2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar.fatocum doğurdu kavuştu kuzusuna darısı bugün seldacımın başına.nasılsınız?

ben iyim şükür dün oğluşumu gördüm dün 200 gr almış :nazar:yine ii çok şükür elini bi emiyodu benim paşam acıkmıştı o anda alıp emziresim göğsüme sokasım geldi Böbrek ultrasonu çektiler dün çiş yapmasında sorun varmış doktoru hamilelik esnasında tansiyon problemi ve suyumun azalmasından kaynaklacağına bileceğini söyledi.sonucunu bu gün arayıp öğrenecem.ultrasonu başka bi hastanede çektiler bizde gittik ambulansla babası ben oğlum uzun uzun vaktimiz oldu izledim sevdim paşamı oda karşılık verdi annesine teyzelerime slm söle dedi ablalarımı kardeşlerimide çoook öpüyorum dedi.

maşallah arasa annesi.artık kucagına aldıgında bizim içinde öp kokla yavrunu.maşallah dahada iyi olacak...

dün fatma kurtuldu.şimdi seldadan da hayırlı haber bekliyoruz....
ya benimm agrılar arttı gibi geliyo.kasıtkları bi agrı saplanıyo.bi müddet gitmiyo.özelliklede yorulunca.dün prensesin beşigi dolabı kuruldu.haliyle toz al.yerleşter.ooyyy ayklarım şişti gibi hissettim öyle yoruldumki.bundnsonra töbe diyorum ama yapılacak daha bir sürü iş var..

SLM KIZLARopuyorumnanaktan

CNM benim rüyalarım genelde düz çıkıyor Allahtan.ama senin daha erken en azından 37 geçsek daha iyi olur.walla bende diyorum artık gelse kıızım diye annemde dio erken mi geldim naptım.dün akşam gittikişte ama elleriyle yüzünü kapattı herzamanki gibi.yine göremedik:sinifsinif: şükür herşey yolunda.:Saruboceq: yüzgörümlüğü istiyor bizim kız anladım ben.kaydirigubbakcemile3 sen nasıl oldun?benim ayaklarım davul gibi dr tansiyonunu 2 günde bir ölç dedi.gerçi benim hep düşük ama belli olmazmış.doğum hakkında halen fikir beyan etmedi 38.haftanın sonunda karar vericekmişizakannehir zaman hiç geçmiyor.ya 38 den önce gelse doğum hakkında hiçbir fikrimiz yok.boyu çok uzun :nazar: maşallah kilosuda iyi dr o yüzden pek normal doğum düşünmüyor anladığım kadarıyla benim için konuşmalarından öyle hissettim.bakalım bundan sonra haftada bir kontrolüm.sezeryan yapıcağından şu yüzden şüphelendim en ufak bir sorun olursa alırız haftada bir gel dedi.birde doğum haberigeldi bir kadının 7 cm açılması varmış ben fazla tutmak istemedim dr.gidin yetişin dedim kendimi o kadın yerine koyunca bencillik edemedim hiçbirşey soramadım yani haftaya belki bir fikre varırız cnm.

Hepinize Merhaba. Ben geldim hastaneden.

Son gün hazırlıklarını aktarayım size.
Sabah aç karınla gittik önce kliniğe çıktık, bizi anestezi ile görüşmeye yolladılar. Anestezi uzmanı epidural, spinal, kombine ve genel anestezi ile kısa kısa bilgiler verdi. tavsiye ettikleri yöntemin kombine anestezi olduğunu söyledi. Biz de zaten ona karar vermiştik önceden. Kombine anestezide önce epidural alana girdiklerini apidral katerein içinden çok ince bir iğne ile spinal boşluğa anesteziyi veip çıktıklarını anlattı. Bu çok çabuk bir uyuşma sağlayacakmış ve sonrasında sadee epidural alana anestezi uygulanacakmış.
Ameliyat boyunca tüm dokunuşları hissedeceksin ama acı duymayacaksın dediler. Sakın hissediyorum diy tedirgin olma diye uyardı.

Anestezi ameliyathanede yapılacakmış. Hazır olunca eşini ve doktorunu içeri alacağız ve 5 ila 10 dk arasında bebeğin kollarında olacak (İnşallah) dediler. Bizim işimiz biraz daha uzun sürecekmş yaklaşık yarım saat kadar tüm katmanlar temizlenip dikilecekmiş.

