iyim canım.benimde artık ya 17 günüm kaldı .yada en fazla 20 günüm kaldı.cuma günü belirleriz artık dogum tarihini..
seçil kız nerelerdesin sen
bende bu hafta son işten çıkıyorum evdede net yok Allah kerim artık
Esmacım hoşgeldin.walla haklısınız artık herkes msnde benim msn sorun var giremiyorum buraya eskisi gibi kimse yazmıyor halbuki son aylar daha da birbirmize ihtiyacımız olur die düşünmüştüm ama hamilelik zor herkesin ağrısı sızısı var hazırlıkları var inş.doğumdan sonra hepberaber oluruz yine.
aryacım valla bu hafta benim kız fazla almadı gibi babmız afganistana gitcek ya çok ağladım çok üzüldüm etkilendi fıstıkım......
cnm sorma bizim nette ya da pc de sorun var pek giremiyorum ben birde pek keyfim yok mayışık birşey oldum çıktım.izne çıkmana sevindim ama net olmamasına üzüldüm cnm ya biizi habersiz bırakma sakın.seçil kız nerelerdesin sen
bende bu hafta son işten çıkıyorum evdede net yok Allah kerim artık
hadi hayırlısıyla kurtulursun inş. canım
çogunlukla msn de buluşuluyo.o yüzden az girilliyo siteye
inş. kızlar bilgisayar alimde görşücez bol bol çalışmıcam bidaha zaten
evet öyle oluyor cnm ama burayıda ihmal etmesek keşke ben özledim walla eski sohbetleri.
inş. kızlar bilgisayar alimde görşücez bol bol çalışmıcam bidaha zaten
bende geldım kızlarrrrr
bende geldım kızlarrrrr
kıyamam ben ona ve sana cnm ama moralini bozma sakın güçlü olmaya çalış çünkü son haftalardaki stres bebekler için çok önemli tatlım ya.ALLAH kavuştursun en kısa zamanda sizi babanıza.neden gidio bu arada?
cnm sorma bizim nette ya da pc de sorun var pek giremiyorum ben birde pek keyfim yok mayışık birşey oldum çıktım.izne çıkmana sevindim ama net olmamasına üzüldüm cnm ya biizi habersiz bırakma sakın.
hosbulduk kızlar... ıpek kuzum da ıyı doktordan geldık az once. buyumus kocaman olmus meger benım cadı kızım 2.300 olmus kılosu boyumuz da 45 cm. hemen hemen son 1 aya gırdık dedı doktor amcamız herseyımız normalmıs. kasılmalarım ıcın pre-par dıye bı ılac verdı 2 hafta kullanıcam bı sonrakı kontrolde kesicekmiş o zamandan sonra dogsa da problem olmaz su 2 haftayı atlatalım yeter dedi canı sıkıldı heralde kuzumun ıcerde kaydirigubbakcemile3
canım benim eşim asker görevli olarak 6 ay gidiyo
hosbulduk kızlar... ıpek kuzum da ıyı doktordan geldık az once. buyumus kocaman olmus meger benım cadı kızım 2.300 olmus kılosu boyumuz da 45 cm. hemen hemen son 1 aya gırdık dedı doktor amcamız herseyımız normalmıs. kasılmalarım ıcın pre-par dıye bı ılac verdı 2 hafta kullanıcam bı sonrakı kontrolde kesicekmiş o zamandan sonra dogsa da problem olmaz su 2 haftayı atlatalım yeter dedi canı sıkıldı heralde kuzumun ıcerde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?