günaydın kızlar.fatocum doğurdu kavuştu kuzusuna darısı bugün seldacımın başına.nasılsınız?
ben iyim şükür dün oğluşumu gördüm dün 200 gr almışyine ii çok şükür elini bi emiyodu benim paşam acıkmıştı o anda alıp emziresim göğsüme sokasım geldi Böbrek ultrasonu çektiler dün çiş yapmasında sorun varmış doktoru hamilelik esnasında tansiyon problemi ve suyumun azalmasından kaynaklacağına bileceğini söyledi.sonucunu bu gün arayıp öğrenecem.ultrasonu başka bi hastanede çektiler bizde gittik ambulansla babası ben oğlum uzun uzun vaktimiz oldu izledim sevdim paşamı oda karşılık verdi annesine teyzelerime slm söle dedi ablalarımı kardeşlerimide çoook öpüyorum dedi.
maşallah arasa annesi.artık kucagına aldıgında bizim içinde öp kokla yavrunu.maşallah dahada iyi olacak...
dün fatma kurtuldu.şimdi seldadan da hayırlı haber bekliyoruz....
ya benimm agrılar arttı gibi geliyo.kasıtkları bi agrı saplanıyo.bi müddet gitmiyo.özelliklede yorulunca.dün prensesin beşigi dolabı kuruldu.haliyle toz al.yerleşter.ooyyy ayklarım şişti gibi hissettim öyle yoruldumki.bundnsonra töbe diyorum ama yapılacak daha bir sürü iş var..
SLM KIZLARopuyorumnanaktan
CNM benim rüyalarım genelde düz çıkıyor Allahtan.ama senin daha erken en azından 37 geçsek daha iyi olur.walla bende diyorum artık gelse kıızım diye annemde dio erken mi geldim naptım.dün akşam gittikişte ama elleriyle yüzünü kapattı herzamanki gibi.yine göremedik:sinifsinif: şükür herşey yolunda.:Saruboceq: yüzgörümlüğü istiyor bizim kız anladım ben.kaydirigubbakcemile3 sen nasıl oldun?benim ayaklarım davul gibi dr tansiyonunu 2 günde bir ölç dedi.gerçi benim hep düşük ama belli olmazmış.doğum hakkında halen fikir beyan etmedi 38.haftanın sonunda karar vericekmişizakannehir zaman hiç geçmiyor.ya 38 den önce gelse doğum hakkında hiçbir fikrimiz yok.boyu çok uzunmaşallah kilosuda iyi dr o yüzden pek normal doğum düşünmüyor anladığım kadarıyla benim için konuşmalarından öyle hissettim.bakalım bundan sonra haftada bir kontrolüm.sezeryan yapıcağından şu yüzden şüphelendim en ufak bir sorun olursa alırız haftada bir gel dedi.birde doğum haberigeldi bir kadının 7 cm açılması varmış ben fazla tutmak istemedim dr.gidin yetişin dedim kendimi o kadın yerine koyunca bencillik edemedim hiçbirşey soramadım yani haftaya belki bir fikre varırız cnm.
Hepinize Merhaba. Ben geldim hastaneden.
Son gün hazırlıklarını aktarayım size.
Sabah aç karınla gittik önce kliniğe çıktık, bizi anestezi ile görüşmeye yolladılar. Anestezi uzmanı epidural, spinal, kombine ve genel anestezi ile kısa kısa bilgiler verdi. tavsiye ettikleri yöntemin kombine anestezi olduğunu söyledi. Biz de zaten ona karar vermiştik önceden. Kombine anestezide önce epidural alana girdiklerini apidral katerein içinden çok ince bir iğne ile spinal boşluğa anesteziyi veip çıktıklarını anlattı. Bu çok çabuk bir uyuşma sağlayacakmış ve sonrasında sadee epidural alana anestezi uygulanacakmış.
Ameliyat boyunca tüm dokunuşları hissedeceksin ama acı duymayacaksın dediler. Sakın hissediyorum diy tedirgin olma diye uyardı.
Anestezi ameliyathanede yapılacakmış. Hazır olunca eşini ve doktorunu içeri alacağız ve 5 ila 10 dk arasında bebeğin kollarında olacak (İnşallah) dediler. Bizim işimiz biraz daha uzun sürecekmş yaklaşık yarım saat kadar tüm katmanlar temizlenip dikilecekmiş.
Bu bilgilerden sonra kan alındı 2 tüp. Kan sonuçları anestezi uzmanına 2 saat içinde ulaşıyormuş.
Akşam 12 den sonra yemek 2-3 den sonra su yasak.
Kan verdikten sonra biraz atıştırıp tekrar doktorun yanına döndük ve son kez NST'ye bağlandık.
Sezeryan onay ve yatış formlarını imzaladım ve yarın sabah ılık duş al sakin bir şekilde saat 8 de burada ol deyip yolladılar.
İşte bu kadar canlarım. Şimdi evedeyim ve yarını bekliyorum.
Sizin keyifler nasıl??
ne heyecanlı ya yarın kavusuyosun bebegıne kolay bı dogum olur ınsallah opuyorumnanaktan