2010 Şubat Anneleri

canım benımde oluyor akıntım cok sıvılastı ondan oluyor meraklanma su sızması daha farklı oluyomus afedersın ıdrarını yapıyor gıbı yogun ve daha fazla ıslak oluyormus

Haklısın canım akıntı olmalı. Hapşurdum mu diye düşünüyorum hani idrar kaçırmış olabilirim diye ama değil.
Bi de ben köye taşındım ya yollar kapanır falan diye çok korkuyorum. Dün öğlene kadar yollar felaketti mesala. Bir aklım doktoru ikna et sancı beklemeden sezeryana alsın diyor (çünkü bebek ters duruyor). Bakalım şimdilik hava yumuşadı burda. Kafam karışık yani.

ben ikisine de gidiyorum. Doğumum devlette olacak muhtemelen. Normal doğum olsaydı epidural taktırırırm gerekirse diye özele gidecekti ama ufukta sezeyan görünüyor:S

Evet sezeryanı spinal istiyorum.
Belirsizlik insanı çok yıpratıyor. Döner mi dönmez mi, normal mi sezeryan mı, devlet mi özel mi derken.... hayırlısıyla gelsin bebişim sağlıkla da gerisine o onda karar vericez artık

arkadaslar dun arkadasımın yazdıgı gıbı bız haqmılelık maratonunu bıtırdık. suprız bır sekılde oglum 4 hafta erken dogdu. ama cok ıyıyız. detayları bır ara yazıcam...

kızlar benım bacaklarım çok ağrıyor özellikle kalçalarıma yakın kısımlar uykudan uyanıyorum ağrıya sizdede varmı..

arkadaslar dun arkadasımın yazdıgı gıbı bız haqmılelık maratonunu bıtırdık. suprız bır sekılde oglum 4 hafta erken dogdu. ama cok ıyıyız. detayları bır ara yazıcam...

hayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydın. aman sağlıklı doğsun da 4 hafta erken olsun. annesini çok özlemiş hemen kavuşmak istemiş bebişin boshayallersmile

slm kızlar zeyne dogurmus
hadı hayırlısı sıra bıze gelıyo bende daha tık yok
ama sancılar yokluyo ara ara
sızlerde ne var ne yok

Selma, Zeynep, Ayten, Ayçin gözünüz aydın canlarım. Sağ salim kavuşmuşsunuz yavrularınıza ne mutlu. Allah analı babalı büyütsün şansı bahtı açık uzun ömürlü olsun.

Buzzz gibi bir pazar gününden herkese selaaam. Ne güzel her gün bir meleğimizin haberini alıyoruz artık.
Bizim de yarın sabah kontrolümüz var nihayet. Bakalım çatı muayenesi falan yapacak mı bir şey belli olacak mı meraktayızboshayallersmile

herkese selamm
ne güzel ya doğuran doğurana çok mutlu oluyorum duydukça
darısı başımıza inşallah sağlıkla sıhhatle.
bende şafak sayıyorum inşallah kızım o tarihe kadar bekler son 14 günüm var hayırlısıyla
günlerde bi geçse su gibi, başka bişey istemiyorum, insan çok sabırsızlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…