canım benim geçmiş olsun tatlımyaaaa öööff geceleri ne zaman uyucaz sere serpeee....:bbo:aayyyyyyy bu saatte benden başka da kimse yok..!
çok fenayım ben kızlar. başımın belası enfeksiyondan özel bölgem deli gibi yanıyor. antibiyotik kullanıyorum güyaazaten uyuyamıyordum, şimdi hepten terk etti. ne yapsam yaa, var mı bi çare bilenn??? yoksa çıldıracam valla..!
allah hepinizden uzak etsin bu durumu. uyuyun bakalım, allah rahatlık versin :kedi:
selam kızlar.
dün gece sancılandım ben. sabah da doktora gittik. nst'de bir sürü sancı çıktı, doktor muayene etti alttan delikafadulden sancılar başlamış,şimdi yatırırsak erken olur, 1-2 günden doğum başlar zaten, suyun gelmesini bekleyelim dedi delikafadulden muayeneden sonra da kan geldi zaten,nişan bozulmuş oldu delikafadulden
ben hala sakinim. bir anormallik var bu işte.
Bülcülcüm İyi haberlerle gelirsin inşallah...
cuma günüüüü :sinifsinif: peeeeeeehZehracım günaydın...Senin kontrol ne zman..
kIZ bülbül napim açılmam var açık açık geziyom sabırsızlanıyom senağlama
hadi güzel haberlerle gel canem
ay maaşallah hala da sakinim hala daa TOPLANTIYA gitcem demeeeeeee!!
çalışmaktan doğurduğunu anlayamıyo kız ya...kaydirigubbakcemile3
yarencim hayırlı doğumların olsun inşallah ben geldikten sonra görüşemedik pek allah bize okuduğun yasinleri ettiğin duaları önüne çıkarsın canım anormallik arama bence ne kadar rahat olursan o kadar rahatdoğum yaparsın canım
Anaaaamdelikafadulden Hülyacım inşallah kolaylıkla olur biter sağlıkla kucağına alırsın oğlunu. Sakin ol tabi ne güzel oğluna kavuşacaksın. İyi haberler alalım senden inşallah:Saruboceq:
arkadaşlar anne sütünü artırmak için ne yapmam lazım rezene çayı bulgur pilavı ayva hoşafı helva süt yoğurt tan başka yardım teyzoşları oğlşuma süt lazımmmmmmmmmmmmm.
Yarencim seni rüyamda gördüm akşam.... Doğuma alıyolardı seni..Sen çok sakindin. Hep gülümsüyodun etrafa...Bütün şubat anneleri senin doğumdan çıkmanı bekliyoduk...Allah hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin inşallah...
YAREEEEEENNNNN ahanda sende doğuruyon yaw ben niye doğurmuyom allahım deli olcam bu kızın keyfi iyi valla....klava:
hadi hayırlısı allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruzzemuszemus
selam kızlar.
dün gece sancılandım ben. sabah da doktora gittik. nst'de bir sürü sancı çıktı, doktor muayene etti alttan delikafadulden sancılar başlamış,şimdi yatırırsak erken olur, 1-2 günden doğum başlar zaten, suyun gelmesini bekleyelim dedi delikafadulden muayeneden sonra da kan geldi zaten,nişan bozulmuş oldu delikafadulden
ben hala sakinim. bir anormallik var bu işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?