Bu bilgilerden sonra kan alındı 2 tüp. Kan sonuçları anestezi uzmanına 2 saat içinde ulaşıyormuş.
Akşam 12 den sonra yemek 2-3 den sonra su yasak.

Kan verdikten sonra biraz atıştırıp tekrar doktorun yanına döndük ve son kez NST'ye bağlandık.
Sezeryan onay ve yatış formlarını imzaladım ve yarın sabah ılık duş al sakin bir şekilde saat 8 de burada ol deyip yolladılar.

İşte bu kadar canlarım. Şimdi evedeyim ve yarını bekliyorum.
Sizin keyifler nasıl??

ne heyecanlı ya yarın kavusuyosun bebegıne kolay bı dogum olur ınsallah opuyorumnanaktan

evet ya bilmiyorum.bugün bi kendimi dinleyeyim.ne kadar zamanda oluyo sancı hiç hesap etmedim.olmadı yarın giderim doktora..benimkide ikincisi kız.bu çok fna çıktı...

benim kızda öyle nevacımınhamileliği ç.ok rahattı gerçi sonra çok çektik ondanda dün akşam bende eşime diyorum bu kızın hamileliği çok zor geçiyo sancım ağrım çok oluyo diye oda belki sonra rahat ederiz deyip beni teselli ediyo

benim kızda öyle nevacımınhamileliği ç.ok rahattı gerçi sonra çok çektik ondanda dün akşam bende eşime diyorum bu kızın hamileliği çok zor geçiyo sancım ağrım çok oluyo diye oda belki sonra rahat ederiz deyip beni teselli ediyo

Allah yardımcımız olsun valla sız tecrubelısını gene bız napıcaz acaba?akannehir

kaydirigubbakcemile3 caım ya bizde öyle hesap ediyoruz.zeynep karnımda çok hareketli degildi zavallım bi yerden bi yere geçerken bile canımı acıtmazdı.bizde aman ne kibar bi çocuk olacak ne akıllı olcak annesini hiç üzmüyo derdik.ayyy bi dogdu ne yaramaz ne yaramaz..bu kızımda nerdeyse hiç yerinde durmuyo sürekli kıpırdama halinde.canımıda actıyo.hiç beni düşündügü yok yani..buda tersi çıksada akıllı olsa dogunca diyoz...

slm kızlar 12 dakıkada bır vuran sancılarımla alısverıse gıttım geldım,allahtan oyle cok sıddetlı sancı degıl oyle olsa kımıldayamam yerımden dun nstde de cıkmıstı,sımdı oglumla yemek yıyoruz

cucus rabbım bır avazda kurtarsın saglıkla ınsallah cnm

slm kızlar 12 dakıkada bır vuran sancılarımla alısverıse gıttım geldım,allahtan oyle cok sıddetlı sancı degıl oyle olsa kımıldayamam yerımden dun nstde de cıkmıstı,sımdı oglumla yemek yıyoruz

afıyet olsun canım,anacım ben hıc anlamıyorum bu sancılarımı ya bı agrı var ama cozemıyorum boyle sızlıyo gıbı agrıyodu sag kasıgım gece-tatlicadiarzu-

defne hanım acelecı cıktı desene kaydirigubbakcemile3

evett öyle galiba.aman dursun biraz içerde.daha zamanı var...

aman dikkat edelim artık kendimize.afiyet olsun..

12 dk da bır mı amannn sıklasmaya baslamıs sancıların eyvahedigeldismile

Selam kızlar...
Doğum yapanların gözü aymış darısı bizim başımıza. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.
Şimdiden çok sancı çekiyorum ben de(37+4). Geçen haftaya kadar doğumdan hiç korkmuyordum ama arada yoklayan sancılar yüzünden malesef korkmaya başladım.mafoldumben

Selam kızlar...
Doğum yapanların gözü aymış darısı bizim başımıza. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.
Şimdiden çok sancı çekiyorum ben de(37+4). Geçen haftaya kadar doğumdan hiç korkmuyordum ama arada yoklayan sancılar yüzünden malesef korkmaya başladım.mafoldumben

Allah'ım hayırla kurtarsın hepımızı son haftalar zor gecıyor

kaydirigubbakcemile3 caım ya bizde öyle hesap ediyoruz.zeynep karnımda çok hareketli degildi zavallım bi yerden bi yere geçerken bile canımı acıtmazdı.bizde aman ne kibar bi çocuk olacak ne akıllı olcak annesini hiç üzmüyo derdik.ayyy bi dogdu ne yaramaz ne yaramaz..bu kızımda nerdeyse hiç yerinde durmuyo sürekli kıpırdama halinde.canımıda actıyo.hiç beni düşündügü yok yani..buda tersi çıksada akıllı olsa dogunca diyoz...

