Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜnaydın....
GÜnaydın....
günaydın ttalım
ne var ne yok oğluşundan hber varmı![]()
günaydın adaşım en son dün gittik süt bıraktık ama bilgi vermediler salı günü dışşında bilgi vermiyolar.biberonla beslemeye başlamışlar öle işte sende bekliyon canım benim allah kurtarsın hepinizi bi avada tek duam oğluma yavruşuma sizlere sizin yavrularınıza ve tüm ihtiyacı olanlarla tatlım.
fatos canım gozun aydın ınsallah oglunuda yanına alırsın en kısa zamanda
GÜnaydın....
herkeze günaydın tekarardan kızlar bu arada doktorum bana hastane için özellikle sezeryan olacaklar için pijama yerine gecelik tercih etmemi birde kilot içinde büyük k,lotlar vardır ya onlardan al dedi sizinde aklınızda bulunsun... ben hem pijama almıştım hem gecelik gecelikleri çantama koydum pijamalrı biraz zaman geçince giyerim artık...
cnım bende kat hemşiresiyle görüştüm son gidişimde.
sezeryan için önden düğmeli pijama istiyoruz dedi.altına bişey giydirmiycez ilk gün çünkü sonda ve bez bağlıyoruz dedi.9 saat sonra yürümeye kaldırınca pijama giydiricez yanına orkid koy dedi.büyük beden yüksek belli külodlardan bende aldım koydum çantama.
atlette istemiyoruz çünkü emzirmesi zor oluyormuş.ben yinede yedek koyarım.
merhaba fatoş nasılsın.oğluşuna süt bıraktınız demek inşallah en kısa zamanda evine senin sıcak kollarına döner aras'ın.
sen nasılsın dikiş yerlerin acıyormu.sütünde sorun varmı.ahh canım ya nasıl şişmiştir şimdi göğüslerin.
günaydın adaşım en son dün gittik süt bıraktık ama bilgi vermediler salı günü dışşında bilgi vermiyolar.biberonla beslemeye başlamışlar öle işte sende bekliyon canım benim allah kurtarsın hepinizi bi avada tek duam oğluma yavruşuma sizlere sizin yavrularınıza ve tüm ihtiyacı olanlarla tatlım.
Sumifer sende mi sezeryan olcan canım hangi hastane de yapacaksın doğumu?