günaydın kızlar iki gündür hastanede yatıyorum erken dogum dedi doktor 8 serum yedim durdurmayı basardılar eve geldim şimdi sizde ne var ne yok
kızlar az kaldı bebişlerinize kavuşmaya ALLAH zamanında ve sağlıcakla kavuşmanızı sağlar ben bebeğimi kaybetmeseydim 18 şubatta kavuşacaktım
benim için dua edinde o tarihe kadar yeni bir bebiş gelsin
çantalarımız için gerekenleri aynen arkadaşımın söylediği şekilde yazıyorum
doğum anında giymek için boydan gecelik
hasta bezi (4 - 5 adet)
doğum sonrası giymek için yeni bir gecelik
terlik
kalın çorap - patik
3- 4 adet külot - 2 adet atlet
ince bir hırka yada sabahlık
1 çay bardağı - kaşığı (bebeğe ıhlamur verilirse)
1 adet kundak
2 adet battaniye
2 takım (hastane çıkışı) çorap patik
yüzüne örtmek için örtü(yazma yapılır bizde)
bebek bezi
ıslak mendil(pamuk)
çantadan hariç bir tane poşetin içine bebek için 1 adet bez, kundak,1 takım kıyafet çorap patik önlük şapka filan hepsi olsun onlar hemşireye veriliyormuş doğumdan hemen sonra giydirmeleri için çantadan ayrı taşırsan rahat edersin dedi
eksik varsa benim bilmediğim sizde eklerseniz sevinirim
yokmu uykuus kaçan yahu
herkes mışıl mışıl uyuyomu hihoyyyt
Hayırlı zamanda inşallah cnm ama 36. haftandasın korkma artık Allahın izniyle kg normal doğar merak etme yinede acele etmez zamanını bekler inşallah.:Saruboceq: tekrar büyük geçmiş olsun.
Günaydın kızlar bugün annem geliozemuszemus çok mutluyum o yüzden.darısı tüm ailesinden uzak olanların başına.Buarada sızlamalarım oluyor demiştim dün belki merak eden arkadaşlar olmuştur:umursamaz: enfeksiyondan kaynaklanıo ateşlenirsen hastaneye yatırıp serum vericez dedi dr.şuan bir sorun yaratmıo sürekli su içiceksin dedi.
günaydın kızlar ne haber akşam kızım beni hiç uyutmadı sabahta sabahladım acayip uykusuzum kızımın sepetide geldi dün çok güzel olmuş yaaa bakıp bakıp ağlıyorum...
selaaam kızlar herkese hayırlı pazarlar.....
Selmacım merhaba... Doktora gidecektin...Ne dedi...Bebiş nasılmış.
Öyle Selmacım ya...Yalnız epidurali sordum. İmalı yoldan yaptırma dedi.Anestezistleri kastederek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?