2010 Şubat Anneleri

aycınperdahcı plaj ayşegülcümsağolun kılzr valla doğru söylüyorsun ocakta dökülmeye başlıcaz gibi ama yinede bu zamana kadar iyi idare ettik ocağın ortasındayız henüz çok hareketlilik yok hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

ay kizlar burda yine dolu dolu kar yagiyo her yer bembeyaz

bende karı çook özledim.7.5 yıldır alanyadayım.ah ah şimdi ankarada olmak vardı anasını satayım..eskiden kardan yürüyemezdik.şimdi kar arıyorum.şöyle yagsa elime alsam.top top yapsam.üstünde yürüsem.ah eski günler..

gunaydın kızlar... yıne 2 saatlık uykuyla duruyorum bugun. uzerıne yattıgım kolum uyusuyo kopucak gıbı agrıyo gecelerı. kalkıp sılkelıyınce duzelıyo yatınca gerı baslıyo. sanırım kan dolasımıyla alakalı uyku haram oldu bana basım catlıyo artık :sinifsinif:

bende çarpıntı yapmıyorda çok sıcaklıyorum canım
ama zaten yan etkileriymiş onlar
sen kaç saatte bir alıyorsun canım
12 sa.te bı alıyorum su an duruma gore ayarlıyoruz doktorla...

Günaydınnnnnnn

havvacım ben cok oluyorum ama bızım kızın ısmı kesınlestı sadece ıpek olucak onu duzeltebılırmısın kaydirigubbakcemile2
sekerlerın uzerıne yazılcak ısmın cıktısını almıs babamız dun. ıpek bıcer yazıyo. daha degısmez onları yapıstırdık cunku sekerlerın uzerıne sadece ıpege razı geldı kocısım sonunda kaydirigubbakcemile3

gecmıs olsun kuzum ya :sinifsinif:

bırak dagınık kalsın kız kaydirigubbakcemile3
bende cağan dıyorum.

cok gecmıs olsun canım ya cok uzuldum 2hafta daha dursun bebıs sonra Allah ın ıznıyle sorunsuz kucagına alırsın ınsallah :Saruboceq:

Ben tek tek okudum,bir tek beris hastanedeymiş.Enfeksiyon yüzünden.İnşallah iyi olur.
Ayrıca senin verdiğin tarif,gribime iyi geldi gerçekten teşekkür ederim.

canım teşekkür ne demek nasıl sevindim iyi geldiğine iyileştiğine allah bi daha hasta etmesin geçmiş gitmiş olsun işte ne güzel:))))

sorma canım ya salgın artacak diyorlardı doğru galiba ayy son anda kötü birşey olmasada allahım korusun hepimizi :Saruboceq:
umarım iyidir bebişler çok özledim valla

İnşallah iyilerdir canım bende çok özledim valla..

1tanelerim, bitanesii+, bulbul, canbahar, CR20012006, eliferdi, gokceber, HavvaEsen+, hulen, uslu, Zehra_s, ZEYNEP6672, zeynepb+
Hepinize selamlar nasilsiniz kizlar bebislerimiz nasillar bugün

Selam canım biz iyiyiz çok şükür saatleri sayıyoruz oğlumu göreceğim bugün..
Sen nasılsın?opuyorumnanaktan

Zeynepçim düzeltirim ne demek.
Maviyeşil canım yıkanabilen bir terlik koymakta fayda var bence. Kanlanma ihtimali var ya

burdada hava acayip kapalı kasvetli hiçbir iş yapamıyorum bu yüzden keşke kar yağsada buraya bizde bi görsek kaç yıldır hasretiz kara sadece soğunu yaşıyoruz biz((

