2010 Şubat Anneleri

Ben tek tek okudum,bir tek beris hastanedeymiş.Enfeksiyon yüzünden.İnşallah iyi olur.
Ayrıca senin verdiğin tarif,gribime iyi geldi gerçekten teşekkür ederim.

1tanelerim, bitanesii+, bulbul, canbahar, CR20012006, eliferdi, gokceber, HavvaEsen+, hulen, uslu, Zehra_s, ZEYNEP6672, zeynepb+
Hepinize selamlar nasilsiniz kizlar bebislerimiz nasillar bugün

Geçmiş olsun canım noluyor şubat annelerine nazar değiyor valla..
Bugün akşamüstü bizimde kontrolümüz var sabah kan verdik.
İnşallah herşey yolundadır hepimiz güzel haberlerle geliriz..:Saruboceq:

sorma canım ya salgın artacak diyorlardı doğru galiba ayy son anda kötü birşey olmasada allahım korusun hepimizi :Saruboceq:
umarım iyidir bebişler çok özledim valla

1tanelerim, bitanesii+, bulbul, canbahar, CR20012006, eliferdi, gokceber, HavvaEsen+, hulen, uslu, Zehra_s, ZEYNEP6672, zeynepb+
Hepinize selamlar nasilsiniz kizlar bebislerimiz nasillar bugün

Ben iyiyiym kendi adıma Aykızz. Bebek de iyi gibi sanki. Sen nasılsın?

geçmiş olsun canım bu ara hepimizde aynı dert var herhalde bendede erken doğum tehlikes, var bende yattım hastanede şimdide evde yatıyorum

Kızlar magnezyumu içmeyi unuttum bugün. Berbat halde kasılmalarım. Bebiş oynadıkça canım yanıyo... Akşam olsa da eve gidip içsem. Izdırap resmen.

Maviyesill, Aycinperdahci
Geçmis olsun kizlar dikkat edin kendinize bol bol dinlelin

canımya geçmiş olsun.ya bu veletlet ne aceleci ya.bizlerde ocakta dökülecegiz gibi geliyo.şubatı beklemeyecegiz bu gidişle..

canım sanada geçmiş olsun.çok sıcık bişey içme ama ılıkda olsa ıhmar falan iç bari biraz yumuşasın.

Kızlar magnezyumu içmeyi unuttum bugün. Berbat halde kasılmalarım. Bebiş oynadıkça canım yanıyo... Akşam olsa da eve gidip içsem. Izdırap resmen.

bende unutsam korkuyorum.bi yere gideceim zaman çantama atıyorum.çok içitgimiz şey var.magnezyum.demir.vitamin.kalsiyum.bunlaraıda iki aydır kullanıyorum.sancı başlayınca içmeye başladım bende magnezyumu

kızlar bu arad herkese selam canılar.nasılsınız.bunda yagmur var.hiç güzel degil yani.
bi aradaşım vardı yeni hamile bi oglu vardı ikinciyi deli gibi kız istiyordu.bugün ögrenmişler oda erkekmiş ayyy aglayıp duruyo.üzüldüm valla.teselli ettim üzülme diye.bana gel degişelim diyokaydirigubbakcemile3

MAVıYEŞıL GEÇMıŞ OLSUN GÜZELıM YA VALLA ÇOK ÜZÜLDÜM AMAN DıKKAt et kendine bol bol dinlen

bulbul dineva zehra havva canbahar suduru srpp cr20012006 maksimen 1tanelerim

hepinize teşekkür ederim kızlar ALLAH razı olsun

arkadaşlar kim sordu unuttum ama miyom hamilelikten önce rahimin tepesinde vardı ama çok küçüktü hamilelik hormonu miyomu büyütmüş.

odamızda yarın gelicek eşyaları ipte sabah eşim astı sağolsun hastane çantam bile hazır değil kızlar iyice bunalıma girdim ben durmadan ağlar vaziyetteyim etrafımda yardım edecek kimsem yok ne yapıcam bilmiyorum birde size bişey sorucam siz hastane için pofidik terliklerdenmi aldınız yoksa hemşire terliklerindenmi

SIKMA CANINI ARKADAŞIM BENİMDE HİÇBİŞEYİM HAZIR DEĞİL ALDIK ÖYLECE kızların odasına koyduk çantam bile hazır değil hangi yeni doğan çıplak kalmışki bizimkiler kalsın boşver sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…