offff başım ağrıycak gibi ya sabaha kadar döndüm dönerken afedersiniz popoma ağrı giryo bide hep çişim gelyo bi kalktım işallah dedim saat 2-3 tür saat 6 olmuş tüh dedim 7 de işe gitcem ve uyuyamadım şimdide başım ağrıyo gibi........ya kızlar kramp gireceğini hissettiğiniz an kalkıp yürüyün gece bile olsa geçiyo ben öle yapıyorum
FATOŞ CUM gözünaydın canım bebişin kilo almış hayırlısıyla evine getiririsin işallah...........
CR20012006 canım sen doktora görün uzun süredirmi ölesin.................
HÜLİŞİM günaydın kız kaç zamandır sesin çıkmıyo......
offff başım ağrıycak gibi ya sabaha kadar döndüm dönerken afedersiniz popoma ağrı giryo bide hep çişim gelyo bi kalktım işallah dedim saat 2-3 tür saat 6 olmuş tüh dedim 7 de işe gitcem ve uyuyamadım şimdide başım ağrıyo gibi........ya kızlar kramp gireceğini hissettiğiniz an kalkıp yürüyün gece bile olsa geçiyo ben öle yapıyorum
aaaaa özleyin beni anacım..
evet canım öyle amin canım allah herkesin yardımcısı olsunAllah yardımcınız olsun, inşaAllah sorun yoktur... Gelişiminin bir kısmını dışarıda tamamlıyor annesi... Bol bol dua ederiz...
saol canım inşallahfatoscum ne güzel oglunu gormussun insallah bobreginde de bir sorun cıkmayacak..
kızlar evet ya hala dogurmadım diye acele etmeyin bence zamanında gelsin kuzular buyusunler yerlerinde aceleniz ne :))
canım benim anası öpüp koklamadıki daha ama çok çok slmlarınızı söledim oda size söledigünaydın kızlaaaaarrrr....
fatoşum gözün aydın Aras ı bizim içinde öpüp koklasaydın....
canlarım bugün kayınvalidem geliyo malatyadan nete giremem belki haberiniz olsun doğurdum sanıp panik olmayın çünkü bizim kızın niyeti yok orası çok rahatmış :)))
inşallah canım inşallah bebeişleri kollarınıza alınca hiç bi ağrınız kalmayacak canlarımfatoş ne güzel görmüşsün oğlunu böbreğinde de inşallah birşey çıkmaz iyi düşün iyi olsun
ebruli hiç üzülme bende senin gibiyim 2 haftadır nerdeyse gecelşeri en fazla 3 saat uyuyyorum sonra damla uyku yok bide gündüz çok iyiyim gece ooldumu heryerim ağrıyor seninde öylemi?
evet teyzesi benim oğluşum annesini üzmeyecek paşam o benim paşamgünaydın kızlar kızımla kahvaltımızı ettik geldik.. seldanın mutlu günü inşallah koklıcak bebişini bugün ne mutlu ona darısı bizlerin başına
ay seçilcim hayırdır inşallah ya rüya tersine çıkmasın sakın en son ben doğuruyormuşum bir de bilmiyorumkismile o kadar da sabırsızlanıyorum ki anlatamam annemler de geldi topyekün bebek bekliyoruz evde boshayallersmile derincim nasıl yüzünü göstermiştir inşallah haber vermeyi unutmaŞeniz
serapçım bursalılardan en erken sen doğurucaksın senin adına çok heyecanlıyım bizi habersiz bırakma kuşum
teyzesi onu yesin maşallah paşamıza inşallah böbrek problemi de sorunsuz hallolucak annesi üzülme
geçmiş olsun canım bebek beklemeye mi geliyorlar
gözün aydın zehracım valla bu kadar kişi seni bekliyoruz bilmiyorum artık boshayallersmile
inşallah canım o günlerde gelecek allahın izniyleFATOŞ CUM gözünaydın canım bebişin kilo almış hayırlısıyla evine getiririsin işallah...........
CR20012006 canım sen doktora görün uzun süredirmi ölesin.................
HÜLİŞİM günaydın kız kaç zamandır sesin çıkmıyo......
amin canım gelirler gelirler merak etmegünaydınlarrr... doğumlar balşadı... heyecan dorukta. tüm miniklerimiz zamnaında ve sağlıkla gelsin. benim de artık doğurasım var: beklemeye tahammülüm kalmadı yaw boshayallersmile
cnm izine ayrılmadınmı zor olur çalışmak bu halinle
günaydın kızlar.fatocum doğurdu kavuştu kuzusuna darısı bugün seldacımın başına.nasılsınız?
ben iyim şükür dün oğluşumu gördüm dün 200 gr almışyine ii çok şükür elini bi emiyodu benim paşam acıkmıştı o anda alıp emziresim göğsüme sokasım geldi Böbrek ultrasonu çektiler dün çiş yapmasında sorun varmış doktoru hamilelik esnasında tansiyon problemi ve suyumun azalmasından kaynaklacağına bileceğini söyledi.sonucunu bu gün arayıp öğrenecem.ultrasonu başka bi hastanede çektiler bizde gittik ambulansla babası ben oğlum uzun uzun vaktimiz oldu izledim sevdim paşamı oda karşılık verdi annesine teyzelerime slm söle dedi ablalarımı kardeşlerimide çoook öpüyorum dedi.
