2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar ne haber akşam kızım beni hiç uyutmadı sabahta sabahladım acayip uykusuzum kızımın sepetide geldi dün çok güzel olmuş yaaa bakıp bakıp ağlıyorum...

günaydın kızlar iki gündür hastanede yatıyorum erken dogum dedi doktor 8 serum yedim durdurmayı basardılar eve geldim şimdi sizde ne var ne yok

Geçmiş olsun 8 şişe serumda çokmuş ama durdurmayı başarmışlar neyseki.

Rabbim İsteyen herkesin evlat ile kuçağinı doldursun inşallah.

Elifciim bunlara ek olarak
2 zıbın 2 tulum
ağız mendili.
ufak biberon.
kendim için göğüs pedi - Lansinoh göğüs ucu kremi.
tarak diş macunu fırçası ve pudra allık göz kalemide aldım yanıma çantaya 3-5 toka atın lazım olacaktır mutlaka.

yokmu uykuus kaçan yahu
herkes mışıl mışıl uyuyomu hihoyyyt

Fatmaaaaaaaaa gece rüyamda seni gördüm topiğe yazmışşın benim suyum geldi hastaneye doğuma gidiyorum haberiniz olsun diye.ama olmaz ki Zehra daha önceydi bak Fatmanın kızı beklemedi diyorum.

gözün aydın canım bol bol özlem giderirsiniz.bak dün boşuna endişelenmişsin.bol su iç dikkat et.ben 4. ayım falandı galiba mantar olmuştum dr um son aylarda dikkat et bol su iç sakın mantar olma tekrar , normal doğumda bebeğin vucuduna geçer dedi.enfeksiyorunu ya serumla dışarı atacaksın atamazsan idrardaki enfeksiyon mantara çeviriyor.koy önüne damacana suyu boll bol iç Seçil son ayımız 1 ay daha dikkat edersek sorunsuz geçireceğiz inşallah.

günaydın kızlar ne haber akşam kızım beni hiç uyutmadı sabahta sabahladım acayip uykusuzum kızımın sepetide geldi dün çok güzel olmuş yaaa bakıp bakıp ağlıyorum...

Serap güle güle kullansın Derin Hanım bayanssulusmile bayanssulusmile mışıl mışıl uyusun canım.Resimlerini de ekle bakalım

Herkese günaydın kızlar....
Serap güle güle kullan canım. Derin hanım derin derin uyusun içinde inşallah. Resmini koy da görelim.

Selma,Havva sizede iyi pazarlar,

çıkayım ablamlarda evdeyken çarşıya gidip evin eksiklerini alayım bari ona bile üşeniyorum iyice tembelleştim ben.girerim tekrar.

herkese selamm iyi pazarlar kızlar..
çok şükür artık memleketimdeyim, doğum için geldim. eşim istanbulda kaldı o yüzden bir yarım eksik, çok değişik duygular yaşıyorum, onu garajda bırakırken çok ağladım oda ağladı zor ayrıldık ama böylesi herkes için daha iyi olacak. zaten büyük ihtimal 3 hafta sonra gelicek. doktor gün vericek şu tarih die, eşimde bigün önceden doğum izni alıp gelicek inşallah. herşey yolunda gitsin kızlar dualarınızı eksik etmeyin. yarın da kontrolümüz var hayırlısıyla inş. güzel haberlerle gelirim.
herkes kendine iyi baksın. sizi seviyorum..

Selmacım merhaba... Doktora gidecektin...Ne dedi...Bebiş nasılmış.

Perşembe günü gittim canım alttan muayene etti 1-2cm açılma var ama daha var doğumuna dedi, ayın 16 sında çağırdı tekrar o gün hastanede nöbetçiymiş,yine alttan muayene edip nst'ye gönderecekmiş, yine aç karnına gelirsin dedi olurda doğuma almam gerekirse aç olman lazım dedi.Zeynepcimde 52 cm ve 3,250gr olmuş baş geliş pozisyonunda şimdilik herşey yolunda çok şükür canım....

Maşallah Selmacım... ınşallah hayırlısıyla yaparız doğumlarımızı. Ben 31 Aralıkta gitmiştim. bi daha 21 Ocakta çağırdı.Bebiş ters olduğu için herhalde. Bi de nst ye falan girmedim hiç.. Neden beni uzun aralarla çağırıyo anlamadım. Soramıyom da işine karışmış olmak istemediğimden.

Canım bende en son 15 gün önce gitmiştim, perşembe günü gittiğimde(36+1dim) bundan sonra 10 günde bir geleceksin dedi,nst'ye de ilk defa haftaya cumartesi günü girecem inş. daha önce benide hiç nst'ye göndermemişti..

havvacım son ayımıza girince demekki on günde bir çağırıyor,sende 21 Aralıkta gittiğinde sana da muhtemelen bundan sonra 10 günde bir görüşücez diyecek canım ,inş esracıkta dönmüş olur o zamana kadar , ama dönmezse bile sağlık olsun hayırlısıyla sağlıcakla bir doğsunlarda nasıl doğarlarsa doğsunlar .....

Öyle Selmacım ya...Yalnız epidurali sordum. ımalı yoldan yaptırma dedi.Anestezistleri kastederek

selma canım bende de açılma varya ben nöbetçi doktora gitmiştim çarşambada kendi doktoruma gidicem acaba açmı gitmem lazım benimdeyaaa

Öyle Selmacım ya...Yalnız epidurali sordum. İmalı yoldan yaptırma dedi.Anestezistleri kastederek

Ben ilk oğlumu 9 sene önce epidural normal doğurdum canım, ama o zaman Amerikadaydık ve New York'ta doğdu oğlum,ben doğumdan çok korkuyordum sezeryan olmak istemiştim ama o zamanki doktorum kesinlikle hayır olmaz dedi, herşey normalken epiduralle normal olacak dedi ve dediği gibide oldu normal doğum yaptım hiç birşey anlamadım bile,herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar ama dediğin gibi epidurali yapanların uzman olması gerekiyor tabi canım. ikinci oğlum 29 Mayıs Hastanesinde doğdu onda epidural yapmaya fırsatları kalmamıştı bile çünkü 8 cm açıklıkla gittim hemen doğuma aldılar onu epiduralsiz normal doğurdum, bakalım kızım nasıl doğacak ayy yine çenem düştü kadınların doğum hikayeleri başladımı susmak bilmiyorlar işte benim gibi........:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…