2010 Şubat Anneleri

allah yardımcın olsun ebruli zor bi durum biz hamileliğin verdiği şişlikle zor başa çıkarken bide senin ödemler işin baya zor allah kurtarsın sağlıcakla canım

kızlar erken doğum sorunu bendede var bende 32.haftanın başında sulu açık pembe akıntı geldi birde karnım taş gibiydi birde kasıklarımda ve belimde ağrı vardı doktorumu aradım hemen gel dedi. nst ye bağladı düzensiz ağrılar çıktı alttan baktı 2cm açıklık çıktı hemen hastaneye yatırdı 4şişe serum yedim aynı zamanda fitil verdiler ağrıların kesilmesi için. oğlumun ciğerleri gelişmesisi için 2 tane iğne vurdular. birde açılma başladığı için mikrop kapmamam için antibiyotik iğneler eğer ağrılar kesilmeseydi ve açılma durmasaydı doğum olacaktı. Allahtan kesildi ağrılar 2gün yattım hastanede şimdi sürekli ilaçlar kullanıyorum. birtek tuvalete kalkıyorum. annemle babam geldi eskişehirden onlar bakıyorlar bana yarın 34. haftaya giriyorum inşallah oğluşum biraz daha beklerde ciğer gelişimi tamamlanır dua edin arkadaşlar

allah yardımcınız olsun canım inşallah yaramaz miniğin gününü bekler sağlıcakla gelir

ay bu bebekler ne aceleci allah yardımcın olsun hayırlısı ile al kucağına yavrunu...

ayçincim geçmiş olsun inşaallah vakitli gelir bebeğin sağlıkla sıhhatle canım:teselli:

ayy ebrucum o şişlik bendede oldu cok fena ıhlamur odem için ıı dedıler ama dur bakalım faydası olack mı dr bole gıderse normal doğum olmaz dedı

cnm gecmış olsn bıraz daha bekler bebısın ınş

kız benım 4. aydan beri ödemim var gebelik zehirlenmesi ihtimalim çok fazla davul gibiyim ama yinede sezeryan falan demiyor dr. normal doğuma engel değil diyor

valla cnm bılmıyom bı de bacak arası agrım cok fazla anlatlcak gıbı degıl herseyım cok ıı gıdıyo derken nazar degdırdım kendıme agrılar erken dedı bu sekılde sezeryan rıske atamam dedı bı de kafa gelimi onde bızımkının yanı ne bılım ondan dedı herhalde

slm kızlar bugün hiç giremedim herkes iyi miii?? yeni doğum yapan bi arkadaşım geldi bana sabahtan beri burdaydı az önce gitti doğum çantasında en önemli olması gereken boşuna yer işgal etmeyeck şekilde bilgiler verdi biraz sonra filan yzarım geçmişe bi bakayım ascık

hoşgeldın canım benım yaz tatlım bılgmız olsun

kızlar az kaldı bebişlerinize kavuşmaya ALLAH zamanında ve sağlıcakla kavuşmanızı sağlar ben bebeğimi kaybetmeseydim 18 şubatta kavuşacaktım
benim için dua edinde o tarihe kadar yeni bir bebiş gelsin

cnm benım butun dualarım senınle bende ılk bebegımı kaybettyım ıcını rahat tut emın ol hersey unutuluyo allahım en kısa zamanda yuzunu guldursun cnm

ay kızlar kac gundur gıremıyorum bılgısayar arızalandı neysekı bugun hallaettırdım
nasılısınız bakalım herkes ıyımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…