Kızlar slm geçmişi okumadan yazıyorum çünkü acil bir sorum var size.dünden beri sol kasığımda batmalar oluyor ama şiddetli dün gecede uyutmadı aranızda böyle birşey yaşayan varmı?önemli bişimidir sizce?
cnm benımde bı ara kasıklarım agrıyodu dr sordum cok sıddetlıyse normal degıl demıstı stresten yorgunluktanda kaynaklanabilirdemiştı cnm sende bı ara sor istersen cnm
batma şeklindemiydi cnm seninde sadece solda benim?
günaydın kızlar bizde kahvaltı ediyoruz.
bi bakayım dedim ne var ne yok.
kafanızı takmayın kocişlere onlarda strese girdi heralde doğuma az kaldı diye.
selam kızlar.
bugün son günüm :) 2 gündür işlerimi anlattım,bugün de devrettim artık. yarım kalan 2 işimi de evde tamamlayıp, göndericem inş.
önümüzdeki hafta nete giremeyebilirim, kimse doğurmasın ben yokken :)) herkese mutlu günler diliyorum..
bilgen cim naber canım.
benim belimde ve sağ kasığımda hafif bi ağrı var.
bugün itibariyle 1 ayımız kaldı doğumumuza.
9 şubatta gelirse tabii
selam kızlar.
bugün son günüm :) 2 gündür işlerimi anlattım,bugün de devrettim artık. yarım kalan 2 işimi de evde tamamlayıp, göndericem inş.
önümüzdeki hafta nete giremeyebilirim, kimse doğurmasın ben yokken :)) herkese mutlu günler diliyorum..
günaydın kızlar iki gündür hastanede yatıyorum erken dogum dedi doktor 8 serum yedim durdurmayı basardılar eve geldim şimdi sizde ne var ne yok
günaydın kızlar iki gündür hastanede yatıyorum erken dogum dedi doktor 8 serum yedim durdurmayı basardılar eve geldim şimdi sizde ne var ne yok
bendede kaşıntı başladı yaaaa..........gözüm kaşınıyodu önce tabi elde mikrop mevcut demekki şimdidde hassaas bölgem feci kaşınıyo.....sbah bi damal açık renk kan geldi ...kaşıntıdandır diyorum....
saol cnm aradım akşam muayenesine çağırdı gidicem bakalım neden kaynaklanıyor dün çok yoruldum çarşıya çıktım belkide ondandır ama korktum yinede bir baksın gece hiç uyutmadı batmalar halende devam edio sadece sol kasığımda.sanada geçmiş olsun cnm ya.aman ihmal etme sende enfeksiyon vardır.Aryacım geçmiş olsun canım çok mu yoruldun acaba bence doktorunuda arasan daha iyi ne olur ne olmaz
kızlar günaydın...
arya geçmiş olsun canım..
yaren sana da geçmiş olsun :))) hadi gözün aydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?