2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar iki gündür hastanede yatıyorum erken dogum dedi doktor 8 serum yedim durdurmayı basardılar eve geldim şimdi sizde ne var ne yok

canım geçmiş olsun sağlıcakla tamamlarsın inşallah gününü...

sancım vardı bide bebeğim tas gibi olmustu aradım doktorumu gel dedi nts koydular ben sancılar baslamıs ama rahimde acılma yok dedi aman öldüm öldüm serum 4 tane bebegim ciğeri gelişssin diye iğne yaptılar öle gecti sancılarım simdi evdeyim doktor bi daha sancı gelirse dogum daha durdurmayacam dedi simdi korku içinde bekliyom:Saruboceq:

Geçmiş olsun canım. İnşallah zamanında gelir kuzucuğun. Kendine iyi bak..:Saruboceq:

Kızlar doğurmaya başlıyoz mu ne valla az kaldı beni iyice stres sardı sormayın neyapcaz böyle nasıl doğurcaz çok korkuyorum ben yaa...

selam kızlar dün kocişlerle kavga günüydü galiba
bizde tartıştık sinirimden uyumadım bütün gece
sabah o gittikten sonra uyumuşum daha yeni kalktım

hastalarımıza geçmiş olsun

o kocişi neyapmak lazım bilemem valla adam konuşmuyo benle çok alışveriş yapıyomuşum diye bana birsürü laf söyledi acayip içim sıkılıyo asıl düşüncesiz kendisi hamileyken yaptığına bak sinir oluyorum şimdi arkadaşlarım gelcekde biraz kafam dağılır en azından

kız benım 4. aydan beri ödemim var gebelik zehirlenmesi ihtimalim çok fazla davul gibiyim ama yinede sezeryan falan demiyor dr. normal doğuma engel değil diyor

annemle kociş derin temizlikte duvarları falan siliyorlar ay kızlar bu işler ancak doğurunca bitecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…