Yok canım normal doğumdan korkuyodu.Kendisi istemiş
off bende çok korkuyorum ve sezeryan istiyorum
bakalım cuma günü çatı muayenesı var o zaman ne olacağı kesinleşecek allahım sen hayırlı doğumlar nesip et hepimize...:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım normal doğumdan korkuyodu.Kendisi istemiş
fotocum hoşgeldin canım ya gözünaydın bitanemmmmm
iyigeceler güzel şubat anneleri
şubat diye başladık yola ocakta doğuruyoruz hadi hayırlısı
kızlar yarın saat 09.00 da sezaryana giriyorum 9 aylık serüvenimiz burada sona eriyo kavuşucam ecrindilama Allah'ın izniyle
karmançormanın gözümün önündeki tek hayalim onu gördüğüm ilk an başka bişey düşünemiyorum
kızlar yarın saat 09.00 da sezaryana giriyorum 9 aylık serüvenimiz burada sona eriyo kavuşucam ecrindilama Allah'ın izniyle
karmançormanın gözümün önündeki tek hayalim onu gördüğüm ilk an başka bişey düşünemiyorum
GÜnaydın arkadaŞlar.nasılsınız? Dİvanecım hadİ bakalım gÖzÜn aydın canım vakİtlİce gelsİn mİnİk kızın.
sağol canım amin darısı başınıza allah kurtarsın inşallah sağlıklaCnm seninde gozun aydin, darisi bizlerin basina artik.
canım allah yardımcın olsun bak bakalım o an aklına bişi geliyomu işte beklenen an geldi allah kurtarsın canımiyigeceler güzel şubat anneleri
fotocum hoşgeldin canım ya gözünaydın bitanemmmmm
işte olsaydım da bari bu ay para alırdım... ://
kızlar biz şimdi doğuma kadar ssk dan hiç para alamayacakmışız doğru mu ya.. dogum tarihi kesin olmadıgından para alamıyoruz oyle dediler dogru mu??
ayy serapcım son hafta hiç geçmek bilmez. hem de devir falan biraz stresli işler. ondan uyuyamıyorsundur. Allah yardımcın olsun bacım, 1 hafta daha sabret.
günaydın güzeller.nasılsınız?doğumlar başladı ha buralar sessizleşir artık benim gibi doğuranlar dökülür yavaş yavaş sonra bebişlerimizide beraber büyütçez
ben bugün oğluşumu görmeye gidicem teyzeleri görüş günümüz geldi.oğlumu inceliyecem uzun uzun sarılıp öpemiyorum ama onu izlemek bile o kadar büyük mutluluk ki kucağıma alacağım an nasıl olcak tahmin bile edemiyorum.