2010 Şubat Anneleri

cnm izine ayrılmadınmı zor olur çalışmak bu halinle[/QUOTE]

valla sorma zor geliyorum 37 haftamda ayrılcam yasal olarak....burdanda nefret ediyorum artık ya keşke tayinimiz biran önce çıksada gitsek hiç sevmedim aydını iş yerimide sevmiyom içim çok karamsar bu gün bıktım artık böle sorunlu yerlerde kaytarıkçı insanlarla çalışmaktan offffffffffffff. ben hamileyim kaytaramıyorum geçen kontrele gittim müdür 100 defa aradı valla sinirimden açmadım artık bi imza lazımmışda sinir şeler nese 1 seneye yakın ascam burayı soraki 24 ayda tayinimiz çıkcak yesinler birbirlerini.....aklinialirimsmile

dün geceden belli:sinifsinif:

Fatoşcum çok sevindim iyi haberlerine. ınşallah idrar sorunu da hallolur da daha bi seviniriz. Bebeğine kavuşmanı iple çekiyoruz.

Allah yardımcınız olsun, inşaAllah sorun yoktur... Gelişiminin bir kısmını dışarıda tamamlıyor annesi... Bol bol dua ederiz...
evet canım öyle amin canım allah herkesin yardımcısı olsun
fatoscum ne güzel oglunu gormussun insallah bobreginde de bir sorun cıkmayacak..
kızlar evet ya hala dogurmadım diye acele etmeyin bence zamanında gelsin kuzular buyusunler yerlerinde aceleniz ne :))
saol canım inşallah
canım benim anası öpüp koklamadıki daha ama çok çok slmlarınızı söledim oda size söledi
arada gir özleriz seni delüüüüüüüüüüü
inşallah canım inşallah bebeişleri kollarınıza alınca hiç bi ağrınız kalmayacak canlarım
evet teyzesi benim oğluşum annesini üzmeyecek paşam o benim paşam
inşallah canım o günlerde gelecek allahın izniyle

günaydınlarrr... doğumlar balşadı... heyecan dorukta. tüm miniklerimiz zamnaında ve sağlıkla gelsin. benim de artık doğurasım var: beklemeye tahammülüm kalmadı yaw boshayallersmile
amin canım gelirler gelirler merak etme

cnm izine ayrılmadınmı zor olur çalışmak bu halinle

valla sorma zor geliyorum 37 haftamda ayrılcam yasal olarak....burdanda nefret ediyorum artık ya keşke tayinimiz biran önce çıksada gitsek hiç sevmedim aydını iş yerimide sevmiyom içim çok karamsar bu gün bıktım artık böle sorunlu yerlerde kaytarıkçı insanlarla çalışmaktan offffffffffffff. ben hamileyim kaytaramıyorum geçen kontrele gittim müdür 100 defa aradı valla sinirimden açmadım artık bi imza lazımmışda sinir şeler nese 1 seneye yakın ascam burayı soraki 24 ayda tayinimiz çıkcak yesinler birbirlerini.....aklinialirimsmile[/QUOTE]

Plaj sen ne iş yapıyorsun?

maşallah arasa annesi.artık kucagına aldıgında bizim içinde öp kokla yavrunu.maşallah dahada iyi olacak...

dün fatma kurtuldu.şimdi seldadan da hayırlı haber bekliyoruz....
ya benimm agrılar arttı gibi geliyo.kasıtkları bi agrı saplanıyo.bi müddet gitmiyo.özelliklede yorulunca.dün prensesin beşigi dolabı kuruldu.haliyle toz al.yerleşter.ooyyy ayklarım şişti gibi hissettim öyle yoruldumki.bundnsonra töbe diyorum ama yapılacak daha bir sürü iş var..
dün geceden belli:sinifsinif:

Plaj sen ne iş yapıyorsun?[/QUOTE]

Aman sorma bankada çalışıyorum Allah başına vermesin sinir hastası olcam yakında

FATOŞ kaçmadan kısss senin başın falan ağrıdımı spinal oldunya ondan sordum....

sen zaten kontrele gitcen dimi iyi ya işte sölersin doktora Allah korusun erken doğum yapmada...........

