Günaydın iyi haftalar şekerler.
Güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah.
günayın tatlım opuyorumnanaktan herkes için iyi bir hafta olur inşallah ALLAHIM iyi haberler almak nasip etsin.ve vermek tabi:)
selam kızlar.
iyi bir hafta olsun hepimiz için.
ayy kızlar bu sancılar sadece kasıklarda mı oluyor? bu gece belimin ve karnımın ağrısından uyuyamadım yaf :sinifsinif: ya da kendi kendime nazar değdirdim, ne güzel uyuyorum izinde diyip durdum dün.Çok üzgünüm çoook bakalım bugün nasıl geçecek?
günaydın herkese
bizde cmt doktordaydık nst ye bağlandık muayenemzi olduk kızım 2400 gr olmuş herşeyimi çok iyiymiş bizimde günümüz belli oldu 17 şubatta olucak kızımız bir süpriz yapıp erken geleyim falan demezse artık kontrollerimizde haftada bire düştü her hafta kontorlümüz var artık hjeyecanlanmaya başladım bende
selam kızlar.
iyi bir hafta olsun hepimiz için.
ayy kızlar bu sancılar sadece kasıklarda mı oluyor? bu gece belimin ve karnımın ağrısından uyuyamadım yaf :sinifsinif: ya da kendi kendime nazar değdirdim, ne güzel uyuyorum izinde diyip durdum dün.Çok üzgünüm çoook bakalım bugün nasıl geçecek?[/QUOT
Ah be canım ya .... Ayetel kürsi oku canımm. Ben iyi hissediyorum kendimi okuyunca
kız maşallah de kendi kendine nazar etcen hee.......fato ya mesaj attım bakalım cevap verirse yazarım doktorda olması lazım dün gece oda uyanıktı sancısı vardı..evet zehcim, pek öyle aşırı bi ağrım olmadı benim, ara ara böyle şeyler oluyor.diyorum ya ben 42. haftada doğurcam diye :) gündüz hele çok rahatım, hiç şikayetim yok, ama gece işte biraz biraz başladı demekki bende de..ben gece doğurcam galiba.
eşim diyo gece olmaz, gündüz gözüne doğur. ablam diyo haftasonu olmaz, hafta içi doğur..siparişler bu şekilde :)
fato yok mu bugün?
hemde ne rüyalar ne rüyalar saçma sapan abuk subuk komedi gibi bazen kaydirigubbakcemile3merhaba güzel annişler güzel bir hafta olsun bizim için, bugün kontrolümüz var bebişimizi görücez babişkosuyla
yarencim hayırdır inşallah canım ben de garip garip alakasız rüyalar görüp duruyorum bu son zamanlar normaldir herhalde kafamızda binbir düşünce var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?