Herkese günaydın.Nasılsınız kızlar???
Dün hiç giremedim.Henüz geçmişi de okumadım.Doğuranımız var mı??Haberler nasıl???
günaydın kızlar.fatocum doğurdu kavuştu kuzusuna darısı bugün seldacımın başına.nasılsınız?
ben iyim şükür dün oğluşumu gördüm dün 200 gr almışyine ii çok şükür elini bi emiyodu benim paşam acıkmıştı o anda alıp emziresim göğsüme sokasım geldi Böbrek ultrasonu çektiler dün çiş yapmasında sorun varmış doktoru hamilelik esnasında tansiyon problemi ve suyumun azalmasından kaynaklacağına bileceğini söyledi.sonucunu bu gün arayıp öğrenecem.ultrasonu başka bi hastanede çektiler bizde gittik ambulansla babası ben oğlum uzun uzun vaktimiz oldu izledim sevdim paşamı oda karşılık verdi annesine teyzelerime slm söle dedi ablalarımı kardeşlerimide çoook öpüyorum dedi.
günaydın kızlar.fatocum doğurdu kavuştu kuzusuna darısı bugün seldacımın başına.nasılsınız?
ben iyim şükür dün oğluşumu gördüm dün 200 gr almışyine ii çok şükür elini bi emiyodu benim paşam acıkmıştı o anda alıp emziresim göğsüme sokasım geldi Böbrek ultrasonu çektiler dün çiş yapmasında sorun varmış doktoru hamilelik esnasında tansiyon problemi ve suyumun azalmasından kaynaklacağına bileceğini söyledi.sonucunu bu gün arayıp öğrenecem.ultrasonu başka bi hastanede çektiler bizde gittik ambulansla babası ben oğlum uzun uzun vaktimiz oldu izledim sevdim paşamı oda karşılık verdi annesine teyzelerime slm söle dedi ablalarımı kardeşlerimide çoook öpüyorum dedi.
yok cnm gayet duzenlı sancılar 12 dakıkada bır vuruyo valla,ama arhımde acılma falan yok yanı,1 hafta ıcınde sıklasır dedı beklıyoruz bakalımAyşecim sıkma canını kontrol ettirirsin hemen yoktur birşey.
Doktor birşey dedi mi sancılar için peki? Düzensiz sancılar mı?
oh masallah cnm hadı hayırlısı olsunSelam kızlar:))
Doğuma 2 gün kaldı. Yarın anestezi için testleri yaptırıp yatış işlemlerini halledeceğiz. Perşembe sabah da Allahıın izni ile bebeğime kavuşacağım. Herşey hazır. Çanta vs. Eşim ço heyecamlı ben daha sakininm hergün rüyamda bebeğimi görüyorum.
Sizler nasılsınız??
valla cnm herhalde dogurunca ılk 1 hafta kımse buraya ugrayamaz dıye dusunuyorum uykusuz geceler,yogun gunler vs vsKızlar doğum yapan bizi terkediyo( Siz bari bırakmayın
ne guzel fatoş sen doğurdun kurtuldun bebişin d e iyi olacak kısmetse uzulme... ya bu arada kızlar fato isimliler dogurdu nick mi değiştirsek ne??kaydirigubbakcemile2günaydın canım evet haberler ii çok şükür inşallah böbreğindede sorun yoktur yavrumun
yok cnm gayet duzenlı sancılar 12 dakıkada bır vuruyo valla,ama arhımde acılma falan yok yanı,1 hafta ıcınde sıklasır dedı beklıyoruz bakalım
sğol canım inşallah.inşallah seninkindede sorun yoktur canımgozun aydın cnm ınsallah bı sorun yoktur,bende dun kontrole gıttım benım bebegım ıcın de sol bobrek sag bobrege gore bıraz asagıda dedı,cocuk dogunca kontrol ettırın dedı kafamı karıstırdı yaaaaaaaaakafamçokkarıştı
ah teyz<esi bi kollarıma alayım koklamamı ama sabrediyoz işte alınca koklarım bende bayılıyorum onların kokusuna cennet kokulu melekler.Aras'ın İyi olmasına çok sevindim.İnşallah ultrasonda da bişey çıkmayacak canım.Paşanı kucağına aldığında benim için de o tatlı,minik boynundan kokla olur mu???Bayılıyorum bebek kokusuna.
ne guzel fatoş sen doğurdun kurtuldun bebişin d e iyi olacak kısmetse uzulme... ya bu arada kızlar fato isimliler dogurdu nick mi değiştirsek ne??kaydirigubbakcemile2
günaydın canım evet haberler ii çok şükür inşallah böbreğindede sorun yoktur yavrumun
geçmiş olsun ay ben kara hasret kaldım izmirde bursadayken iydidde azda olsa görüyodukHayırlı sabahlarrrr....
Her yer bembeyazzz burada, çok güzel görünüyo... bahar da yeniden doğar, Mart annesi olur yeryüzü!a.s
Tabii kar çook güzel ama eşim düştü ve kolu incindi! :çok üzgünüm: 1 hafta askıda kalcak, ikimiz de yarım yamalak birbirimize bakıoz! :1hug:
Bir de bu cumadan başlayarak doğuma kadar hep yatılı misafirimiz var, kuzenim, eşimin dayısı ve eşi, kardeşim, annem, diğer kardeşim, eşimin ailesi.... :uhm: Allah yardımcımız olsun, misafiri çok severiz ama şimdi gelenlerle birlikte yaparız herşeyi....
Doğum yapacak olanların da Allah yardımcısı olsun, bebekler hayırlı doğarlar inşaAllah...
inşallah serapçım inşallahOy maşallah kuzuuum yerim ben onu. Daha da büyüsün kocaman olsun paşam. İnşallah temiz çıkacak sonuçlar da kalbini ferah tut.
Sen de beklemedesin yani artık canım. Hayırlısıyla gelsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?