slm kızlar nasılsınız topik kalabalık gözüküyor maşallah
biz 2 gündür hastanelerdeydik kızım erken gelmeye çalışıyor.
dayanılmaz ağrıyla doktorumu aradım hemen çağırdı nst ye soktu (ilk defa girmiş olduk) düzenli sancılar çıktı ve rahimde kasılma bu kasılma dışardan herkesin farkedeceği derece kasılmalar oldu.hemen damardan iğne ve ilaçlar verdi 36. haftaya kadar tutmamız lazım dedi sonra ilacı bırakırız doğarsada doğsun dedi.ama asıl problemim yüzeye çok yakın mandalina büyüklüğünde miyom oluşmuş ve bu miyom rahim kasılmalarıyla birlikte dışarı fırlıyor ve dayanılmaz bir acı veriyor 2 gündür hareket bile edemiyorum ağlaya ağlaya tuvalete kalkıyorum sadece dua edin bana arkadaşlar çok acı veriyor ALLAH kimseye yaşatmasın
çağan güzel bir isimbulbul, essemayit, HavvaEsen, kuzey29, maksimen, mydarling, Zehra_s, ZEYNEP6672
herkese merhaba hanımlar sabah başıma geleni hç sormayın..
bulaşık deterjanını koyduğum seramik sıvı deterjanlığımı düşürdüm kırıldı üstelik yeni doldurmuştum.
halı mahvoldu siliyorum siliyorum köpürüyor ne yapacağımı şaşırdım.
bıraktım valla öyle kurusun bakalım iz kalacak mı off yaaa sabah sabah..
ha bir de anketim var kızlar şubat annelerinde oğlumuzun ismi ne olsun diye.. acemilikten 2 tane açmışım))
eşim sancak diyor
ben çağan...
sizce???
bulbul, essemayit, HavvaEsen, kuzey29, maksimen, mydarling, Zehra_s, ZEYNEP6672
herkese merhaba hanımlar sabah başıma geleni hç sormayın..
bulaşık deterjanını koyduğum seramik sıvı deterjanlığımı düşürdüm kırıldı üstelik yeni doldurmuştum.
halı mahvoldu siliyorum siliyorum köpürüyor ne yapacağımı şaşırdım.
bıraktım valla öyle kurusun bakalım iz kalacak mı off yaaa sabah sabah..
ha bir de anketim var kızlar şubat annelerinde oğlumuzun ismi ne olsun diye.. acemilikten 2 tane açmışım))
eşim sancak diyor
ben çağan...
sizce???
dayanılmaz ağrıyla doktorumu aradım hemen çağırdı nst ye soktu (ilk defa girmiş olduk) düzenli sancılar çıktı ve rahimde kasılma bu kasılma dışardan herkesin farkedeceği derece kasılmalar oldu.hemen damardan iğne ve ilaçlar verdi 36. haftaya kadar tutmamız lazım dedi sonra ilacı bırakırız doğarsada doğsun dedi.ama asıl problemim yüzeye çok yakın mandalina büyüklüğünde miyom oluşmuş ve bu miyom rahim kasılmalarıyla birlikte dışarı fırlıyor ve dayanılmaz bir acı veriyor 2 gündür hareket bile edemiyorum ağlaya ağlaya tuvalete kalkıyorum sadece dua edin bana arkadaşlar çok acı veriyor ALLAH kimseye yaşatmasın
Merhaba canım geçmiş olsun ya deterjanı arındırmak zordur..
Ben oylamıştım canım ama yine söyleyeyim Çağan güzel bence..opuyorumnanaktan
1tanelerim iki isim de güzel ama bence Çağan...
merhaba herkese bende martta doğum yapacaktım ama drum bebişin 3 haftaya kalmaz doğar dedi galiba sata gre hamileliğim daha önce olmuş böyle olan varmı aranızda
çağan güzel bir isim
halıyı yıkamacıya ver canım uğraşma
maviyeshill;çok geçmiş olsun inşallah bebğin sağlıkla doğar miyom hamilelikten öncemi oluşmuş
bana merhaba yok mu??küsmüyüz???:çok üzgünüm:
MAVİYESHİLLgeçmişolsun canım ya Allah şifa versin .çok zordor eminim.
umarım bebeğne sağlıkla kavuşursun
1TANELERİMbencede çağan canım
MAVİYESHİLLgeçmişolsun canım ya Allah şifa versin .çok zordor eminim.
umarım bebeğne sağlıkla kavuşursun
1TANELERİMbencede çağan canım
1tanelerım ya halıyı esın yıkasın bence cokmu buyuk yoksa kalır o yuzunde bıde kalıp gıbı tutuyor sonra kuruyunca Allah yardımcın olsun herseyı dokup kırıyoz aksı gıbı yapamıyoruz yafisfisfis
oooooo herkes benden valla..
düşündüm de yağ olsaydı mahvolmuştum valla..
canım yaa sildim biraz bıraktım kurusun diye akşam eşime sldirmeyi düşünüyordum bende yada balkonda bi su döksün üzerine azıcık yıkayıversin..
banyonuz genısse banyoda yıkayabılır aslında yoksa gonderıver yıkamacıya hem temız olur,ben bırgun 6 tane yumurta dusurmustum taptaze halının ustune rezalete bak yıkamasan pıs pıs kokar :sinifsinif: yıkadım tabı ama o zaman hamıle degıldım ama bı ara gelıyolar bana herseyı kırıp dokuyorumkaydirigubbakcemile3
sağol canım.. akşam anket açmaya karar verdiğimizde eşim aldı pc yi bakıyor benden önce kim oylamış diye sankim onun topiği))..seni gördüm oyladığın zaman dedim ki zehra şubat annelerinden hemen diyor ki tabi senin arkadaşın sana oy vermiş.. :teytey:
ben de geçmişe bakıyorum ne var ne yok...Hoşgeldin eliferdi..
selam kızlar bizimde akşam üstü kontrolumuz var
bademciklerim çok fena şişti kızlar ya yutkunamıyorum o kadar işe gittim birşey olmadı evde hastalandım ama anlıyorum bu ter olayı benı hasta ediyor sabahları üzerime su dökmüşler gibi uyanıyorum sonrası hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?