2010 Şubat Anneleri

Kızlar ben çok heyecanlıyım yaa doktor son gittiğimde 25-26-27 si gibi alabilirz dedi ay çok fena hiç uyuyamıyom ben daha beter sters oldum sormayınherşeyi hazırladım bekliyom...

ama daha var canım şimdiden strese girme.uyumaya dinlendirmeye çalış vücudunu.
ama heyecanlı bi bekleyiş haklısın.

günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrr Şeniz

günaydın şeker

Ebrucum gözün aydın... Kavuşacaksın sen de bebeğine...Allah sağlıkla nasip etsin inşallah... Ayy benim de perşembe belli olacak...Düşündükçe heyecan basıyo

Sorma doktor şu tarihde alabilirz dediğinde sanki kulaklarımdan böyle buharlar çıktı acayip bişey bu hala inanamıyorum hayırlısı ile alırız kucağımıza inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Kızlar günaydın. Ara ara girdiğim için konuya pek hakim değilim ama cicilibicili dün doğum yapacaktı ne olmuş haberi olan var mı? Bir de fatolina mıydı biri de yapabilir durumdaydı. Son gelişmeler nedir acaba?

günaydın kızlar
gece sorunsuz geçti doğurmadım hala lülülülülülü lülülülülülü
bekle bekle bi hal oldum geleceği yok cimcimenin :ecrin_bebek:

Fatolina ben de seni merak ediyordum. Ne zordur böyle beklemek şimdi.:teselli:

günaydın kızlar

aman ne kadarr geç gelseler o kadar iyiy ben kendimi şartladım doğurmayacam diye:1rolleyes:
AMA İÇTEN İÇEDE DOURAYIM ARTIK DİYOMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bulbul, CR20012006, ebruderin, ebruli_59, HavvaEsen, zeh
günaydın hanımlar nasılsınız bugün.??

ii akşamlar arkadaşlar dok. şimdi geldik kızımın boyu 50 cm,kilosu 2850 gr(az geldi bana sanki) 36+1 .ama doktor çatı muyanesi yaptı alah allah cocuk çok aşagda elim degiyo ama 1 cm acılma yok dedi sancın olur olmaz gel dedi .ay bide acılma olursa sen gelene kadar dogurursun dedikaydirigubbakcemile3 .bebegimin saglık durumu iyimiş haftada 1 gel dedi sancın olursa aksam sabah farketmez hemen gel dedi beklemedeyiz artık ay cok heycanlıyım cokta korkuyorumfisfisfis

canım ya ben de her doktora gittiğimde soruyorum kilosu az mı diye.. aslında değil ama insana az geliyor işte senin kuzucuğunda zayıf dğil merak etme:nazar:

yerim ben seni daha nne karnında böle çok kızın canını yakacak bu:asigim:

allah o günleri göstersin inş.. böyle çantasında aşk mektubu falan bulayım.. böyle saçlarını jölelesin falan :-))))))))

Kızlar ben çok heyecanlıyım yaa doktor son gittiğimde 25-26-27 si gibi alabilirz dedi ay çok fena hiç uyuyamıyom ben daha beter sters oldum sormayınherşeyi hazırladım bekliyom...

günaydın kızlar

kızlar ya sizi gördükçe ben heyecanlanıyorum valla..

bulbul, CR20012006, ebruderin, ebruli_59, HavvaEsen, zeh
günaydın hanımlar nasılsınız bugün.??

canım ya ben de her doktora gittiğimde soruyorum kilosu az mı diye.. aslında değil ama insana az geliyor işte senin kuzucuğunda zayıf dğil merak etme:nazar:

allah o günleri göstersin inş.. böyle çantasında aşk mektubu falan bulayım.. böyle saçlarını jölelesin falan :-))))))))

iyiyiz bugun daha sesi çıkmadı kızımınCADIARZU annelerin elinde olsa zaten hepimiz en az 4 kilo doguruz zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkeze günaydın tekarardan kızlar bu arada doktorum bana hastane için özellikle sezeryan olacaklar için pijama yerine gecelik tercih etmemi birde kilot içinde büyük k,lotlar vardır ya onlardan al dedi sizinde aklınızda bulunsun... ben hem pijama almıştım hem gecelik gecelikleri çantama koydum pijamalrı biraz zaman geçince giyerim artık...

kızlar çarşamba günü eşimle yıldönümümüz ne yapsam bişey yapacak haldede degilim gerci zaten kızım sayesinde fizikten eser kalmadımirmirmirmir
yinede tavsiyelerinizi bekliyorum

herkeze günaydın tekarardan kızlar bu arada doktorum bana hastane için özellikle sezeryan olacaklar için pijama yerine gecelik tercih etmemi birde kilot içinde büyük k,lotlar vardır ya onlardan al dedi sizinde aklınızda bulunsun... ben hem pijama almıştım hem gecelik gecelikleri çantama koydum pijamalrı biraz zaman geçince giyerim artık...

ya ben yeni mesajları çok zor görüyorum siz yeni mesajları görmek için biyere basıyomusunuz

Fatolina ben de seni merak ediyordum. Ne zordur böyle beklemek şimdi.:teselli:
merak etme canım daha doğurmadım
beklemedeyim hiç sorma hemde ne zor

aman ne kadarr geç gelseler o kadar iyiy ben kendimi şartladım doğurmayacam diye:1rolleyes:
AMA İÇTEN İÇEDE DOURAYIM ARTIK DİYOMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende artık diyorum 40 haftayı doldurucam heralde
okadar istedik doğuralım diye yumurta kapıya dayanınca iş ciddeye binince
dahada zor geliyo insanın gözüne

Back
X