2010 Şubat Anneleri

Bizim senle günlerimiz aynı gidiyo bugun bizde hastanemizi ziyaret ettik sende daha sancılar felan başlamadı demi hafif kanaman olmuştu galiba insan çok sabırsızlanıyo yaa..

Günaydın iyi haftalar şekerler.
Güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah.

Günaydın iyi haftalar şekerler.
Güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah.

günayın tatlım opuyorumnanaktan herkes için iyi bir hafta olur inşallah ALLAHIM iyi haberler almak nasip etsin.ve vermek tabi:)

günaydın herkese
bizde cmt doktordaydık nst ye bağlandık muayenemzi olduk kızım 2400 gr olmuş herşeyimi çok iyiymiş bizimde günümüz belli oldu 17 şubatta olucak kızımız bir süpriz yapıp erken geleyim falan demezse artık kontrollerimizde haftada bire düştü her hafta kontorlümüz var artık hjeyecanlanmaya başladım bende

GÜnaydın arkadaŞlar.nasılsınız? Dıvanecım hadı bakalım gÖzÜn aydın canım vakıtlıce gelsın mınık kızın.

günaydın güzel anneler.nasılsınız...
biz iyiz kızlarımla.eyemek yaptık pişiyo.zeyno tv seyrediyo.bende size bi bakayım dedim.içerdeki hanım defnede akşam çok tepindizemuszemus şimdi uyuyo sanırım...ses yok...

selam kızlar.

iyi bir hafta olsun hepimiz için.

ayy kızlar bu sancılar sadece kasıklarda mı oluyor? bu gece belimin ve karnımın ağrısından uyuyamadım yaf :sinifsinif: ya da kendi kendime nazar değdirdim, ne güzel uyuyorum izinde diyip durdum dün.Çok üzgünüm çoook bakalım bugün nasıl geçecek?

günaydın canım.benimde agrılarım oluyo çabuk geçiyo.zeynoda hiç sancı bile yaşamamıştım öyüzden bende tecrübesizim.bende korkuyom erken gelecek diye...

selam kızlar nasılsınız... hepimiz için güzel bir hafa olmasını diliyooomm......

yarencim alıştım artık ben o ağrılara sende yeni başlıyor sanırım

bu gece yine rüyalarla boğuştum. yine oğlumu gördüm, başkalarına bırakmışım, onlar bakıyodu her defasında aynı şekil görüyorum. beyaz tenli, simsiyah gözlü bir oğlan cocuğu. daha önce gördüklerimde gülüyordu hep, ama bu defa biraz asıktı suratı. üstünü değiştiriyordum,altını değiştiriyordum..işin garibi ne ben,ne eşim siyah gözlü değiliz, ailede de yok.. nasıl bişey çıkcak çok merak ediyorum..

Günaydın herkese....İnşallah iyi bür gün olur herkes için...

Canım maşşalah iklinize de... Heyecan dorukta artık herkeste....

evet zehcim, pek öyle aşırı bi ağrım olmadı benim, ara ara böyle şeyler oluyor.diyorum ya ben 42. haftada doğurcam diye :) gündüz hele çok rahatım, hiç şikayetim yok, ama gece işte biraz biraz başladı demekki bende de..ben gece doğurcam galiba.

eşim diyo gece olmaz, gündüz gözüne doğur. ablam diyo haftasonu olmaz, hafta içi doğur..siparişler bu şekilde :)

fato yok mu bugün?

merhaba güzel annişler güzel bir hafta olsun bizim için, bugün kontrolümüz var bebişimizi görücez babişkosuyla
yarencim hayırdır inşallah canım ben de garip garip alakasız rüyalar görüp duruyorum bu son zamanlar normaldir herhalde kafamızda binbir düşünce var

okuyum havva sağol. sen napıyorsun? dün de sormuşsum, nasıl gidiyor izin? bu arada listeyi sana bırakmıştım, evde net olmayacak diye,şimdi de iş için mecbur açtık neti..yalancı gibi hissettim kendimi, istersen ben devam edebilirim..

kız maşallah de kendi kendine nazar etcen hee.......fato ya mesaj attım bakalım cevap verirse yazarım doktorda olması lazım dün gece oda uyanıktı sancısı vardı..

slm kızlar nasılsınız.. bebişine kavuşan varmı.....
geçmişi okjuyamadım

Beris, CR20012006, ebruderin, escos, gulay86, HavvaEsen, maksimen, yaren_h, zeh, zerrin_papi

selam nasılsınız kızlar ...

hemde ne rüyalar ne rüyalar saçma sapan abuk subuk komedi gibi bazen kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…