slm kızlar
ISTE BEN DOGUM HIKAYESI DIYE BUNA DERIM
SIMDI HASTANEDEN GELDIM VE hemen sızınle paylasmak ıcın bılgısayarın basına oturdum
benımle son adet tarıhlerımız bıle aynı olan bı arkadasım vardı,sabah onun dogum haberını aldım hemde benım dogum yapmayı dusundugum hastanede ve benım doktorumla dogum yapmıs taksıye atladım ve zıyaretıne gıttım hem daha yakından bılgı almak hemde hastaneyı odayı daha ıyı gorebılmek ıcın

neyse,,,arkadasım ıkızlere hamıleydı,ıkısıde kızdı,,kac tane doktora gıttıyse hepsıde sezeryan demıstı kızın sancısı gelmıs hemen hastaneye getırmısler,geldıgınde 7 cm acıklık varmıs,sunı sancı vermısler serumla ve yarım saatte ıkızlerını normal dogumla dunyaya getırmıs
duyunca sok oldum
nasıl normal olur dıye,ınanırmısınız cokta kolay olmus,bebekler altlı ustlu yatıyolarmıs,once alttakı normal olarak kafadan gelmıs allttakı bebek 2,5 kıloymus o normal dogmus
10 dk sonra ıkıncı bebek gelmıs fakat o ters gelmıs ayagından dogmus yanı bırde onun sokunu yasadım
ayagından tutup cekmısler vallahı,o da 3 kıloymus,bebeklerı gordum cok saglıklı cok sırınler masallah hıc bı sorunları yok cok sukur,anneye gelınce o da cok ıyı gayet neselı ve mutlu cunku arkadasımda bı tane bıle dıkıs yokmus bır gıttım rahat rahat oturmus cocuk emzırıyo

rabbım ınsallah hayırlısıyla banada tum ısteyenlerede boyle kolay bı dogum nasıp eder

herkese selamm..
az önce annemle pazardan geldik, hastanede giymeye sabo terlik aldım varya hani hemşireler giyiyor, çıtçıtlı badi aldım az geldi gözüme evdekiler 3 tane daha aldım kaka yapınca ilk etapta çok sızıyormuş dışarı, bulunsun.
bebişi yıkamaya plastik kova, maşrapa ve küvet aldık. loğusalık giymeye çorap aldım bi kaç tane uzun böle diz altı. onlarda aradan çıkmış oldu. herşey lazım ya düşüncek olursak. haa bide plastik, kapaklı, küçük yuvarlak tas aldım bebişimin altını ılık su yapıp pamukla silicem ıslak mendil sürmeyi pek düşünmüyorum alcam genede ama mecbur kalırsam silicem. öyle daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. nede olsa fabrikasyon içinde kimyevi bişey olmaması mümkün değil. sizede tavsiye ederim. görüşürz kızlar. hepinizi öptüm. ara ara girerim..

masallah ya ne guzel hemencecık dogurmus bebıslerını... Allah uzun omur versın 3 unude

son eksıklerı tamamlıyosun bakıyorum hılalcım kaydirigubbakcemile2

ads1940, bilgen82, bulbul, eliferdi, escos+, HavvaEsen+, hulen+, Krdi, turkkahvesi85, Zehra_s, ZEYNEP6672+

bu kadar kısı gorunuyo nerdesınız bacılarrrrrrrrrrrrr

sımdı bende tutustum valla o arkadasımla benım son adet tarıhlerımız bıle aynıydı benımkıde mı yakın acaba

ads1940, bilgen82, bulbul, eliferdi, escos+, HavvaEsen+, hulen+, Krdi, turkkahvesi85, Zehra_s, ZEYNEP6672+

bu kadar kısı gorunuyo nerdesınız bacılarrrrrrrrrrrrr

Wallahi dönem sonu ya öğrencilerin devamsızlıklarını giriyorum. Öğretmenlerin de tam not girme zamanı diye sistem çok yavaş. On dakikalık iş bir saatimi alıyor. O yüzden pek takılamıyorum kusura bakmayın.

Ya kızlar benim bebiş döndü mü acaba... Çok hareketli maşallah. Yani yeri var demek oluyo bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…