ah canım çok sağol valla bıraksada msn yok yaptırıp bırakır sanırımmm yoksa evde tüm gün sizle haberleşmeden çatlarım ben fallaaa :gitme::gitme::gitme:
kaydirigubbakcemile3 haksızmıyım anacım amaayyy zeynep sen adamı oldurursun kız nası guldum yazdıklarına kaydirigubbakcemile3 hakkaten bırı dogursun yahuuuuaklinialirimsmile
bende diyorum nerde bu hatun
iyi bari herşey yolundaymış sevindin canım
bize msn mi dayanır benimde geçen öyle oldu yeniden yükledim
gelsin artık hayırlısıylada ısırıyım o totoşunu cimcimenin :ecrin_bebek:
sıkma canım kendini sende ne sıkıyosun
biz geldikte ne oldu sankim 38.haftaya hala bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
sancılar olcak rahim hazırlıyo kendini bi ılık duşa falan gir iyi geliyo tatlım
ah canım çok sağol valla bıraksada msn yok yaptırıp bırakır sanırımmm yoksa evde tüm gün sizle haberleşmeden çatlarım ben fallaaa :gitme::gitme::gitme:
slmmmm kizlarrr yaaaaaaaaaaaa mafoldumben offff ne kötüü bi günnn! icimde bi sikkinlik var hava desen öyle! dün bebisimin dolabina raf kestirmistim bugün takalim dedik offf kücük geldiii yaaaaaaaaaaaamafoldumben mafoldumben mafoldumben oysa nekadar hevesliydimm valla! zaten birsey de tam olsa sasarim valllaaaaaaaaakötükedihüso
zorluguna razıyım ınan tatlım ya boyle tedırgın oluyorum korkuyorum agrım oldukca pımpırıklı bırının tekı oldum cıktım bu cadı sayesınde kaydirigubbakcemile
bende diyorum nerde bu hatun
iyi bari herşey yolundaymış sevindin canım
bize msn mi dayanır benimde geçen öyle oldu yeniden yükledim
gelsin artık hayırlısıylada ısırıyım o totoşunu cimcimenin :ecrin_bebek:
sorma tatlım valla msn bile çöktüüü akşam bızdıkladım olmadııı bende totoş ısırmak istiyorum artık yaaaaa
sıkma canım kendini sende ne sıkıyosun
biz geldikte ne oldu sankim 38.haftaya hala bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
sancılar olcak rahim hazırlıyo kendini bi ılık duşa falan gir iyi geliyo tatlım
kaldırdım tekrar kurdum olmadı fırlatcaktım dün gece dedim lasım olcak sakin ol seroşşşş format atılıcak sanırımmmm offfff bizde annemlere gidiyoruz yemeğe hepinizi öptük kızlar
Merhaba Caneylom nasılsın...Bebiş nasıl
kızlar ya size bi fikir sorcam eşim yok yalnızım canım hiçbişey yemek istemiyo bana şöyle kestirme bi yemek söylermisiniz 10dk da hazırlayıp yiyebileceğim... eşim olmayınca canım hiç bi şey çekmiyo çekmeyince beynim duruyo ne yiyceğimi şaşırıyorum valla ... sabahtan beri masanın üstünde duran kahvaltılıklardan yiyorum gelip gidip ... bir iki dilim kek ... ama artık adam akıllı bişey yemenin saati geldide geçiyo sanırım:))
cnm bence makarna yap en kolayı üzerinede bol yoğurt hem kalsiyum alırsın:) yada yumurta kır benimde cnm bişey istemiyo bu aralar hiç bişey yiyemiyorum aslında yemek lazım bebek için sana afiyet olsun
slmm canimmmmm evettt bugün baya bi sessizlik var! bende cikarim galiba birazdan!Merhabalar .....
topik sessiz yine bugün
canm hemen soganin varsa yagda kavur icine biber dograa üstüne de domates rendele ohhhh al sana melemen tarzinda biseeyyy! diyorum ama inan sabahtan beri acliktan ölüyorum kafamçokkarıştı demesi kolayda kim kalkip yapacak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?