zaten internetten araştırdım erken doğum belirtisi diyo ben 1 hafta önce hastaneye yattım erken dogum tehditi vardı korkuyorum şimdide midemde bulanıyo ne yapacam bilmiyorum benim kız beklemeyecek anlasılan erkenden gelecek:1no2:

SLM KIZLARopuyorumnanaktan

CNM benim rüyalarım genelde düz çıkıyor Allahtan.ama senin daha erken en azından 37 geçsek daha iyi olur.walla bende diyorum artık gelse kıızım diye annemde dio erken mi geldim naptım.dün akşam gittikişte ama elleriyle yüzünü kapattı herzamanki gibi.yine göremedik:sinifsinif: şükür herşey yolunda.:Saruboceq: yüzgörümlüğü istiyor bizim kız anladım ben.kaydirigubbakcemile3 sen nasıl oldun?benim ayaklarım davul gibi dr tansiyonunu 2 günde bir ölç dedi.gerçi benim hep düşük ama belli olmazmış.doğum hakkında halen fikir beyan etmedi 38.haftanın sonunda karar vericekmişizakannehir zaman hiç geçmiyor.ya 38 den önce gelse doğum hakkında hiçbir fikrimiz yok.boyu çok uzun maşallah kilosuda iyi dr o yüzden pek normal doğum düşünmüyor anladığım kadarıyla benim için konuşmalarından öyle hissettim.bakalım bundan sonra haftada bir kontrolüm.sezeryan yapıcağından şu yüzden şüphelendim en ufak bir sorun olursa alırız haftada bir gel dedi.birde doğum haberigeldi bir kadının 7 cm açılması varmış ben fazla tutmak istemedim dr.gidin yetişin dedim kendimi o kadın yerine koyunca bencillik edemedim hiçbirşey soramadım yani haftaya belki bir fikre varırız cnm.

öle olsada korkma bak 37 .haftanın içindesin bişi olmaz bebiş tamamlamış artık solunumdada problem olmaz bildiğim kadarıyla bana pazartesi ebeler uğradıda onlar 36. haftada artık dış ortamda yaşayabilir problem olmaz demişlerdi

inş.ya benim açılma olmuyo işte vallah yarın dok. gittiğimde söylicem cocugun bi sorunu olmasa niye böle yapsın acılmada yoksa sezeryanla asıl artık yazık ya her an bebeişim içirde rahatsız diye diken üstündeyimmirmirmirmir

neyse ben biraz uzanıyım canım dinlenirsem geçer belki hepinizi öptüm bebişlere ii bakın

Selam kızlar.yeni kalktım yataktan. bu gece sakindi çok şükür. :) hala burdayım. ama akşam bi ağlayasım vardı, eşim de uyumuştu oturdum ağladım. o da uyandı korktu. ağlayasım var benim diyorum,saçma geliyo tabi..

Günaydın kızlaar.. Herkese güzel günler.

Bugün Seldanın iyi haberlerini alalım inşallah.

Hülyacım(Yaren) dün gece rüyamda seni görrdüm ya bizde kalıyordun. Bekliyorduk doğumunu hayır olsun.

hayırdır inş. ben de bi sürü rüya gördüm. ben doğurmuşum, doğurur doğurmaz ayaklanıp, burcu(cucus) doğum yapacak ya ona yardıma gidiyomuşum. :)

bir de hastanede yatarken sanki orası yol geçen hanı, bir sürü tanıdığımı görüyorum. aa sen doğurdun mu diyen odaya giriyordu..

maşallah aras'a. inş böbreğinde problem yoktur canım. ee tamamlasın artık günlerini biz de sabırsızlıkla resim bekliyoruz oğlumuzun.

ayy geçmiş olsun canım. aman dikkat edin bi yandan kar, bi yandan o kadar misafir.Allah kolaylık versin canım.

yarın bi görüş bakalım zaten gerekeni söyler...ona göre ne yapılcaksa bebek sıkıntıdaysa falan bilir sen stres etme daha çok etkilenir bebişin.

kızlar yaa benım idrarım çok kokuyor sizinde öylemi allaha şükür tahlıler temiz çıkıyor acaba içtiğimiz ilaçlardan olabilir mi?

kıss plaj oldumu:sinifsinif: ayrıca o armut deel ayvaydı
ayvayı yedik anlamındaeyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…