2010 Şubat Anneleri

al al cnm walla uzak kalmıyalım.gerçi eskisi kadar girermiyiz dersiniz bizim mıncırıklar gelince.ama onlar uyurken kaçamak yaparız herhalde.zaten buluşuruz yine esmacım Allah nasip ederse.

canım doğru bebişler olunca naparız bilmem de bursalı kızlar mutlaka görüşürüz oturmalara gelir gideriz nasipse bi kurtulalımda yaz gelince rahat rahat görüşürüz inş.

canım benim eşim asker görevli olarak 6 ay gidiyo

Allah kavuştursun cnm

maşallah zeynepçim Allah nazardan saklasın

maşall canım kuzuna
sende kullan ilaçlarını ihmal etme
artık farz oldu canım napım bilmiyorumkismile

dısarda ne war merak edıyolar tabı kaydirigubbakcemile3

zeynepcim maşallah ipek kızımıza ne güzel haberlerle gelmişssin Allahım yanımızda olsun son aylara girdik hepimiz sağlıklı sıhatli alalaım kucaklarımıza kuzularımızı inşallah...
amın canım ya hep beraber ıns boshayallersmile

saol kuşum Şeniz

maaşallah zeynepcim inşallah sağlıcakla tamamlarsın günün erken gelmeye uğraşmaz inşallah minik kuzun...

parladım geldim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ohh be içim rahat etti doğuma hazırım artık
ya sanki akşam doğuma gidicekmişim gibi oldum he sırnaşık şey

masallah Zeynepcim allah nazarlardan saklasın. seninle aramızda 1 gün oldugu icin senin doktor sonuclarında kendimden biseyler buluyorum bende :)

sende diye diye doguracaksın yaa..
kız rahatol.kontrol ne zaman..

http://pozitifdogumhikayeleri.wordpress.com/hikayeler/

Harbiden süper pozitifmiş bu hikayeler insanın şıppadanak doğurası geliyor:roflol:

sende diye diye doguracaksın yaa..
kız rahatol.kontrol ne zaman..

nerde ogünler bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş
40 olmadı galiba hala devam sölemeye hihoyyyt hihoyyyt
yarın canım çatı nst kan idrar bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak kaderimiz yarın belli olucak
yarında bizim büyük günümüz zemuszemus

maaşallah zeynepcim inşallah sağlıcakla tamamlarsın günün erken gelmeye uğraşmaz inşallah minik kuzun...
ınsallah walla canım eyvahedigeldismile

masallah Zeynepcim allah nazarlardan saklasın. seninle aramızda 1 gün oldugu icin senin doktor sonuclarında kendimden biseyler buluyorum bende :)
kaydirigubbakcemile assagı yukarı senın oglusunda bu boyutlara gelmıstır canım opuyorumnanaktan

hadı bakalım çık sende çatıya kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım ne zaman alacaksın dogum tarihini

ipek kızına zeynepcimm

biz oğlumla doktora gidiyoruz teyzelerr... şans dileyin bize....

hadi bakalım hayırılı gidin hayırlı haberlerle gelin inş..

valla ben çok merak ediyorum oğlumu sizlerde öylesiniz eminim.. kime benziyor sesi nasıl vs vs bir sürü soru var aklımda..
rüyalarım da karışık karışık..
bi seferinde yeşil gözlü esmer
bi seferinde mavi gözlü kıvır kıvır saçları var.. üstelik babası da bende kahverengi gözlüyüz )
ahh ahhh..sağlıklı sıhatli doğsun allahım gelsin beraber uyuyalım kucak kucağa...

Maşallah canım İpek kızımıza...Aman ihmal etme haplarını

Ohh sıhhatler olsun. Bugün ben de kaş bıyık olayına gittim. Kaşlarım alınırken çok canım yandı. Vaz geçtim ben ağdadan. Bacak koltuk altı tamam. Esrama zarar veremem valla. Jilete devam

İyi haberler getir bize Fatoooo

Ben hiç göremedim rüyamda bebişimi :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

slmmm canlarimmm nasilsiniz? ya kizlar bacak aralarim cok agriyor! dün sabah 11 den gecenin 4 üne kadar camasir yikadim . bilemedim o an yorgunlugumu bugün acisi cikti valla bilmiyorumkismile offff yarin da bi ton misafirlerim gelecek! misafiri severimde ama artik kizlar yaaa ortalikta dönemiyorum kalca bel sirt agrilarindan!

fatoşcum hoşgeldin canım, inş.en kısa zamanda Aras bebekte evine gelir ,yakışıklı oğlunun resimlerini bekliyoruz canım...
zeynepçim ipek hanıma da maşallah...

Duygucum canım dikkat et kendini fazla yorma dinlen bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…