2010 Şubat Anneleri

havvacım sen nasılsın,Esra bebek rahat duruyor mu???

Canım sağol iyiyiz çok şükür... Alışverişe çıkacağız birazdan. Bebişi giydirdik şimdi de annesi giyinsin bakalım. Doğpumdan sonra giymeye pek bi şeyim kalmadı evin içinde giymeye rahat bi şeyler alcam... Sen nasılsın...Bebişin nasıl

Selam kızlar.yeni kalktım yataktan. bu gece sakindi çok şükür. :) hala burdayım. ama akşam bi ağlayasım vardı, eşim de uyumuştu oturdum ağladım. o da uyandı korktu. ağlayasım var benim diyorum,saçma geliyo tabi..

hayırdır inş. ben de bi sürü rüya gördüm. ben doğurmuşum, doğurur doğurmaz ayaklanıp, burcu(cucus) doğum yapacak ya ona yardıma gidiyomuşum. :)

bir de hastanede yatarken sanki orası yol geçen hanı, bir sürü tanıdığımı görüyorum. aa sen doğurdun mu diyen odaya giriyordu..

İyi bu gece uyumuşsun. E tabi nerden anlasın adamlar bizi durduk yere ağlanır mı diyorlarkaydirigubbakcemile3 Hayır olsun ben de etkilendim senden galiba. Bize gelmişsin ya iki koca göbekli beraber yatıyoruz gece kaydirigubbakcemile3 K

Plaj bende de oldu ayakta kaşıntı ve döküntü canım. Hatta 4 aydır falan var bende Ketoral krem vermişti bana da doktorum. Kaşındım mı sürüyorum şimdilerde daha az oluyor. Deliriyordum bazı geceler. Ne olacak günde 12 saat çorap çizme havasızlıktan. Hamilelikte de ter arttığı için mantar oluşumu normalmiş.

Canım sağol iyiyiz çok şükür... Alışverişe çıkacağız birazdan. Bebişi giydirdik şimdi de annesi giyinsin bakalım. Doğpumdan sonra giymeye pek bi şeyim kalmadı evin içinde giymeye rahat bi şeyler alcam... Sen nasılsın...Bebişin nasıl

Ben pek bişey bulamıyorum kendime ya evde giymek için. Bide aslında ameliyat yeri nasıl olur beli nasıl olmalı göbeğim ne kadar küçülecek gibi kafa karışıklıklarım var ondan herhalde.

selam kızlar...
gecmıse baktım soyle bı fatodan baska doguran yok kaydirigubbakcemile4
fatoscum masallah aras bebege annesı cok yakında kavuscan ogluna o zaman bol bol cekersın kokusunu ıcıne...

soyle 3-4 gunde bır dokulmeye baslasaydık ınsallah ne guzel olurdu beeekaydirigubbakcemile3

Hepinize Merhaba. Ben geldim hastaneden.

Son gün hazırlıklarını aktarayım size.
Sabah aç karınla gittik önce kliniğe çıktık, bizi anestezi ile görüşmeye yolladılar. Anestezi uzmanı epidural, spinal, kombine ve genel anestezi ile kısa kısa bilgiler verdi. tavsiye ettikleri yöntemin kombine anestezi olduğunu söyledi. Biz de zaten ona karar vermiştik önceden. Kombine anestezide önce epidural alana girdiklerini apidral katerein içinden çok ince bir iğne ile spinal boşluğa anesteziyi veip çıktıklarını anlattı. Bu çok çabuk bir uyuşma sağlayacakmış ve sonrasında sadee epidural alana anestezi uygulanacakmış.
Ameliyat boyunca tüm dokunuşları hissedeceksin ama acı duymayacaksın dediler. Sakın hissediyorum diy tedirgin olma diye uyardı.

Anestezi ameliyathanede yapılacakmış. Hazır olunca eşini ve doktorunu içeri alacağız ve 5 ila 10 dk arasında bebeğin kollarında olacak (ınşallah) dediler. Bizim işimiz biraz daha uzun sürecekmş yaklaşık yarım saat kadar tüm katmanlar temizlenip dikilecekmiş.

Bu bilgilerden sonra kan alındı 2 tüp. Kan sonuçları anestezi uzmanına 2 saat içinde ulaşıyormuş.
Akşam 12 den sonra yemek 2-3 den sonra su yasak.

Kan verdikten sonra biraz atıştırıp tekrar doktorun yanına döndük ve son kez NST'ye bağlandık.
Sezeryan onay ve yatış formlarını imzaladım ve yarın sabah ılık duş al sakin bir şekilde saat 8 de burada ol deyip yolladılar.

ışte bu kadar canlarım. Şimdi evedeyim ve yarını bekliyorum.
Sizin keyifler nasıl??

kızlar nasılsınız.aayyy benim agrılrım bugün çok.randevum cuma..inşallah terslik olmaz..

Sabah aç karınla gittik önce kliniğe çıktık, bizi anestezi ile görüşmeye yolladılar. Anestezi uzmanı epidural, spinal, kombine ve genel anestezi ile kısa kısa bilgiler verdi. tavsiye ettikleri yöntemin kombine anestezi olduğunu söyledi. Biz de zaten ona karar vermiştik önceden. Kombine anestezide önce epidural alana girdiklerini apidral katerein içinden çok ince bir iğne ile spinal boşluğa anesteziyi veip çıktıklarını anlattı. Bu çok çabuk bir uyuşma sağlayacakmış ve sonrasında sadee epidural alana anestezi uygulanacakmış.
Ameliyat boyunca tüm dokunuşları hissedeceksin ama acı duymayacaksın dediler. Sakın hissediyorum diy tedirgin olma diye uyardı.