dün geceden belli:sinifsinif:
dün geceden belli:sinifsinif:
valla sorma zor geliyorum 37 haftamda ayrılcam yasal olarak....burdanda nefret ediyorum artık ya keşke tayinimiz biran önce çıksada gitsek hiç sevmedim aydını iş yerimide sevmiyom içim çok karamsar bu gün bıktım artık böle sorunlu yerlerde kaytarıkçı insanlarla çalışmaktan offffffffffffff. ben hamileyim kaytaramıyorum geçen kontrele gittim müdür 100 defa aradı valla sinirimden açmadım artık bi imza lazımmışda sinir şeler nese 1 seneye yakın ascam burayı soraki 24 ayda tayinimiz çıkcak yesinler birbirlerini.....aklinialirimsmile
sen zaten kontrele gitcen dimi iyi ya işte sölersin doktora Allah korusun erken doğum yapmada...........
günaydın kızlar kızımla kahvaltımızı ettik geldik.. seldanın mutlu günü inşallah koklıcak bebişini bugün ne mutlu ona darısı bizlerin başına
ay seçilcim hayırdır inşallah ya rüya tersine çıkmasın sakın en son ben doğuruyormuşum bir de bilmiyorumkismile o kadar da sabırsızlanıyorum ki anlatamam annemler de geldi topyekün bebek bekliyoruz evde boshayallersmile derincim nasıl yüzünü göstermiştir inşallah haber vermeyi unutmaŞeniz
serapçım bursalılardan en erken sen doğurucaksın senin adına çok heyecanlıyım bizi habersiz bırakma kuşum
teyzesi onu yesin maşallah paşamıza inşallah böbrek problemi de sorunsuz hallolucak annesi üzülme
geçmiş olsun canım bebek beklemeye mi geliyorlar
gözün aydın zehracım valla bu kadar kişi seni bekliyoruz bilmiyorum artık boshayallersmile
zaten internetten araştırdım erken doğum belirtisi diyo ben 1 hafta önce hastaneye yattım erken dogum tehditi vardı korkuyorum şimdide midemde bulanıyo ne yapacam bilmiyorum benim kız beklemeyecek anlasılan erkenden gelecek:1no2:
öle olsada korkma bak 37 .haftanın içindesin bişi olmaz bebiş tamamlamış artık solunumdada problem olmaz bildiğim kadarıyla bana pazartesi ebeler uğradıda onlar 36. haftada artık dış ortamda yaşayabilir problem olmaz demişlerdi
Günaydın kızlaar.. Herkese güzel günler.
Bugün Seldanın iyi haberlerini alalım inşallah.
Hülyacım(Yaren) dün gece rüyamda seni görrdüm ya bizde kalıyordun. Bekliyorduk doğumunu hayır olsun.
günaydın kızlar.fatocum doğurdu kavuştu kuzusuna darısı bugün seldacımın başına.nasılsınız?
ben iyim şükür dün oğluşumu gördüm dün 200 gr almışyine ii çok şükür elini bi emiyodu benim paşam acıkmıştı o anda alıp emziresim göğsüme sokasım geldi Böbrek ultrasonu çektiler dün çiş yapmasında sorun varmış doktoru hamilelik esnasında tansiyon problemi ve suyumun azalmasından kaynaklacağına bileceğini söyledi.sonucunu bu gün arayıp öğrenecem.ultrasonu başka bi hastanede çektiler bizde gittik ambulansla babası ben oğlum uzun uzun vaktimiz oldu izledim sevdim paşamı oda karşılık verdi annesine teyzelerime slm söle dedi ablalarımı kardeşlerimide çoook öpüyorum dedi.
Hayırlı sabahlarrrr....
Her yer bembeyazzz burada, çok güzel görünüyo... bahar da yeniden doğar, Mart annesi olur yeryüzü!a.s
Tabii kar çook güzel ama eşim düştü ve kolu incindi! :çok üzgünüm: 1 hafta askıda kalcak, ikimiz de yarım yamalak birbirimize bakıoz! :1hug:
Bir de bu cumadan başlayarak doğuma kadar hep yatılı misafirimiz var, kuzenim, eşimin dayısı ve eşi, kardeşim, annem, diğer kardeşim, eşimin ailesi.... :uhm: Allah yardımcımız olsun, misafiri çok severiz ama şimdi gelenlerle birlikte yaparız herşeyi....
Doğum yapacak olanların da Allah yardımcısı olsun, bebekler hayırlı doğarlar inşaAllah...
inş.ya benim açılma olmuyo işte vallah yarın dok. gittiğimde söylicem cocugun bi sorunu olmasa niye böle yapsın acılmada yoksa sezeryanla asıl artık yazık ya her an bebeişim içirde rahatsız diye diken üstündeyimmirmirmirmir
olur benimde öle vitamin ve demir hapı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?