2010 Şubat Anneleri

havvacığım oğlumun adı YAĞIZ olacak yazabilirsen sevinirim

benim yarın 34de giriyor canım 2 hafta tuttuk ama bilmiyorum daha dururmu oğluşum
benim açıklık başladı ama sancılarım olmazsa ilerlemezmiş
pazartesi kontrolüm var iyi geçer inşallah

Canım inşallah bekler bebişlerimiz günlerini.Allah yardımcımız olsun.

Allah sana en hayırlı zamanda öyle bir bebek nasip eylesin ki bütün acılarını unuttursun sana canım.

şükür iyiyim canım ya ne olsun yalnız ayaklarım ve ayak bileklerim çok şişti senin de ölemi tuz da yasak bana üç aydır tuzda yemiyorum yani bilmiyorum neden olduğunu((

şükür iyiyim canım ya ne olsun yalnız ayaklarım ve ayak bileklerim çok şişti senin de ölemi tuz da yasak bana üç aydır tuzda yemiyorum yani bilmiyorum neden olduğunu((

benim de ayak bileklerim şişiyor.Neyse ki fazla tuzlu yemiyorum.Ayaklar çok fazla sarkıtmaktan da şişiyor canım.Biraz yukarı kaldırıp yatmakta fayda var.

evet galiba ondan dinlendirmek lazım ayaklarımızı sanırım son aylarda herkestede oluyo:)

demi ne güzel herkes mışıl mışıl aman nazar değmesin ben unuttum gece uykularını ama gündüz affetmiyorum bulduğum her fırsatta kestiriyorumkaydirigubbakcemile3

ben de çıkıyorum uyumaya çalışayım.Tatlı rüyalarda mısınız yoksa ağrılarda mı bilmiyorum.Allah rahatlık versin tüm annelere.

huhuuu ben uyumadım face de okey oynadık ablamlarla
bi size bakim dedim yatmadan iyigeceler
annişler

Hayırlı zamanda inşallah cnm ama 36. haftandasın korkma artık Allahın izniyle kg normal doğar merak etme yinede acele etmez zamanını bekler inşallah.:Saruboceq: tekrar büyük geçmiş olsun.

Günaydın kızlar bugün annem geliozemuszemus çok mutluyum o yüzden.darısı tüm ailesinden uzak olanların başına.Buarada sızlamalarım oluyor demiştim dün belki merak eden arkadaşlar olmuştur:umursamaz: enfeksiyondan kaynaklanıo ateşlenirsen hastaneye yatırıp serum vericez dedi dr.şuan bir sorun yaratmıo sürekli su içiceksin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…