2010 Şubat Anneleri

herkeslere gunaydınnnnnn,guzel bır hafta sonu dılıyorum geldık yıne haftasonuna ıkı gun yıne sessız olur kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar! güzel bir hafta sonu geçiririz umarım hepimiz...
ben evi taşıdım taşıyalı internetimde sorun var. salı gününden beri hiç gelmedi
nasıl merak ettim sizi. bizim doğum kursundan bir arkadaş 37 haftalıktı, doğurmuş eyvahedigeldismile

havva ve akpak günaydın sizlerede iyi haftasonları
kızlar benim eşimde nöbetçi yalnızım inşallah bu günü sorunsuz geçiririm
desenize bizde hergün hazılıklı olmalıyız

Ay kzıalr ben de yalnızım. Eşim iş görüşmesine gitti. ınşallah bi şey olmaz. Giderken taksi durağının kartını da dolaba asmış ne olur ne olmaz diye. o da korkuyo anlaşılan eyvahedigeldismile
Akpak canım oldu artık herhalde net değil mi... Bu aralar habersiz bırakmayın kızlar. Aklımız birbirimizde artık

kızlar kerınınızda catlak olustumu benımkı cok kotu duna aksam eşime resmını cektırdım ve gorunce şok oldum gözlerım yerınden fırlakayack gıbı oldu okadar cokkı ne yapacam bılmıyorum bırde hergun bebkyağı ve zeytın yagını karıstırdım ve onu suruyordum ama işe yaramamış anlasılan:( buna cok uzuldum ama kendımı tessellı olarak oğlumu dusunuyorum

Bersu merhaba canım...Bebişin hayırlı olsun. Az kalmış senin de doğuma..Çatlaklar için üzülme. Ne yaparsan yap önüne geçemiyosun. Bünye yapıyo iste...

kızlar kerınınızda catlak olustumu benımkı cok kotu duna aksam eşime resmını cektırdım ve gorunce şok oldum gözlerım yerınden fırlakayack gıbı oldu okadar cokkı ne yapacam bılmıyorum bırde hergun bebkyağı ve zeytın yagını karıstırdım ve onu suruyordum ama işe yaramamış anlasılan:( buna cok uzuldum ama kendımı tessellı olarak oğlumu dusunuyorum

Aman boşver gerçekten bünye meselesi herkezde az da olsa oluyo zaten çocuğunu düşün bende çok kilo aldım nasıl vercem onu düşünüyom!

Ay kzıalr ben de yalnızım. Eşim iş görüşmesine gitti. İnşallah bi şey olmaz. Giderken taksi durağının kartını da dolaba asmış ne olur ne olmaz diye. o da korkuyo anlaşılan eyvahedigeldismile
Akpak canım oldu artık herhalde net değil mi... Bu aralar habersiz bırakmayın kızlar. Aklımız birbirimizde artık

Havvacım inşallah eşin güzel haberlerle gelir.bebeğin uyurlu gelicek ailenize.
bizimde buzdolabının üstünde 2 tane taksi durağının kartı, cüzdanımda telefon numaraları hep duruyor.onlar bizden telaşlı.

Havvacım inşallah eşin güzel haberlerle gelir.bebeğin uyurlu gelicek ailenize.
bizimde buzdolabının üstünde 2 tane taksi durağının kartı, cüzdanımda telefon numaraları hep duruyor.onlar bizden telaşlı.

Canım inşallah yaa...Sorma bana kasılma geldikçe onun yüzü değişiyo...Çok üzülüyo

Kızlar ben çok heyecanlıyım yaa doktor son gittiğimde 25-26-27 si gibi alabilirz dedi ay çok fena hiç uyuyamıyom ben daha beter sters oldum sormayınherşeyi hazırladım bekliyom...

Ebrucum gözün aydın... Kavuşacaksın sen de bebeğine...Allah sağlıkla nasip etsin inşallah... Ayy benim de perşembe belli olacak...Düşündükçe heyecan basıyo

Back
X