2010 Şubat Anneleri

Selam kızlar.
Ben de bugün doktordaydım( 36+3) Biraz keyfim kaçtı. Bebeğim yine ters dönmüş. Velet her gittiğimizde bir ters oluyo bir düz:) Dönmesi için bol su içmen gerek dedi. Eğer dönmezse ocağın 25 i gibi alırız dedieyvahedigeldismile oysa ben iki kasığımda birden baskı hissettiğim için bebeğin başının orda olduğunu (son gittiğimde aşağıdaydı zaten) doğumun çok yaklaştığını söylemesini bekliyordum. Hatta bana kalırsa nst de sancı çıkacaktı:umursamaz: Üzüldüm ama hayırlısı olsun. belki son bir takla da anneciği için atar oğluşum da normal doğum yaparım
Kilosunu da sordum doktora pek doğru çıkmadığı için söylemek istemiyorum aslında ama 2960 gr dedi.

kizlarr sizin karninizdada cok büyük bir sertlik oluyor mu? ya bende cok ama cok büyük bir sertlik oluyo genellikle! sank tas gibi oluyor karnim!

canim benim yaa sikam canini! o son anda bile dönebiliyor! hatta dogum aninda bile karsilasilabilen bir durummus bitanem!

valla kimse beni yanlış anlamasın kimse de kusuruma bakmasın...
ben artık son aylarına girmiş diğer bir deyişle artık ağırlaşmış hamile hanımlara misafirliğe gidilmesine karşıyım arkadaşlar..
yanında yardım edeni olsa bile
sağlık durumu çok iyi olsa bile
kadın doğuracak kardeşim yaa ne misafiri yatsın dinlensin...

özür dilerim ama bence böyle..

canim benim yaa sikam canini! o son anda bile dönebiliyor! hatta dogum aninda bile karsilasilabilen bir durummus bitanem!

Sorma canım yaa. Benim bu oğlan nasıl böyle fıldır fıldır dönüyor anlamıyorum. ben iki doktora gidiyorum bir hafta arayla biri sürekli ters biri sürekli düz diyordu. Şimdi ters deyen düz diğeri ters diyor:S

herşey olacağına varır canım üzülme bence.. hayırlısı diyelim
maşallah diyelim oğluna..

hadi bakalım ne zaman alacaksın dogum tarihini
canım sezaryansa tarihi verdi zaten 21 ocak
ama şu kaşıntı için tahlil yapıcak ne çıkıcak duruma göre bakalım belkide daha erken

valla canım öyle kolay aldım ki ohh doğumu çıkarır inş.
inş. iyi haberlerle dönücem yarın canım dua edin

biricik inş. döner canım hakkında hayırlısı neyse o olsun

duygusuzduygu o bended oluyo karnım taş gibi oluyo
son zamanlara yaklaştık diye galiba

Aynen katılıyorum sana arkadaşım insan yeri geliyor en yakınını bile istemiyor artık oturma desen oturamıyosun kalkma desen yok..İllaki bişiyler yemek gerekiyor,evin sahibi sensin..Gelen kişi bile yapsa yemeği o nerde bu nerde elli kez kalkıyorsun,bi de insan kötü oluyor senin evin başkası iş yapıyo filan ...Bende en son artık isyan ettim geçen haftadan sonra grup olarak arkadaşlarımı bile almıyorum yani..Her ne kadar hayır demek zor olsa da
:sm_confused:

yaa valla öyle canimmm yaaaa..... yanimda kimsemde yok desemki ablami annemi cagirsamda yardima gelseler ama taaaa türkiyedeler! offfff kaynanama desem o sadece hanim yemeye gelir, gecen günn 1 hafta boyunca midem bulandi aradi beni iste bende anlattim mutfaga giremiyorum kac gündür, midem bulaniyo, hep disardan yiyorum ivir zivir dedim! e bana ne dese begenirsiniz " o zaman yemege geliyorum saana biseyler yap gelmeme, üstelik yanindada yatili misafirlerle! ayy kafayi y yedim! sonra kalktimm hazirlandim midem bulana bulana yemek yaptim A dan Z ye! bi de ne yapsa begenirsiniz diger eltime gitmisler! madem öyle niye sana gelcez yemek yap diyosunkötükedihüso hadi onuda gec yaa kadina ben midem bulaniyo yemek ne yapamiyorum diyorum inadina tamam ozaman sana geliyoruz gelmemize yemek yap diyooo kötükedihüsoklava: cildirmamak elde degil.

ya sabır ya sabııııııııııııııııııııııııır

canım benım allah sabır versın bunların hepsı bole anacım dusuncesız insanlarklava:klava:

kızlaaar ben hastanedeyim heyecan yapmayın henüz doğurmuyorum dün gece şiddetli kasık ağrısıyla acile gittim rahimde kasılma çıkmadı ama üst sınırın 5 katı idrarda bakteri çıktı. sabah kendi dr ma gittim yatırmak istedi iyiki de yatırmıs gün içindeki nts lerde düzenli rahim kasılmaları gözüktü enfeksiyon kasılmaları tetiklemiş. 34 haftalık oldugumuz için erken doğum ihtimali yüzünden yarın ciğer geliştirici iğne vurulucaz. dil altı hapı verdiler sürekli serum antibiyotik yiyorum. kasılmalar hafifledi ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum midemde hiçbişi durmuyor. bu akşam hastanedeyiz yarına allah kerim bize dua edin teyzeleri..

ay canıııım... geçmiş olsun...
hayırlısıyla atlatırsınız inş..

cnmmmm kıyamam sana merakettim şimdi inşallah kasılmaların geçerde ipeğim zamanında gelir.birşeye ihtiyacın varmı????bakolursa muhakkak ara beni.sakın stres yapma tansiyonun artmasın.hayallah cnm Ama büyüdü ipeğimiz 2 hafta daha bekletebilsen çok güzel olur.arıcam seni cnm tlf.görüşebiliomusun?kim var yanında ailen geldimi?

geçmiş olsun canım. Daha 4 hafta dayansın minik de sonra istediği zaman gelebilir.

Bu arada biz de iyiyiz pek nete giremiyorum. Annemler geldiler yanıma. Yarın kontrolüm var. Bakalım Mehmetefe ne kadar büyümüş. Yarın sezeryan tarihimiz netleşecek. Doktordan dönünce yazarım.

ay canım gecmiş olsun korkma hiç banada bebişimin ciğerleri gelişşin diye vurdular iğne hemde 3 tane cok şükür şimdi iyiyim stres yapma kendine inş. atlatırsın sende benim gibi:Saruboceq:

bende prepar kullanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…