anlamı ne hiç duymamıştım
yağmurda parlyan su damlası demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamı ne hiç duymamıştım
yağmurda parlyan su damlası demek
kızlar yıne agrım war adet agrıları sabahtan berı azcık uzancam duzelır belkı. optum hepınızı gorusuruz.
anlamı guzelmıs degısık bı ısım. adıyla yasasın ınsallah![]()
Canbahar gerçekten heyecandan mı bilmiyorum ama dün gece çok uyandım hiç rahat uyuamadım bakalım bu gece nasıl olacak. Kendimi sakin ama sinirli hissediyorum. Hem annemler hem kayınvalidemler var. ortam gergin değil. am ben en küçük şeye sıkılıyorum.
slm teyzeler sepetimizi tamamlayamamış olsakta şekerler tamam profilimde bakabilirsiniz:)))hepinize 1 er tane gönderdim alkisalkisalkis dolaplarınıza asın emiibayanssulusmile
mrb kızlr
merhaba,nasılsın???Sancıların geçti mi???
Hoşgeldiniz havva annesine ciciler mi aldınız siz Esranınkaydirigubbakcemile2
Ya insanın her çarşıya gidişte insanın birşeyler alası geliyor kendimi tutmak için bu hafta doğru düzgün yürüyüşe çıkmadım valla. Bugün çıktım ama kafamı çevirdim hep mağazalardan geçerkenkaydirigubbakcemile3
Serapçım sıkma canını her işte bir hayır vardır. En azından haber veriyolar bizim hastane onu da yapmıyo... Parayı da ödedikten sonra haberimiz oluyo ve saatlerce beklemek zorunda kalıyoruz..
Canım ben mecbur olmasam almayacaktım. Hiçbir şeyim kalmadı doğru düzgün. inanmayacaksın ama en sevmediğim şey kıyafet alış verişi...lcw en yakın mağaza olduğu için oraya gittimhoşuma gidenleri toparladım valla...