2010 Şubat Anneleri

canım benim geçmiş olsun tatlımyaaaa öööff geceleri ne zaman uyucaz sere serpeee....:bbo:

YAREEEEEENNNNN ahanda sende doğuruyon yaw ben niye doğurmuyom allahım deli olcam bu kızın keyfi iyi valla....klava:

hadi hayırlısı allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruzzemuszemus

Günaydın Zeh niye acele ediyorsun böyle doğurmak için. Bebek gününü tamamlasın daha iyi değil mi?

Kızlar ben çıkacağım birazdan. Doktorumuzla randevumuz var. Bende de acaip bi doktor şansı var ya kesin dedim bu eylemdedir şimdi. Ama değilmiş Allah'tan.

Fatoş canım bi de süt içme aşırı gaz yapar. Senden süt yoluyla bebeğine de geçer... Onun yeerine yoğurt peynir tüket. Arkadaşım asla süt ağzına koymadı emirdiği süre.

Hülyaa geçmiş olsun canım ya... Allah yardımcın olsun

kIZ bülbül napim açılmam var açık açık geziyom sabırsızlanıyom senağlama

hadi güzel haberlerle gel canem

kIZ bülbül napim açılmam var açık açık geziyom sabırsızlanıyom senağlama

hadi güzel haberlerle gel canem

Aaaaa senin de mi açılman var? Bilmiyordum ben böyle ara girince. Zor ya böyle ha geldi ha gelecek diye beklemek. Gelsin de şu kaygıyı atlatayım psikolojisi rahatsız eder insanı.

ben gidim kahvaltı yapim uyanır uyanmaz buraya daldım kaydirigubbakcemile3

Neyse kızlar ben çıkıyorum bi duş alıp çıkarım evden. Görüşürüz kendinize iyi bakın.

Kontroler yaklaştı yine bu hafta epey bi kişi kontrolde. Bir sürü de bebeğimiz gelecek galiba:dance:
Ben de 21 i Perşembe gidicem. O gün gidecek baya kişi vardı galiba.

kızlar dualarınıza ihtiyacım var. birbirimize bol bol dua edelim. Rabbim kabul etsin inş.

ay maaşallah hala da sakinim hala daa TOPLANTIYA gitcem demeeeeeee!!
çalışmaktan doğurduğunu anlayamıyo kız ya...kaydirigubbakcemile3

kız ben şu anda şirketteyim. öğleden sonra toplantı var :) gündüz pek bişey hissetmiyorum, geceleri sancım oluyor genelde.. bakalım hayırlısı..

evet canım görüşemiyoruz eskisi gibi. bugün bol bol haasret gider oğluşunla, depola iyice. eminim çıktığın an özleyeceksin yine. rabbim sabrının karşılığını versin inş canım. ayy inş rahat doğururum ya dediğin gibi, şimdi sanki hiç doğurmayacakmışım gibi :1shok:

Anaaaamdelikafadulden Hülyacım inşallah kolaylıkla olur biter sağlıkla kucağına alırsın oğlunu. Sakin ol tabi ne güzel oğluna kavuşacaksın. İyi haberler alalım senden inşallah:Saruboceq:

Amin canım amin. cümlemiz inş. ayy bu kadar sakinlik de etrafımdakilerin sinirini bozuyor..

arkadaşlar anne sütünü artırmak için ne yapmam lazım rezene çayı bulgur pilavı ayva hoşafı helva süt yoğurt tan başka yardım teyzoşları oğlşuma süt lazımmmmmmmmmmmmm.

süt içebiliyo mu anne, dokttor mu söyledi? canım bunun için hazır içecekler var onları dene bence. dediklerine ilave olarak tabi, bir de bol su ve yeşillik. bol bol süt olsun inş arasımıza.

kız vallaha öyle olacak heralde, doktor bugün bile olabilir dedi. benim sancılarda bi anormallik var heralde ya da acı eşiğim yüksek. sabah bile giderken o kadar tereddüt ettim ki, doktor şimdi güler diye. ama 20 dk da 5 sancı çıktı benim anladığım.

YAREEEEEENNNNN ahanda sende doğuruyon yaw ben niye doğurmuyom allahım deli olcam bu kızın keyfi iyi valla....klava:

doğur anacım, ben bekliyom seni de oğlum bekleyemicek sanırım. ben diyodum ya hep 42. haftada doğurcam diye. erken gelecek sıpam.

hadi hayırlısı allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruzzemuszemus

amin canım inş. hepimiz iyi haberler getiririz.

arencim gozunaydin cnm simdiden.cok sevindim dualarimiz seninlede. ne guzel bu kadar sakin olabilmen.ben simdiden dusundukce heyecan basiyor bana kaydirigubbakcemile3

Yaren kız seni hala yazıyor ve çalışıyor gördükçe tek sakin ve panik olmayan kişinin ben olmadığımı anladım rahatladım.guclubacismile

Ya çalışan ve rapor alanlara bir sorum var. ıllaki devlet hastanesinden mi alınıyor bu rapor? Benim önceki doktorum devlet hastanesinde görevliydi aynı zamanda ondan alıyordum. Şimdi SSK anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum acaba oralardan da alınıyor mu?

Serapçım benim kontrolum de perşembe günü...
Yarencim anam ne bu iş aşkı...Bebişini düşün biraz da...Otur kızım evinde. Valla çalıştığın yeri bilsem şikayet edicem doğuracak kadını çalıştırıyplar diye klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…