2010 Şubat Anneleri

selam kızlar.

dün gece sancılandım ben. sabah da doktora gittik. nst'de bir sürü sancı çıktı, doktor muayene etti alttan delikafadulden sancılar başlamış,şimdi yatırırsak erken olur, 1-2 günden doğum başlar zaten, suyun gelmesini bekleyelim dedi delikafadulden muayeneden sonra da kan geldi zaten,nişan bozulmuş oldu delikafadulden

ben hala sakinim. bir anormallik var bu işte.

selam kızlar.

dün gece sancılandım ben. sabah da doktora gittik. nst'de bir sürü sancı çıktı, doktor muayene etti alttan delikafadulden sancılar başlamış,şimdi yatırırsak erken olur, 1-2 günden doğum başlar zaten, suyun gelmesini bekleyelim dedi delikafadulden muayeneden sonra da kan geldi zaten,nişan bozulmuş oldu delikafadulden

ay maaşallah hala da sakinim hala daa TOPLANTIYA gitcem demeeeeeee!!
çalışmaktan doğurduğunu anlayamıyo kız ya...kaydirigubbakcemile3

kızlar ben ocak annesiyimkızım doğalı 13 gün oldu. isim bulamadım. begüm mü ecem mi sizce hangisi daha hoş lütfen yazın
bence ecem daha kibar daha hoş canım adıyla büyüsün benim oğluşum senin kızından büyükmüş bende şubat annesi idim aralık 31 de doğum yaptım benim oğlumda bu gün 19 günlük teyzesi siz nasıl doğum yaptınız normal mi sezeryan mı?
selam kızlar.

yarencim hayırlı doğumların olsun inşallah ben geldikten sonra görüşemedik pek allah bize okuduğun yasinleri ettiğin duaları önüne çıkarsın canım anormallik arama bence ne kadar rahat olursan o kadar rahatdoğum yaparsın canım

fatoscum hosgeldin tatlım
insallah oglunla en kısa surede kavusursunuz drlar ne diyor ne kadar daha kalacak?
kime benzettin bakıyım kuzuyu :)

Fatoş şu ayıldıktan sonraki sancılar söylenildiği kadar kötü mü yoksa abartıyorlar mı?

insallah oglunla en kısa surede kavusursunuz drlar ne diyor ne kadar daha kalacak?

sağol sinemcim hoş buldum şükür kavuşturana dimi aranızda olmak çok güzel hastanede iken hiç dönmüycem gibi geliyodu inşallah teyzesi bizde sabırsızlıkla bekliyoruz paşamızın çıkmasını.sinemcim hep babası anne olmak kolay değil eziyet muhakkak olacak ki benim durumları biliyonuz bari accık bana çekseydi ama ben hep öle dua ederdim tipi eşime huyu anasına çeksin diye öle olacak galiba canım işte

selam kızlar.

Anaaaamdelikafadulden Hülyacım inşallah kolaylıkla olur biter sağlıkla kucağına alırsın oğlunu. Sakin ol tabi ne güzel oğluna kavuşacaksın. İyi haberler alalım senden inşallah:Saruboceq:

ne zaman çıkacağı belli değil bakalım belki sölerler bu gün
Fatoş şu ayıldıktan sonraki sancılar söylenildiği kadar kötü mü yoksa abartıyorlar mı?

bülbülcüm slm ben bayılmadım hep aygındım spinal olduğu için ve öle çok şiddetli ağrılarım olmadı ama ufak tefek oldu haliyle bence kişisine görede değişiyor dayanma gücüne bağlı.
düşün elimiz kesiliyor belli bi zaman acısından durulmuyor yedi kat kesiliyoz kolay değil ama öle abartıldığı gibide değil bülbül teyzesi hiç oğluşumu sormadın sen

arkadaşlar anne sütünü artırmak için ne yapmam lazım rezene çayı bulgur pilavı ayva hoşafı helva süt yoğurt tan başka yardım teyzoşları oğlşuma süt lazımmmmmmmmmmmmm.

Fatoş.um nasılsın...Allah bir an evvel kavuştursun yavruna... Ne zaman çıkacağı belli mi küvezden?
Fatolina da artık anne oldu... Darısı bizim başımıza...
Yarencim seni rüyamda gördüm akşam.... Doğuma alıyolardı seni..Sen çok sakindin. Hep gülümsüyodun etrafa...Bütün şubat anneleri senin doğumdan çıkmanı bekliyoduk...Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin inşallah...
Gerçekten maviyeşil nerelerde bilen var mı?

Fatoş iyileştinmi kıss maşallah spinal oldun sen didmi ....dur seni soru yağmuruna tutalım biz:)))) başın ağrımı ...spinalde baş ağrısı olyomuş sende oldumu

arkadaşlar anne sütünü artırmak için ne yapmam lazım rezene çayı bulgur pilavı ayva hoşafı helva süt yoğurt tan başka yardım teyzoşları oğlşuma süt lazımmmmmmmmmmmmm.
fatoşcum bol bol yeşillik diyorlar bi de ıhlamur bi de still tee die bişey var eczanede onu dene şırıl şırıl yapıormuş bi de sürekli pompa ile çekmen gerek galiba..

ne zaman çıkacağı belli değil bakalım belki sölerler bu gün

bülbülcüm slm ben bayılmadım hep aygındım spinal olduğu için ve öle çok şiddetli ağrılarım olmadı ama ufak tefek oldu haliyle bence kişisine görede değişiyor dayanma gücüne bağlı.
düşün elimiz kesiliyor belli bi zaman acısından durulmuyor yedi kat kesiliyoz kolay değil ama öle abartıldığı gibide değil bülbül teyzesi hiç oğluşumu sormadın sen

Sormaz olur muyum aşkolsun. Önceki bi girdiğinde sormuştum.Hatta ısrarla ne zaman çıkaracaklar diye de sordum ama cevap alamadım. Sanırım sen de bilmiyorsun daha. İnşallah bugün görmeye gittiğinde hepimizin içini ferahlatacak bir cevap alırsın. Keşke her istediğiniz zaman görebilseniz bu salıdan salıya işi benim çok gıcığıma gidiyor. Hiç insani değil....

ALTERNATİF TIP VE BİTKİSEL REÇETELER: Anne sütünü arttırıcı bitkiler

Canım bu siteye bi bak istersen. Bi de Humana Still Tee diye anne sütünü arttırıcı çay varmış onu dene...Bolbol sağ. Sağdıkça gelir. Derin dondurucuda epey dayanıyo anne sütü..

Bunun için satılan ürünler var büyük bebek mağazalarında ve eczanelerde. Ben ama süt için en iyi yolun bol bol su içmek olduğunu duymuştum. Yediklerinden ziyade içtiğin suyla ilişkisi varmış.

Canım benim arkadaşın doktoru milupanın humana çayı varya günde 3 defea içcen demiş şu an çok memnun ..........:içelim:

Back
X