günaydın kızlar iki gündür hastanede yatıyorum erken dogum dedi doktor 8 serum yedim durdurmayı basardılar eve geldim şimdi sizde ne var ne yok
cnm geçmiş olsun ne gibi şikayetlerin oldu sancınmı geldi?
saol cnm aradım akşam muayenesine çağırdı gidicem bakalım neden kaynaklanıyor dün çok yoruldum çarşıya çıktım belkide ondandır ama korktum yinede bir baksın gece hiç uyutmadı batmalar halende devam edio sadece sol kasığımda.sanada geçmiş olsun cnm ya.aman ihmal etme sende enfeksiyon vardır.
saol cnm.
canım geçmiş olsun sağlıcakla tamamlarsın inşallah gününü...
canım ya geçmiş olsun şimdi okudum
günaydın kızlar iki gündür hastanede yatıyorum erken dogum dedi doktor 8 serum yedim durdurmayı basardılar eve geldim şimdi sizde ne var ne yok
sancım vardı bide bebeğim tas gibi olmustu aradım doktorumu gel dedi nts koydular ben sancılar baslamıs ama rahimde acılma yok dedi aman öldüm öldüm serum 4 tane bebegim ciğeri gelişssin diye iğne yaptılar öle gecti sancılarım simdi evdeyim doktor bi daha sancı gelirse dogum daha durdurmayacam dedi simdi korku içinde bekliyom:Saruboceq:
kızlar selam bende bugun gıttım hastaneye oğlusum kocaman olmusdr 38 hfta tamamlandıktan sonra sezeryan olabılır dedı cok sısmısım odem fazla oldugu ıcın sezeryan dedı bakalım artık hayırlısı sızledr nasılsınz bakım
ayy kimsecikler yok valla!
aman canim dikkat ett yaa ödem kötü valla!kız benım 4. aydan beri ödemim var gebelik zehirlenmesi ihtimalim çok fazla davul gibiyim ama yinede sezeryan falan demiyor dr. normal doğuma engel değil diyor
ayy canimm benimm seni sonradan gördümm valla! ohhhh sen oturrr annisle kocaa iss basindazemuszemus ay bazen bu hamilelik ise yariyo vallaaazemuszemus delikafaduldenannemle kociş derin temizlikte duvarları falan siliyorlar ay kızlar bu işler ancak doğurunca bitecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?