2010 Şubat Anneleri

canlar kusura bakmayın meraklandırdım sizide.tam o olayın üzerine kardeşim geldi o yüzden tekrar giremedim. biizimkide iş stresini bana yansıtıyo bilmioki benim stres sinir onunkinin 10 katı bunu ona anlatamadım zaten 8 aydır.ona sinirimden bulaşıkları elimde yıkadım unutmuşum wala bulaşık yıkmayı bide bizden geçmiş artık ayakta o kadar süre iş yapmak belim koptu sankimm kocaya sinirlenip pehlivanlık yapılmıycak anlaşıldı:)))

günaydınlarrr.... hortladık yine erkenden. kaydirigubbakcemile3

dün paylaşmıştım ama kaçıran olmasın: buyrun kızlar okumamız gereken dualar.

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
Ahlakı güzel olması için ıNSAN-ıBRAHıM Suresi okunur.
ılk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHı VE BıHAMDıHı okunur.
9 ay boyunca 71 tane ENBıYA SURESı okunur.
Doğumu Kolaylaştırsın diye ınşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
Ateşli Hastalık olmaması için Ali ımran Suresi okunur.
Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali ımran Suresi 83. ayeti okunur.
Bol bol Yasin okunur.
Terfice, tüncina hatimleri okunur.(alıntıdır)

kayınvalideme gidicem birazdan. bi bakayım herhangi bi gelişme var mı dedim. güzel bi gün geçirin. olumunekankayizsmile

günaydın havvacım bugün cumartesi herkes yatıyo benim eşim bugünde işe gittiği için kalktım sonra uyuyamadım sen neden erkenden uyandın canım uyuyamadınmı

Yok canım uyuyamadıom. Alışkınım erken kalkmaya. Hafta sonu nda böyle erkenden kalkıyom ister istemz. Sen nasılsın. Bebiş nasıl

günaydın herkeze gerçi bi havva sen varsın ama benim canım çok sıkkın yaa eşimle tartıştık dün akşam hiç çekilmiyo hamilelikde böyle tartışmalar hiç uyuyamadım kafama taktım bütün gece...

Ayyy kimse yokmu yaa şu hafta sonları kimse olmuyo yaren sana da günaydın...

günaydıııınnn....... ebrucum sanada günaydın ne oldu canım herkes kocişlerle bozuk??? önemli bişey yoktur inşallah

akpak canım kolay gelsin. Gğle güle oturun evinizde

teşekkür ederim havvacım. daha işim çok. salı günü inşallah bebişimizin odası geliyor.
gelince fotografını çeker koyarım. salıya kadar o oda düzlenmeli, çünkü her elimize geçeni gözümüzün önünden kaldırmak için o odaya attık ve odada adım atılacak yer kalmadı bilmiyorumkismile
karnım çok geriliyor çok acıyor gerginlikten. bazen yeter alsın biri şu göbeğimi diyorum çok zormuş son haftalar, Allah hepimize sabır versin.
ya bebeği biraz da kocam taşısa nolur ki kaydirigubbakcemile
kızlar nedir bu eşlerle aranız?! daha doğrusu eşler neden doğuma az kalmış anneleri üzüyo ohaoldumsmile

Kızlar slm geçmişi okumadan yazıyorum çünkü acil bir sorum var size.dünden beri sol kasığımda batmalar oluyor ama şiddetli dün gecede uyutmadı aranızda böyle birşey yaşayan varmı?önemli bişimidir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…