geçmişe şöylebir baktım sanırım çok kötü bişiy yok gözden kaçrmadıysam eğer dr a gideceklere inş hayılı ve güzel haberlerle gelin inş. grip nezle artık iyice artmaya başladı kızlar 2 kat fazla korunalım inş çabucak atlatırsınız. ben çok korkmaya başladım kızlar normal doğum isttiyorum diodum ama sankim yapamıycam ya uff akıl filan kalmadı bendeee
Geçmiş olsun canım noluyor şubat annelerine nazar değiyor valla..
Bugün akşamüstü bizimde kontrolümüz var sabah kan verdik.
İnşallah herşey yolundadır hepimiz güzel haberlerle geliriz..:Saruboceq:
1tanelerim, bitanesii+, bulbul, canbahar, CR20012006, eliferdi, gokceber, HavvaEsen+, hulen, uslu, Zehra_s, ZEYNEP6672, zeynepb+
Hepinize selamlar nasilsiniz kizlar bebislerimiz nasillar bugün
Ben iyiyiym kendi adıma Aykızz. Bebek de iyi gibi sanki. Sen nasılsın?
iyiyiz canim saolBiz de iyiyiz kızımla sen nasılsın AYKIZZ??
sabret havvacim az kaldi izine çikmayaAyy arkadaşlar sözde rahat bir günüm ama ne kadar iş çıktı bir türlü yazamıyorum size
selammmmm kızlarr
iyiyiz aykızz sen nasılsın bebişin nasıl canım?
geçmiş olsun canım bu ara hepimizde aynı dert var herhalde bendede erken doğum tehlikes, var bende yattım hastanede şimdide evde yatıyorumslm kızlar nasılsınız topik kalabalık gözüküyor maşallah
biz 2 gündür hastanelerdeydik kızım erken gelmeye çalışıyor.
dayanılmaz ağrıyla doktorumu aradım hemen çağırdı nst ye soktu (ilk defa girmiş olduk) düzenli sancılar çıktı ve rahimde kasılma bu kasılma dışardan herkesin farkedeceği derece kasılmalar oldu.hemen damardan iğne ve ilaçlar verdi 36. haftaya kadar tutmamız lazım dedi sonra ilacı bırakırız doğarsada doğsun dedi.ama asıl problemim yüzeye çok yakın mandalina büyüklüğünde miyom oluşmuş ve bu miyom rahim kasılmalarıyla birlikte dışarı fırlıyor ve dayanılmaz bir acı veriyor 2 gündür hareket bile edemiyorum ağlaya ağlaya tuvalete kalkıyorum sadece dua edin bana arkadaşlar çok acı veriyor ALLAH kimseye yaşatmasın
slm kızlar nasılsınız topik kalabalık gözüküyor maşallah
biz 2 gündür hastanelerdeydik kızım erken gelmeye çalışıyor.
dayanılmaz ağrıyla doktorumu aradım hemen çağırdı nst ye soktu (ilk defa girmiş olduk) düzenli sancılar çıktı ve rahimde kasılma bu kasılma dışardan herkesin farkedeceği derece kasılmalar oldu.hemen damardan iğne ve ilaçlar verdi 36. haftaya kadar tutmamız lazım dedi sonra ilacı bırakırız doğarsada doğsun dedi.ama asıl problemim yüzeye çok yakın mandalina büyüklüğünde miyom oluşmuş ve bu miyom rahim kasılmalarıyla birlikte dışarı fırlıyor ve dayanılmaz bir acı veriyor 2 gündür hareket bile edemiyorum ağlaya ağlaya tuvalete kalkıyorum sadece dua edin bana arkadaşlar çok acı veriyor ALLAH kimseye yaşatmasın
selam kızlar bizimde akşam üstü kontrolumuz var
bademciklerim çok fena şişti kızlar ya yutkunamıyorum o kadar işe gittim birşey olmadı evde hastalandım ama anlıyorum bu ter olayı benı hasta ediyor sabahları üzerime su dökmüşler gibi uyanıyorum sonrası hastalık
Kızlar magnezyumu içmeyi unuttum bugün. Berbat halde kasılmalarım. Bebiş oynadıkça canım yanıyo... Akşam olsa da eve gidip içsem. Izdırap resmen.
bulbul dineva zehra havva canbahar suduru srpp cr20012006 maksimen 1tanelerim
hepinize teşekkür ederim kızlar ALLAH razı olsun
arkadaşlar kim sordu unuttum ama miyom hamilelikten önce rahimin tepesinde vardı ama çok küçüktü hamilelik hormonu miyomu büyütmüş.
odamızda yarın gelicek eşyaları ipte sabah eşim astı sağolsun hastane çantam bile hazır değil kızlar iyice bunalıma girdim ben durmadan ağlar vaziyetteyim etrafımda yardım edecek kimsem yok ne yapıcam bilmiyorum birde size bişey sorucam siz hastane için pofidik terliklerdenmi aldınız yoksa hemşire terliklerindenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?