selam arkadaşlar ben sevilayın arkadaşıyım sevilay bugün saat 17 de sezeryanla bebeklerini dünyaya getirdi Allahıma şükürler olsun oğlununda kızınında sağlık durumları çok iyi .. haberiniz varmı bilmiyoum ama ben genede haber vermek istedim...
Alllahım hepinizin kucağına bebekleiniz sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Masallah canim minik kizina
sende atamazsın yakında canım merak etmeben atıyom hala yaaadelikafadulden:roflol:
oh elele kolkola doguma ikinizdeolumunekankayizsmile
selam kızlar.bende defne hanımı gördüm geldim.2.700 olmuş kilosu.iyi bakmışsın dedi.8 gün önce 2.300 idi.herşey yolunda .suyumuz .plesantamız herşey normal.çok hareketli bir kızın var dedi.hiç durmuyoki zaten.neyse haftaya cuma yine gidecegiz.artık haftada bir görüş günü..
siz nasılsınız kızlar.dur ben bi geçmişe bakayım.
papatya gözün aydın hayırlı ve güzel haberlerle gelmişsin 41 buçuk kere maşallah kızçene :)))
tahmin ettim ben yaa:))) olsun olur böyle şeyler hadi .. Doğuranlara maaşallah!! Darısı başımıza ben çok heyecanlıyım!!!ahanda 13üne bi kişi daha ohh
escos ya ben seni dün başka bi arkidişle karıltırdım tatlım kusura bakma
Zararlı olacağını sanmıyorum Bülbülcüm. Bizim okulda yazı işlerinde iki bayan doğum yaptı geçen yıl. Onlar da sürekli bilgisayar başındaydı. maşallah ikisinin bebişinde de bir sorun yok. Ama bence biraz da yürümen lazım. Çok oturmak da zararlı biliyosun.
Bu arada ben haftaya cuma izne ayrılacağım. Günler geçmiyo çok yoruluyorum. Sen bi de idarecisin. işin daha ağır. Nasıl idare edeceksin. Sen bilirsin ama daha erken çık bence. 35. haftama girdim ve merdiven çıkamaz hale geldim ben. Kilo da fazla almadım üstelik.
Ay Bülbülcüm ne güzel yazmışsın. İşin rahatsa o zaman sorun yok. Sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?