al al cnm walla uzak kalmıyalım.gerçi eskisi kadar girermiyiz dersiniz bizim mıncırıklar gelince.ama onlar uyurken kaçamak yaparız herhalde.zaten buluşuruz yine esmacım Allah nasip ederse.
canım benim eşim asker görevli olarak 6 ay gidiyo
hosbulduk kızlar... ıpek kuzum da ıyı doktordan geldık az once. buyumus kocaman olmus meger benım cadı kızım 2.300 olmus kılosu boyumuz da 45 cm. hemen hemen son 1 aya gırdık dedı doktor amcamız herseyımız normalmıs. kasılmalarım ıcın pre-par dıye bı ılac verdı 2 hafta kullanıcam bı sonrakı kontrolde kesicekmiş o zamandan sonra dogsa da problem olmaz su 2 haftayı atlatalım yeter dedi canı sıkıldı heralde kuzumun ıcerde kaydirigubbakcemile3
artık farz oldu canım napım bilmiyorumkismilemaşall canım kuzuna
sende kullan ilaçlarını ihmal etme
dısarda ne war merak edıyolar tabı kaydirigubbakcemile3Anladım cnm kutsal görev.sağsalim dönsün inş.:Saruboceq: ama ona dahada zordur eminim cnm sen güçlü gözükki aklı hepten sende kalmasın.
maşallah ipeğimizecnm 36.haftadan sonra küveze alınmıo demişti benim dr da az daha sabretse bizim bu cimcimeler benimkide sanki sığmıyor artık içeriye.kaydirigubbakcemile3 sıkıldığınada eminim haklılar napsınlar.
amın canım ya hep beraber ıns boshayallersmilezeynepcim maşallah ipek kızımıza ne güzel haberlerle gelmişssin Allahım yanımızda olsun son aylaragirdik hepimiz sağlıklı sıhatli alalaım kucaklarımıza kuzularımızı inşallah...
canım doğru bebişler olunca naparız bilmem de bursalı kızlar mutlaka görüşürüz oturmalara gelir gideriz nasipse bi kurtulalımda yaz gelince rahat rahat görüşürüz inş.
Allah kavuştursun cnm
maşallah zeynepçim Allah nazardan saklasın
biz oğlumla doktora gidiyoruz teyzelerr... şans dileyin bize....
ıı haberlerle gelın ınsallah :lepi:
parladım geldim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ohh be içim rahat etti doğuma hazırım artık
ya sanki akşam doğuma gidicekmişim gibi oldum he sırnaşık şey
sende diye diye doguracaksın yaa..
kız rahatol.kontrol ne zaman..
ınsallah walla canım eyvahedigeldismilemaaşallah zeynepcim inşallah sağlıcakla tamamlarsın günün erken gelmeye uğraşmaz inşallah minik kuzun...
kaydirigubbakcemile assagı yukarı senın oglusunda bu boyutlara gelmıstır canım opuyorumnanaktanmasallah Zeynepcim allah nazarlardan saklasın. seninle aramızda 1 gün oldugu icin senin doktor sonuclarında kendimden biseyler buluyorum bende :)
nerde ogünler bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş
40 olmadı galiba hala devam sölemeye hihoyyyt hihoyyyt
yarın canım çatı nst kan idrar bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak kaderimiz yarın belli olucak
yarında bizim büyük günümüz zemuszemus
yarın canım çatı nst kan idrar bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak kaderimiz yarın belli olucak
hosbulduk kızlar... ıpek kuzum da ıyı doktordan geldık az once. buyumus kocaman olmus meger benım cadı kızım 2.300 olmus kılosu boyumuz da 45 cm. hemen hemen son 1 aya gırdık dedı doktor amcamız herseyımız normalmıs. kasılmalarım ıcın pre-par dıye bı ılac verdı 2 hafta kullanıcam bı sonrakı kontrolde kesicekmiş o zamandan sonra dogsa da problem olmaz su 2 haftayı atlatalım yeter dedi canı sıkıldı heralde kuzumun ıcerde kaydirigubbakcemile3
parladım geldim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ohh be içim rahat etti doğuma hazırım artık
ya sanki akşam doğuma gidicekmişim gibi oldum he sırnaşık şey
ipek kızına zeynepcimm
hadi bakalım hayırılı gidin hayırlı haberlerle gelin inş..
valla ben çok merak ediyorum oğlumu sizlerde öylesiniz eminim.. kime benziyor sesi nasıl vs vs bir sürü soru var aklımda..
rüyalarım da karışık karışık..
bi seferinde yeşil gözlü esmer
bi seferinde mavi gözlü kıvır kıvır saçları var.. üstelik babası da bende kahverengi gözlüyüz)
ahh ahhh..sağlıklı sıhatli doğsun allahım gelsin beraber uyuyalım kucak kucağa...
slmmm canlarimmm nasilsiniz? ya kizlar bacak aralarim cok agriyor! dün sabah 11 den gecenin 4 üne kadar camasir yikadim . bilemedim o an yorgunlugumu bugün acisi cikti valla bilmiyorumkismile offff yarin da bi ton misafirlerim gelecek! misafiri severimde ama artik kizlar yaaa ortalikta dönemiyorum kalca bel sirt agrilarindan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?