kıss plaj oldumu:sinifsinif: ayrıca o armut deel ayvaydı
ayvayı yedik anlamındaeyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
FATOŞ CUM gözünaydın canım bebişin kilo almış hayırlısıyla evine getiririsin işallah...........
CR20012006 canım sen doktora görün uzun süredirmi ölesin.................
HÜLİŞİM günaydın kız kaç zamandır sesin çıkmıyo......
offff başım ağrıycak gibi ya sabaha kadar döndüm dönerken afedersiniz popoma ağrı giryo bide hep çişim gelyo bi kalktım işallah dedim saat 2-3 tür saat 6 olmuş tüh dedim 7 de işe gitcem ve uyuyamadım şimdide başım ağrıyo gibi........ya kızlar kramp gireceğini hissettiğiniz an kalkıp yürüyün gece bile olsa geçiyo ben öle yapıyorum
ben yogaya gitmeye basladım ayaklardaki sislikler icin bir hareket var iyi gelebilir belki..
ayaklarını uzatıyosun cnm sonra ayklarını bir ileri parmak uclarını sonra geri seklinde 1-2 dk yap sonra daire cizer gibi soldan saga sagdan sola yap bunu her gün yapabilirsin iyi geliyormus..
günaydınlarrr... doğumlar balşadı... heyecan dorukta. tüm miniklerimiz zamnaında ve sağlıkla gelsin. benim de artık doğurasım var: beklemeye tahammülüm kalmadı yaw boshayallersmile
kızlar yaa benım idrarım çok kokuyor sizinde öylemi allaha şükür tahlıler temiz çıkıyor acaba içtiğimiz ilaçlardan olabilir mi?
KIZLAR AYAK PARMAKLARIM FELAKET KAŞINIYO ÇILDIRMAK ÜZEREYİM benim gibi olanınız varmı ya
saol canım denemeye başladım bile.inşallah iyi gelir.
"SABIR,en çok ona ihtiyaç duyduğumuz anda gereklidir."Güzel bir söz,bir yerde okumuştum.Ben de aynı durumdayım ama beklememiz gerek ki bebişler büyüsün.Hem içerisi sıcak,bu soğuk havada nasıl koruruz onları :)))
Olur canım normal,ilaçlar hem kokusunu hem de rengini değiştirir.
KIZLAR AYAK PARMAKLARIM FELAKET KAŞINIYO ÇILDIRMAK ÜZEREYİM benim gibi olanınız varmı ya
evet benımde özellikle parmak araları yıkıyorum süreklı kolonya döküyorum geçmiyor hele çorap yada terlik uzun süre dursun ayağımda deliriyorum...:bbo:
Ben de başka yerde kaşıntı var.doktor merhem verdi,geçti valla.İçini okudum parmak arası kaşıntılara da iyi geliyormuş.Mantara da.Bir zararı da yok.
havvacım nasıl evde olmak ohh gürültü patırdı yok yat uzan yuvarlan
iyi gelmedi mi kızzzzemuszemus
herkese selam
kızlar akşamları genelde benimde karnım taş gibi oluyor sağ tarafta toplanıyor benim kızım hep, annemde diyorki çok normal, kardeşime hamileyken beton gibiymiş onunda karnı son zamanlarda.
cuma günü randevumuz var ultrasona gircez inşallah kilosu gelişimi iyidir. günler yaklaştıkça daha bi heyecanlanıyorum.
son 15 günüm kaldı. 6 şubatttttttttttttttttt :)))))))))
Valla Ebruli canım yeniden doğmuş gibiyim. Kafam rahat, ses seda yokk. Valla yatıp yuvarlanıyom bol bol....
Canımm mantar ya da egzamadır o. Hamilelikle ilgili olduğunu sanmıyorum. İhmal etmeden cildiyeye git bence. Kaç senedir çekiyorum ben bu mereti. Stresten oluyo.
SLM KIZLARopuyorumnanaktan
CNM benim rüyalarım genelde düz çıkıyor Allahtan.ama senin daha erken en azından 37 geçsek daha iyi olur.walla bende diyorum artık gelse kıızım diye annemde dio erken mi geldim naptım.dün akşam gittikişte ama elleriyle yüzünü kapattı herzamanki gibi.yine göremedik:sinifsinif: şükür herşey yolunda.:Saruboceq: yüzgörümlüğü istiyor bizim kız anladım ben.kaydirigubbakcemile3 sen nasıl oldun?benim ayaklarım davul gibi dr tansiyonunu 2 günde bir ölç dedi.gerçi benim hep düşük ama belli olmazmış.doğum hakkında halen fikir beyan etmedi 38.haftanın sonunda karar vericekmişizakannehir zaman hiç geçmiyor.ya 38 den önce gelse doğum hakkında hiçbir fikrimiz yok.boyu çok uzunmaşallah kilosuda iyi dr o yüzden pek normal doğum düşünmüyor anladığım kadarıyla benim için konuşmalarından öyle hissettim.bakalım bundan sonra haftada bir kontrolüm.sezeryan yapıcağından şu yüzden şüphelendim en ufak bir sorun olursa alırız haftada bir gel dedi.birde doğum haberigeldi bir kadının 7 cm açılması varmış ben fazla tutmak istemedim dr.gidin yetişin dedim kendimi o kadın yerine koyunca bencillik edemedim hiçbirşey soramadım yani haftaya belki bir fikre varırız cnm.
herkese selam
kızlar akşamları genelde benimde karnım taş gibi oluyor sağ tarafta toplanıyor benim kızım hep, annemde diyorki çok normal, kardeşime hamileyken beton gibiymiş onunda karnı son zamanlarda.
cuma günü randevumuz var ultrasona gircez inşallah kilosu gelişimi iyidir. günler yaklaştıkça daha bi heyecanlanıyorum.
son 15 günüm kaldı. 6 şubatttttttttttttttttt :)))))))))
maşallah derinimize Şeniz ben de anlamıyorum neden bu kadar beklediklerini 38den önce gelen de var netten hep okuyorum.. sezaryen hem doktor hem anestezist için en rahatı bir de gecenin bir yarısında sancının tuttugunu düşün herkes oturup seni beklicek böyle düşünüyorlar. inşallah idealist düşünür de şartlar uıygunsa eğer normal yaptırır seçilcim. ben de benimkinin ağzını yokluyorum sanki normal yapıcak gibi sezaryenin pek lafını etmiyor. hastanede yatarken - sigortadakiler gibi doğurtup eline vericem hadi güle güle dicem dedi. ben iyiyim enfeksiyon geçmiş ama kristalleşme görülmüş ne olduğunu internetten bulamadım haftaya doktora sorucam vitamini kesti bu yüzden. hakkımızda hayırlısı olsun öpüyorum canım
ne mutlu sana sabahlar olmasın artık bekle dur annesi uyku tutmaz seni artık heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?