Anestezi ameliyathanede yapılacakmış. Hazır olunca eşini ve doktorunu içeri alacağız ve 5 ila 10 dk arasında bebeğin kollarında olacak (İnşallah) dediler. Bizim işimiz biraz daha uzun sürecekmş yaklaşık yarım saat kadar tüm katmanlar temizlenip dikilecekmiş.

Bu bilgilerden sonra kan alındı 2 tüp. Kan sonuçları anestezi uzmanına 2 saat içinde ulaşıyormuş.

Kan verdikten sonra biraz atıştırıp tekrar doktorun yanına döndük ve son kez NST'ye bağlandık.
Sezeryan onay ve yatış formlarını imzaladım ve yarın sabah ılık duş al sakin bir şekilde saat 8 de burada ol deyip yolladılar.

İşte bu kadar canlarım. Şimdi evedeyim ve yarını bekliyorum.
Sizin keyifler nasıl??

oh oh masallah canım,yalnız bısey sorcam ben gormedım de kendı ıstegınlemı sezeryan oluyorsun canım?

Burcucum oğluna bu kadar yakın olmak heyecanlı olsa gerek. Kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Sen de bir an evvel ayağa kalkarsın inşallah.
Verdiğin bilgiler için sağol bizlere de tecrübe olacak.

Anestezi ameliyathanede yapılacakmış. Hazır olunca eşini ve doktorunu içeri alacağız ve 5 ila 10 dk arasında bebeğin kollarında olacak (İnşallah) dediler. Bizim işimiz biraz daha uzun sürecekmş yaklaşık yarım saat kadar tüm katmanlar temizlenip dikilecekmiş.

Sizin keyifler nasıl??

Cnm ne güzel anlatmışsın sağol.sanki ben yarın gidicekmişim gibi geldi heyecanlandım senin adına.kimbilir sen nasılsındır.ama mutluluk heyecandan korkudan daha güçlüdür eminim.ALLAHIM su gibi geçmesini nasip etsin sana güç kudret versin cnm.:Saruboceq:Yarın ALLAHIN izniyle meleğin kollarında olucak bundan güzel ne olabilir sabrın mükafatı yolun sonuna değilde başlangıcına geldik.dualarımız seninle güzel haberlerinden mahrum etme bizi merak ederiz.a.s.

kızlar nasılsınız.aayyy benim agrılrım bugün çok.randevum cuma..inşallah terslik olmaz..

ıyıyız canım ya senı sormalı?aynen benımde agrılarım cok ozellıkle belım cok fena ve benımde randevum cuma gunu hıc gecmıyo acaba yarınmı gıtsemkı?aklinialirimsmile

Sizin keyifler nasıl??

canım sanada allah kolaylık versin.oglunu kucagına alcan demek ne güzel..sorunsuz dogumlar dilerim.hayırlı evladın olsun canım.

sorma şeker ya bende de dün akşam bir sancı olduki gözlerim fal taşı gibi oldu Hayırlısı cnm sen 38 girdin az mı kaldı acaba acelemi edio senin cimcime.bugünde yürürken oturup kalkarken çok kasıklarım acıyor benim.sende de oluyormu.

Sizin keyifler nasıl??

bu gece iyice dinlen bari iyi haberlerini bekliyoruz epidural çok rahat oluyor inşallah hiçbirşey anlamadan hepsi bitmiş olur

ıyıyız canım ya senı sormalı?aynen benımde agrılarım cok ozellıkle belım cok fena ve benımde randevum cuma gunu hıc gecmıyo acaba yarınmı gıtsemkı?aklinialirimsmile

inan aklımada gelmiyo degil.bilmiyorum sıklaşırsa giderim.hastane çok yakın zaten.ilk kızamda asla hiç sancım dahi olmmaıştı hemde en ufak bile sancım yoktu.bunda sık oluyo.onun için korkmaya başladım.bide bende anlarsın oturupta dinlenemiyorum.belkide ondan sık agrılarım oluyo.valla ilk çocukta ne güzel hemen yat dinlen.ama zeynoyla çok zon oluyo..sanırım erkenci olacak gibi geliyo bu kızım.

hepinize selam kızlar
fatoşcum aras bebeğimizden güzel haberler getirmişsin oğlunla vakit geçirmişsin gözün aydın canım inşallah göğsüne bastırıp emzirdiğin günlerde gelir bir an önce canım benim....

Ya ben dün doktoruma sordum ameliyat nasıl oluyor diye. Spinal yapıyoruz genellikle ama bazı hastalar genel anestezi istiyorlar dedi. Ben de epidural mi spinal mi ona karar veremediğimi söyledim. Sezeryanda spinal normal doğumda epidural dedi. Halbu ki ben sezeryanda da epidural duymuştumm. Karmadan hiç bahsetmedi bile.bilmiyorumkismile

3
sorma şeker ya bende de dün akşam bir sancı olduki gözlerim fal taşı gibi oldu Hayırlısı cnm sen 38 girdin az mı kaldı acaba acelemi edio senin cimcime.bugünde yürürken oturup kalkarken çok kasıklarım acıyor benim.sende de oluyormu.

evet ya kasıklarımda agrı oluyo.bi oluyo hemen gitmiyoda.benim koca ögle evdeydi ee ne olacak ya agrın artarsa ne olacak dedi.hastaneye gidecegiz dedim.ee bebek dogmazmı diyokaydirigubbakcemile3 yok dedim.dogum okadar basit degil maalesef dedim.

ihmal etme bir doktorunu ara istersen bizim ikinciler sezaryanı bekleyemeden erken gelmek istemesinlerde

evet ya bilmiyorum.bugün bi kendimi dinleyeyim.ne kadar zamanda oluyo sancı hiç hesap etmedim.olmadı yarın giderim doktora..benimkide ikincisi kız.bu çok fna çıktı...

Back
X