2010 Şubat Anneleri

Allah yardımcımız olsun canım.Benim de vajina da varis var dışarı doğru şişmişler.Belki bu yüzden sezeryan olucak bilemiyorum.Alıştım artık ağrılarına.Neler yaşıyoruz,neler öğreniyoruz yaşadıkça.

merhaba kızlar .

Zehra - Maviyeshill geçmiş olsun artık sonlara -başlangıca yaklaştık herkeste bir ağrı kasılma normal olanlar bu ama.Zehra ihlamur-limon takviyesi yap hemen tamda doğuma yakın olmazki ama bide halsizlik yapıyor.
Fatoş gelmiş artık kavuştun evine en kısa zamanda sağlıkla oğlunada kavuşursun inşallah.
Berrin senin ne işin var hastanede daha erken bize söyle kızına beklesin biraz neymiş acelesi en az 1 ayı var :1no2: gelmesin 2 hafta daha beklesin.enfeksiyonda ilaç serumla geçer canım merak etme çok geçmiş olsun.
Zehra_s bende Çağan diyenlerdenim.

merhaba herkese bende martta doğum yapacaktım ama drum bebişin 3 haftaya kalmaz doğar dedi galiba sata gre hamileliğim daha önce olmuş böyle olan varmı aranızda
çağan güzel bir isim
halıyı yıkamacıya ver canım uğraşma
[QUOTE=maviyeshill;çok geçmiş olsun inşallah bebğin sağlıkla doğar miyom hamilelikten öncemi oluşmuş

bana merhaba yok mu??küsmüyüz???:çok üzgünüm:

mrb kızlar nasılsınız bakalım bugün bayaaa kalabalığız fatoş eve çıkmış sanırım özelden msj atmış canım saolsun geçmişe bakamadım henüz azıcık göz atayım bakalım ne var ne yok

Maviyeshill çok geçmiş olsun canım. Umarım biraz daha sabreder miniğin.

gecmiş olsun canım cok üzüldüm ya.inş tez zamanda iyileşirsin:Saruboceq:

MAVıYESHıLLgeçmişolsun canım ya Allah şifa versin .çok zordor eminim.
umarım bebeğne sağlıkla kavuşursun
1TANELERıMbencede çağan canım

Son düzenleme:
1tanelerım ya halıyı esın yıkasın bence cokmu buyuk yoksa kalır o yuzunde bıde kalıp gıbı tutuyor sonra kuruyunca Allah yardımcın olsun herseyı dokup kırıyoz aksı gıbı yapamıyoruz yafisfisfis

ah canım benim geçmiş olsun.. aman yorma kendini dikkat et..

Merhaba canım geçmiş olsun ya deterjanı arındırmak zordur..
Ben oylamıştım canım ama yine söyleyeyim Çağan güzel bence..opuyorumnanaktan

sağol canım.. akşam anket açmaya karar verdiğimizde eşim aldı pc yi bakıyor benden önce kim oylamış diye sankim onun topiği ))..seni gördüm oyladığın zaman dedim ki zehra şubat annelerinden hemen diyor ki tabi senin arkadaşın sana oy vermiş.. :teytey:

1tanelerim iki isim de güzel ama bence Çağan...

sağol canım..

sağol canım ben de çağan diyorum ama bakalım babamızı kandırabilirsek.. halı yı da sorma valla duruyor öyle..

bana merhaba yok mu??küsmüyüz???:çok üzgünüm:

ay canım olur mu hiç öyle şey.. kopyalayıp yapıştırıyorum ben msj yazana kadar biirisi online olursa eğer onu kopyalamamış olur kusura bakma ne olur...
sana da merhaba tabi ki nasılsın bahar ın nasıl?

MAVİYESHİLLgeçmişolsun canım ya Allah şifa versin .çok zordor eminim.
1TANELERİMbencede çağan canım

sağol canım..

MAVİYESHİLLgeçmişolsun canım ya Allah şifa versin .çok zordor eminim.
1TANELERİMbencede çağan canım

oooooo herkes benden valla..

düşündüm de yağ olsaydı mahvolmuştum valla..
canım yaa sildim biraz bıraktım kurusun diye akşam eşime sldirmeyi düşünüyordum bende yada balkonda bi su döksün üzerine azıcık yıkayıversin..

banyonuz genısse banyoda yıkayabılır aslında yoksa gonderıver yıkamacıya hem temız olur,ben bırgun 6 tane yumurta dusurmustum taptaze halının ustune rezalete bak yıkamasan pıs pıs kokar :sinifsinif: yıkadım tabı ama o zaman hamıle degıldım ama bı ara gelıyolar bana herseyı kırıp dokuyorumkaydirigubbakcemile3

ben zaten sakarımdır birazcık ) ama sabahları ellerim şiş oluyor böyle tombik tombik..
tutamıyorum öyle herşeyi düşürüyorum..

selam kızlar bizimde akşam üstü kontrolumuz var
bademciklerim çok fena şişti kızlar ya yutkunamıyorum o kadar işe gittim birşey olmadı evde hastalandım ama anlıyorum bu ter olayı benı hasta ediyor sabahları üzerime su dökmüşler gibi uyanıyorum sonrası hastalık

ne demek canımyerimseniben
Gelişmiş cevap kısmında anket ekle seçeneği var açtığın konuya ankette ekleyebilirsin ben öyle yapmıştım incele istersen canım..opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/327497-ogluma-isim-ariyorum.html

ben de geçmişe bakıyorum ne var ne yok...Hoşgeldin eliferdi..

geçmişe şöylebir baktım sanırım çok kötü bişiy yok gözden kaçrmadıysam eğer dr a gideceklere inş hayılı ve güzel haberlerle gelin inş. grip nezle artık iyice artmaya başladı kızlar 2 kat fazla korunalım inş çabucak atlatırsınız. ben çok korkmaya başladım kızlar normal doğum isttiyorum diodum ama sankim yapamıycam ya uff akıl filan kalmadı bendeee

Geçmiş olsun canım noluyor şubat annelerine nazar değiyor valla..
Bugün akşamüstü bizimde kontrolümüz var sabah kan verdik.
İnşallah herşey yolundadır hepimiz güzel haberlerle geliriz..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…