkça heyecanlanıyorum

fatolina bi gelsin klava: dün konuştu konuştu anaaaam dedim heralde doğru söledi bu kız...sırnaşık şey ama biraz doğruda demiş açılma olmuş yane...

geçmiş olsun zeh.......amanin ne heyecan yapmışsındır...........bilmiyorumkismile

heycan ne demek bu arada kızlar açılma olmuşsa neden geri yolladı anlamadım cidden arkadaş sölince aklıma takıldı

benim bildiğim doğumdan 1 hafta önce falan anne kilo verir derler ama hadi hayırlısı inşallah

Geçmiş olsun canım, geçen hafta cuma günü aynı şeyi bende yaşadım,beş dakikada bir kasıklarıma sancılar girmeye başladı, allahtan bir saat kadar sonra kesildi bende çok telaşlanmıştım senin gibi ,bizimde dün doktor kontrolümüz vardı 1-2 cm açılma bende de varmış haftaya cumartesiye tekrar randevu verdi, bende heyecanla bekliyorum canım hakkımızda hayırlısı artık.....

zehracm ya nerden biliceksin yalancı oldugunu iyi yapmışsın gitmekle gene de. ben düzensiz gelir diye biliyordum demek bu yalancının düzenlisi de var ohaoldumsmile açılma yeterli düzeyde olmadığı için seni geri göndermişler bence bir haftaya kalmaz doğurucan sen canım benim

canım ben de doğuma yakın kilo vermek çok görülen bir şey diye okudum, endişe etme bence, bebeğin kilo vermesi diye bişi olmaz bence, büyümüyor ya da daha yavaş büyüyor olabilir ama sonlarda normaldir zaten, korkma,

zeh bir sonraki haber senden gelecek anlaşılan sırada sen varsın, süpriz yapan çıkmazsa, hadi bakalım...

Günaydın kızlar.. bizim topik hareketlenmiş:) Zehracım geçmiş olsun canım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Benimde ağrılarım var bugün.. böyle içten içe kasılıyorum.. bide ilginçtir midem bulanıyor..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…