zaten bak izim kızların isimleride aynı benim neva'nın da ilk adı zeynep ama sevmediği için kulanmıyoruz

Canım sağol iyiyiz çok şükür... Alışverişe çıkacağız birazdan. Bebişi giydirdik şimdi de annesi giyinsin bakalım. Doğpumdan sonra giymeye pek bi şeyim kalmadı evin içinde giymeye rahat bi şeyler alcam... Sen nasılsın...Bebişin nasıl

Biz de kızımda iyi sayılırız.Sol bacağımda kasılma var sadece.Ben de dün gecelik aldım kendime bir eksik o kalmıştı çantamda.Hava çok soğuk ama çıkıcam heralde gene yavaş yavaş.
Hepinize Merhaba. Ben geldim hastaneden.

Son gün hazırlıklarını aktarayım size.
Sabah aç karınla gittik önce kliniğe çıktık, bizi anestezi ile görüşmeye yolladılar. Anestezi uzmanı epidural, spinal, kombine ve genel anestezi ile kısa kısa bilgiler verdi. tavsiye ettikleri yöntemin kombine anestezi olduğunu söyledi. Biz de zaten ona karar vermiştik önceden. Kombine anestezide önce epidural alana girdiklerini apidral katerein içinden çok ince bir iğne ile spinal boşluğa anesteziyi veip çıktıklarını anlattı. Bu çok çabuk bir uyuşma sağlayacakmış ve sonrasında sadee epidural alana anestezi uygulanacakmış.
Ameliyat boyunca tüm dokunuşları hissedeceksin ama acı duymayacaksın dediler. Sakın hissediyorum diy tedirgin olma diye uyardı.

Anestezi ameliyathanede yapılacakmış. Hazır olunca eşini ve doktorunu içeri alacağız ve 5 ila 10 dk arasında bebeğin kollarında olacak (ınşallah) dediler. Bizim işimiz biraz daha uzun sürecekmş yaklaşık yarım saat kadar tüm katmanlar temizlenip dikilecekmiş.

Bu bilgilerden sonra kan alındı 2 tüp. Kan sonuçları anestezi uzmanına 2 saat içinde ulaşıyormuş.
Akşam 12 den sonra yemek 2-3 den sonra su yasak.

Kan verdikten sonra biraz atıştırıp tekrar doktorun yanına döndük ve son kez NST'ye bağlandık.
Sezeryan onay ve yatış formlarını imzaladım ve yarın sabah ılık duş al sakin bir şekilde saat 8 de burada ol deyip yolladılar.

ışte bu kadar canlarım. Şimdi evedeyim ve yarını bekliyorum.
Sizin keyifler nasıl??
Yaa ne heyecanlı bir olay.Sezeryan da daha başka.Düşünsene son kez hamile çıkıyorsun evinden ve bebeğinle gireceksin o kapıdan.Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.Bu annelik,bizim hayatımızın dönüm noktası bence.
Bu gece düşünmekten uyuyamazsın herhalde.Sağlıklı haberlerinizi ve en kısa zamanda resimlerinizi bekliyoruz.

Son düzenleme:
Benim daha sancılarım başlamadı. Şom ağzımı açmış gibi olmayayım da. Ama acele etmezse eğer benim bebek küçük daha. Şubat sonuydu benim zaten 27 Şubat demişti doktor.

Selam kızlar...

canım ya hayırlısı olsun.bu agrılar maalesef başlıyo işte.inşalah zamanında gelirler..

Allah'ım hayırla kurtarsın hepımızı son haftalar zor gecıyor

evet ya son 15 gün diyom amaoda agzılma zor çıkıyo.sanki daha az gibi...

zaten bak izim kızların isimleride aynı benim neva'nın da ilk adı zeynep ama sevmediği için kulanmıyoruz

ikincisinin ismini ne koyacaksınız.....

afıyet olsun canım,anacım ben hıc anlamıyorum bu sancılarımı ya bı agrı var ama cozemıyorum boyle sızlıyo gıbı agrıyodu sag kasıgım gece-tatlicadiarzu-
saol cnm,nst de cıkmadıysa henuz o agrılar degıldır cnmbenım dun nstde de cıktı hatta alttanda baktı doktorum bu kadar sancıya acılma varmı dıye ama acılma olmadıgı ıcın harekete gecmedık

aman dikkat edelim artık kendimize.afiyet olsun..
oyle cnm ama benım ıkncı dogumum olcak ya allah nası ederse sankı daha sakınım bunda

