2010 Şubat Anneleri

seçil kız nerelerdesin sen

bende bu hafta son işten çıkıyorum evdede net yok Allah kerim artık

aryacım valla bu hafta benim kız fazla almadı gibi babmız afganistana gitcek ya çok ağladım çok üzüldüm etkilendi fıstıkım......

çogunlukla msn de buluşuluyo.o yüzden az girilliyo siteye

aryacım valla bu hafta benim kız fazla almadı gibi babmız afganistana gitcek ya çok ağladım çok üzüldüm etkilendi fıstıkım......

kıyamam ben ona ve sana cnm ama moralini bozma sakın güçlü olmaya çalış çünkü son haftalardaki stres bebekler için çok önemli tatlım ya.ALLAH kavuştursun en kısa zamanda sizi babanıza.neden gidio bu arada?

seçil kız nerelerdesin sen

bende bu hafta son işten çıkıyorum evdede net yok Allah kerim artık
cnm sorma bizim nette ya da pc de sorun var pek giremiyorum ben birde pek keyfim yok mayışık birşey oldum çıktım.izne çıkmana sevindim ama net olmamasına üzüldüm cnm ya biizi habersiz bırakma sakın.

inş. kızlar bilgisayar alimde görşücez bol bol çalışmıcam bidaha zaten

al al cnm walla uzak kalmıyalım.gerçi eskisi kadar girermiyiz dersiniz bizim mıncırıklar gelince.ama onlar uyurken kaçamak yaparız herhalde.zaten buluşuruz yine esmacım Allah nasip ederse.

canım benim eşim asker görevli olarak 6 ay gidiyo

hosbulduk kızlar... ıpek kuzum da ıyı doktordan geldık az once. buyumus kocaman olmus meger benım cadı kızım 2.300 olmus kılosu boyumuz da 45 cm. hemen hemen son 1 aya gırdık dedı doktor amcamız herseyımız normalmıs. kasılmalarım ıcın pre-par dıye bı ılac verdı 2 hafta kullanıcam bı sonrakı kontrolde kesicekmiş o zamandan sonra dogsa da problem olmaz su 2 haftayı atlatalım yeter dedi canı sıkıldı heralde kuzumun ıcerde kaydirigubbakcemile3

maşall canım kuzuna
sende kullan ilaçlarını ihmal etme

canım benim eşim asker görevli olarak 6 ay gidiyo

Anladım cnm kutsal görev.sağsalim dönsün inş.:Saruboceq: ama ona dahada zordur eminim cnm sen güçlü gözükki aklı hepten sende kalmasın.

maşallah ipeğimize cnm 36.haftadan sonra küveze alınmıo demişti benim dr da az daha sabretse bizim bu cimcimeler benimkide sanki sığmıyor artık içeriye.kaydirigubbakcemile3 sıkıldığınada eminim haklılar napsınlar.

zeynepcim maşallah ipek kızımıza ne güzel haberlerle gelmişssin Allahım yanımızda olsun son aylara girdik hepimiz sağlıklı sıhatli alalaım kucaklarımıza kuzularımızı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…