2010 Şubat Anneleri

inanırmısınz dün bende sevilayı anmıştım.bu kız ikizlerle iyi geldi bu haftalara.her ikiz taşıyan duramaz erken gelirdi diyodum.ama yinede iyi durmuş maşallah.eh oda atlattı bakalım.darısı sırayla olsun inşallah.

Masallah canim minik kizina

sagol canım..

tekrar slm kızlar ne oldu bana böyle ya sabah 10 gibi kalktım yataktan mrb dedim size acayip kasılmalar vardı sonra yine uyuyakalmışım ara ara uyansamda kalkamıyorum hala yataktayım odada nasıl soğuk off yaa çokta acıktım birilerini istiyorum ben yanımaaaaa

Ayşegül maşallah canım defne'ye

papatya gözün aydın hayırlı ve güzel haberlerle gelmişsin 41 buçuk kere maşallah kızçene :)))

kızlar msn veya face den görüşüneniz var mı?? yada bi sakıncası varmı buraya yazmanın bilgisi olan var mı

ahanda 13üne bi kişi daha ohh
escos ya ben seni dün başka bi arkidişle karıltırdım tatlım kusura bakma
tahmin ettim ben yaa:))) olsun olur böyle şeyler hadi .. Doğuranlara maaşallah!! Darısı başımıza ben çok heyecanlıyım!!!

Papatya maşallah canım Defne hanıma...Elif sen bana özelden gönder mailini eklerim seni msn ye

Şubat anneleri Ocak'ta dökülmeye başladılar. Benim şubat sonu diye pek ihtimal vermiyorum ama ben de sekiz aylık doğmuşum belli olmaz bana çektiyse... Ben çalışıyorum hala izne ayrılmadım. Son üç hafta ayrılacağım. Ama bilgisayar başında çalışıyorum ya bebek çok vuruyor içerde. Sıkışıyor mu ne yapıyor acaba zararlı oluyor mudur onun için?

Zararlı olacağını sanmıyorum Bülbülcüm. Bizim okulda yazı işlerinde iki bayan doğum yaptı geçen yıl. Onlar da sürekli bilgisayar başındaydı. maşallah ikisinin bebişinde de bir sorun yok. Ama bence biraz da yürümen lazım. Çok oturmak da zararlı biliyosun.
Bu arada ben haftaya cuma izne ayrılacağım. Günler geçmiyo çok yoruluyorum. Sen bi de idarecisin. işin daha ağır. Nasıl idare edeceksin. Sen bilirsin ama daha erken çık bence. 35. haftama girdim ve merdiven çıkamaz hale geldim ben. Kilo da fazla almadım üstelik.

Canım benim odam zemin katta zaten. Odamdan çıkmıyorum. Bizim okul 08:30- 14:30 çalışıyor. Yani 7'de gidip 5'te çıkmam gerekmiyor. Öğrenciler dağıldıktan sonra ben de uygun bi saatte çıkıyorum. Ayrıca idarecilerin öğretmenlerden çok çalıştığı da yalandır. Ben normal bi idarecinin 3 katı kadar çalıştığım halde bir öğretmenden daha rahatım bence. Biz okulda normalde 4 müdür yardımcısıyız. Biri kalp ameliyatı oldu başyardımcı olan onun işlerini ben devraldım. Diğer ikisi bilgisayardan pek anlamıyorlar memurumuz merkeze alınınca onun işlerini de ben devraldım. Buna rağmen öğretmenlik daha zor. Her an aktif olmak zorundasın çünkü karşında aktif olmadığın zaman altında ezileceğin bi öğrenci kitlesi var. Şimdi ben bazı zamanlar bişey yapmak istemiyorum oturup sohbet ediyorum. Bazen kendimi dinç hissediyorum oturup bikaç işi birden hallediyorum. Zamanımı kendim yönetebiliyorum. Sizin böyle bi şansınız yok. O an o saatte aktif olacaksın sen ister halsiz hisset ister nefesin daralsın öyle değil mi?

biz miniktoşumun cicilerini ütülemeye başladık allah ım ne zor bi iş bu minicik minnacık hep babamızın yüzünden minik minik ömlekleri almış şimdi ben nuğraşıom ütüliycem de elleriimin heryeri yandı yaww ahh bu oğlan şimdiden başladı wala çekiceğimiz var çekiceğim var kızlara süslü derler benim kociş daha süslü oğluşumuda öğle alıştırcek ayvayı yedim ben hayırlısıbilmiyorumkismile

Ay Bülbülcüm ne güzel yazmışsın. İşin rahatsa o zaman sorun yok. Sevindim senin adına

İşim rahat evet ama insanlardan kaynaklı stres yaşıyorum açıkçası. Normalde çok daha rahat geçirmeyi planlarken iş hayatımın en yoğun sürecini yaşıyorum. Bi iş yapıyorsan ne olursa olsun takımın işten anlayacak. İşten anlamıyora yatsam diğer iki yardımcı ve müdür gibi bütün günümü sallana sallana geçiririm. Ama vicdan işte yapamıyorsun ki.

ayşegül'cüm maşallah gelinime iyi bakmışsın..ayy defne'ye alışması zor olcak heralde, ıpek'e gidiyor dilim sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…