cnm benımkılerın 50 tanesı seker harıc 50 ytlye mal oldu seker yada cıkolata o senın zevkıne ve cebıne kalmıs ben beyaz ve turkuaz bademlı seker tercıh ettımevet ya çok güzel çok şık ve modern ayrıca.ve yapımıda kolay anladığım kdarı ile ben geçen hafta bakmıştım burda böyle güzel hazır aksesuarlar yoktu.lavantayı önerdiler ne biliyim sizce hangisi.bu arada ne kadar mal oldu bende 50 tane yapıcam banada yeter sadece ark.veririm malum evdeym ve çalışmıyorum artıkım(
he valla guzelım ya ama senınkılerde cok sırınAyşecim eline sağlık çok güzel ve şeker olmuşlar. Hemen de bitivermişler ne güzel benim canım çıktı 4-5 gece uğraştım:bbo:
ewet cnm emınonunde bol mıktarda var kendı elınle dahada ıcıne sınıo ınsanınşekerler süper olmuş, o küçük biberonları falan da eminonunden mi buldun canım? çok güzel olmuşlar ben de mi kendim yapsam dedim şimdi :)
saol cnmEliferdi canım başınız sağolsun Allah sabır versin.
Ayşe canım çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Serap benim şekerlere çok benziyo. Ellerine sağlık
tesekkur ederım cnm:CüvCüv:elıferdı basın sagolsun...
ayshecım sekerler cok cıcı olmus cok begendım :ecrin_bebek:
aynen cnm benım kocamada ben 3 aydır falan ambargo koydum benımkıde kudurdu bı dogurayım fena benzetcem onu
kızlar erken doğum sorunu bendede var bende 32.haftanın başında sulu açık pembe akıntı geldi birde karnım taş gibiydi birde kasıklarımda ve belimde ağrı vardı doktorumu aradım hemen gel dedi. nst ye bağladı düzensiz ağrılar çıktı alttan baktı 2cm açıklık çıktı hemen hastaneye yatırdı 4şişe serum yedim aynı zamanda fitil verdiler ağrıların kesilmesi için. oğlumun ciğerleri gelişmesisi için 2 tane iğne vurdular. birde açılma başladığı için mikrop kapmamam için antibiyotik iğneler eğer ağrılar kesilmeseydi ve açılma durmasaydı doğum olacaktı. Allahtan kesildi ağrılar 2gün yattım hastanede şimdi sürekli ilaçlar kullanıyorum. birtek tuvalete kalkıyorum. annemle babam geldi eskişehirden onlar bakıyorlar bana yarın 34. haftaya giriyorum inşallah oğluşum biraz daha beklerde ciğer gelişimi tamamlanır dua edin arkadaşlar
kızlar az kaldı bebişlerinize kavuşmaya ALLAH zamanında ve sağlıcakla kavuşmanızı sağlar ben bebeğimi kaybetmeseydim 18 şubatta kavuşacaktım
benim için dua edinde o tarihe kadar yeni bir bebiş gelsin
ya takmıyım düşünmiyim diyorumda olmuyo 1 saattir acayip bi ağrım var özellikle sağ tarafımda (ayaklarının kıpırtıları alt tarafıma baskı yapıo) çok sertleşti karnım taş kesildi sankim 10 dk bir çişe koşuyorum ne ki yaa buu hiç bu kadar sertleşmemişti
çantalarımız için gerekenleri aynen arkadaşımın söylediği şekilde yazıyorum
doğum anında giymek için boydan gecelik
hasta bezi (4 - 5 adet)
doğum sonrası giymek için yeni bir gecelik
terlik
kalın çorap - patik
3- 4 adet külot - 2 adet atlet
ince bir hırka yada sabahlık
1 çay bardağı - kaşığı (bebeğe ıhlamur verilirse)
1 adet kundak
2 adet battaniye
2 takım (hastane çıkışı) çorap patik
yüzüne örtmek için örtü(yazma yapılır bizde)
bebek bezi
ıslak mendil(pamuk)
çantadan hariç bir tane poşetin içine bebek için 1 adet bez, kundak,1 takım kıyafet çorap patik önlük şapka filan hepsi olsun onlar hemşireye veriliyormuş doğumdan hemen sonra giydirmeleri için çantadan ayrı taşırsan rahat edersin dedi
eksik varsa benim bilmediğim sizde eklerseniz sevinirim
kızlar erken doğum sorunu bendede var bende 32.haftanın başında sulu açık pembe akıntı geldi birde karnım taş gibiydi birde kasıklarımda ve belimde ağrı vardı doktorumu aradım hemen gel dedi. nst ye bağladı düzensiz ağrılar çıktı alttan baktı 2cm açıklık çıktı hemen hastaneye yatırdı 4şişe serum yedim aynı zamanda fitil verdiler ağrıların kesilmesi için. oğlumun ciğerleri gelişmesisi için 2 tane iğne vurdular. birde açılma başladığı için mikrop kapmamam için antibiyotik iğneler eğer ağrılar kesilmeseydi ve açılma durmasaydı doğum olacaktı. Allahtan kesildi ağrılar 2gün yattım hastanede şimdi sürekli ilaçlar kullanıyorum. birtek tuvalete kalkıyorum. annemle babam geldi eskişehirden onlar bakıyorlar bana yarın 34. haftaya giriyorum inşallah oğluşum biraz daha beklerde ciğer gelişimi tamamlanır dua edin arkadaşlar
Selam herkese,
havva ben sana bilgilerimi mail atmıstım ama listeyi güncellemedin sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?