12 dk da bır mı amannn sıklasmaya baslamıs sancıların eyvahedigeldismile
ewet cnm ama cok agrılı degıl yanı daha var zamanım,dogum sancısı oyle bı gelırkı yerınden kaldırır senı bunlar nekı
korkutmus gıbı olmayayımdabilmiyorumkismile

canım ya hayırlısı olsun.bu agrılar maalesef başlıyo işte.inşalah zamanında gelirler..

evet ya son 15 gün diyom amaoda agzılma zor çıkıyo.sanki daha az gibi...

ikincisinin ismini ne koyacaksınız.....

ben revna koyucam babamız henüz kendi koyacağı isme karar veremedi

saol cnm,nst de cıkmadıysa henuz o agrılar degıldır cnmbenım dun nstde de cıktı hatta alttanda baktı doktorum bu kadar sancıya acılma varmı dıye ama acılma olmadıgı ıcın harekete gecmedık

oyle cnm ama benım ıkncı dogumum olcak ya allah nası ederse sankı daha sakınım bunda

ewet cnm ama cok agrılı degıl yanı daha var zamanım,dogum sancısı oyle bı gelırkı yerınden kaldırır senı bunlar nekı
korkutmus gıbı olmayayımdabilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile

oh oh masallah canım,yalnız bısey sorcam ben gormedım de kendı ıstegınlemı sezeryan oluyorsun canım?

Yok canım ben normal çok istedim ama bebeğim büyük .Bu şekilde norml doğuma zorlarsan bebeği tehlikeye sokarız seninde mutlaka yırtığın olur dedi doktorum. Ben de 2.bir doktora gittim o da aynısını söyleyince mecburen sezeryanı kabul ettik. Yırtık olmasın diye büyük kesik atıyoruz o da daha zor oluyor dedidoktorların ikiside. Zaten büyük olduğu içinde dönüp kanala yerleştiremedi başını. Herhalde 4 kilodan fazla ve 55 cm kdar doğacak ölçümlere göre. bakacağız ne kadar doğru çkacak tahminler.

Burcucum oğluna bu kadar yakın olmak heyecanlı olsa gerek. Kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Sen de bir an evvel ayağa kalkarsın inşallah.
Verdiğin bilgiler için sağol bizlere de tecrübe olacak.

Sağol canım. İnşallah hepimiz kolayca alırız bebeklerimizi kucağımıza. Daha ayrıntılı anlatmak isterdim ama elimden bu kadarı geldi. İçimde garip bir duygu var heyecan mı bilemiyorum. Sakinim ama biraz sinirliyim galiba. Stress :))

Cnm ne güzel anlatmışsın sağol.sanki ben yarın gidicekmişim gibi geldi heyecanlandım senin adına.kimbilir sen nasılsındır.ama mutluluk heyecandan korkudan daha güçlüdür eminim.ALLAHIM su gibi geçmesini nasip etsin sana güç kudret versin cnm.:Saruboceq:Yarın ALLAHIN izniyle meleğin kollarında olucak bundan güzel ne olabilir sabrın mükafatı yolun sonuna değilde başlangıcına geldik.dualarımız seninle güzel haberlerinden mahrum etme bizi merak ederiz.a.s.

Hastane çıkışında doğumu falanda anlatmaya çalışacağım ama ufaklık ile ne kadar yapabilirim bilmiorum.

canım sanada allah kolaylık versin.oglunu kucagına alcan demek ne güzel..sorunsuz dogumlar dilerim.hayırlı evladın olsun canım.
Sağol canım.. İnşallah hepimizin evlatları hayırlı olur. Sende iyi dinlen canım belki yalancı sncıdır. dinlenmekle geçiyormuş ya.

bu gece iyice dinlen bari iyi haberlerini bekliyoruz epidural çok rahat oluyor inşallah hiçbirşey anlamadan hepsi bitmiş olur
İnşallah canım. Uyumaya çalışacağım ama dün gece bile çok uyandım. Umarım uyuyablirim.

Ay canım sırada sen mi varsın acaba benden sonra. Ben normal çk istedim ama olmadı. İnşallah hepimizin doğumları en kolay en iyi şekide geçer.

Bu arada Zeynepcm sana da teşekkür ederim. senin yazını alıntı yapamamışım:))

Back
X