2010 Şubat Anneleri

benim annem hemen karşı komşum ama inanın akşamdan akşama 10 dk görebiliyorum yazık anacığım çalışıyo yorgunn yorgun gelio yemek ev işi eee bide başında kocamaaaann bi bebek babam derken beni 10 dk gördüğüne razı oluyor keşke hep yanımda olabilse hiöbiey yapmadan otursa razıyım((

kızlar bu arada benimkiyle tartıştık 1 saattir ağlıyorum çok sinirlerim bozuk hemde çokk

Yok duygucum gitmedim 21 ocakta çağırdı dr. iki hafta daha var canım. ınşallah dönmüştür....

kızlar selam bende bugun gıttım hastaneye oğlusum kocaman olmus dr 38 hfta tamamlandıktan sonra sezeryan olabılır dedı cok sısmısım odem fazla oldugu ıcın sezeryan dedı bakalım artık hayırlısı sızledr nasılsınz bakım

uyyyyy kuzucugunu gördünn demekkkk :) hadi bakalim hayirlisi bacim!

selam kızlar...
bugün evde yoktum giremedim topiğe.
geçmişi okuyordum zehracım dün gece o kadar konuştukki dayanamamış gece hastaneyi ziyaret etmiş az kaldı cidden doğuma açılmasıda varmış hayırlısı ile kurtarsın Allahım.
elif eşinle tartışmış olabilirsin ama ağlama içindeki canı düşün sen üzülünce oda etkileniyor unutma

Iyi aksamlar kizlar
Bilgencimcanim hadi hayirlisi az kaldi kuzucuguna kavusmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…