2010 Şubat Anneleri

Günaydın Şubat anneleri :)) Size Zeynep6672'den haberlerim var.
Zeynep dün akşamüstü sancılandı. Normal doğum istiyordu biliyorsunuz ama 4 saat şiddetli sancıdan sonra (sancılar 1-1,5 dk arayla geliyordu) rahim genişlemeyince sezaryene karar verdiler.
Doruk bebek saat 22h41'de 2.610 gr ve 47 cm dünyaya geldi. Zeynep hepinize bu mutlu haberi iletmemi istedi. Bebek te Zeynep te çok iyiler..
Hepinize kolay bir doğum ve sağlıklı bebişler dilerim...

gÜNAYDIN UYUYAN GÜZEL ANNELER...
Ne güzel bugün de mutlu haberler duyduk,dünyamıza iki melek daha geldi.
akrahan ve zeynep6672 sağlıklı,mutlu büyütün bebeklerinizi inşallah.Allah korusun onları.

bebişler galiba şubatı beklemeyecek benimki sanki dün yokladı ama ses çıkmadı daha zamanıda var sabırsızlıkla bekliyoruz doğum yapan annelerin gözü aydın bebişlere uzun ömür dilliyoruz

günaydın kızlar
demek iki melek daha dünyaya geldi
akrahan zeynep rabbim ömürlü etsin hayırlı evlat olsunlar inşallah

bu karda kışta buzda nasıl gittiniz hastaneye valla ben onu düşünüyorum bizim burdan çıkmak imkansız arabalar yolda kaldı hep hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

ya benimde canım sıkkın kocamla limoniyiz ama suçlu benim neden böyle bişey yaptım bilmiyorum offff

sıkıntıdanmı ne günde 4 kere ilaç aldığım halde bugün kasılmalarım arttı

selam kızlar..ayy girememiştim doguranlar olmuşşş...
yarenim damadım gelmiş dünyaya..kurtuldun canım.salıkla uzun ömürü olsun.
selmakerem sende kızını almışsın kucagına seninde gözün aydın.saglıklı uzun ömürrü olsun.bak söyleyeyim zeynepler çok cadı oluyo.sana kolay gelsin...
başka bilmedigim varmı bilmiyorum..
benim dün yine sancım vardı hiç kımıldamadım.yok bu 5 şubat ne zaman gelcek bilmiyorum.ben bu tarihi zor bekleyecegim sanırım.

son zamanlar artık çok gerginiz ve herşey batıyor senle ilgisi yok canım hormonların suçu..

canım akarahan ve zeynep6672 var onlar da kavuşmuş yavrularına

ay ogurmuşmu akarahan iyi maşallah yavrusuna..
maksimende inşallah bebegine sag salim kevuşur..

aman aman maşallah bi melek daha.allah uzun ömür versin....

PAPATYACIM sen nasılsın nasıl gidiyor

ya ben pek iyi degilim.dün çok şiddetli sancım vardı bayagı az çok istem dışı bagırdım sancıdan.ama aralıklı oluyo sık degil.o yüzden beklemedeyim.sıklaşırsa gidecegim.hiç bişey yapmadan yatıp dinlenirsen pek agrım olmuyo ama dün iki odayı temizledim o yüzden sancım arttı.biliyorum oturmama lagzım ama kim yapacak bu işleri.bide mulum zeyno var.

haklısın işlerde olmayınca insan huzursuz oluyor sen yınede çok yorma kendini dinlene dinlene yavaş yavaş yap

benım kısmetse normal doğum epiduralle yapacakmış sezeryana yanaşmıyor doktorum son tarihte 14 şubat beklıyoruz yanı.......

hadi inşallah canım.benim tarih alındı bekliyoruz artık 5 şubatı.inşallah erken gelmiez.

haklısın işlerde olmayınca insan huzursuz oluyor sen yınede çok yorma kendini dinlene dinlene yavaş yavaş yap

evet ya bugün bi iş yapmayacagım oturacagım.iyi olursam yarın yine devammkafamçokkarıştı

hadi inşallah canım.benim tarih alındı bekliyoruz artık 5 şubatı.inşallah erken gelmiez.

evet ya bugün bi iş yapmayacagım oturacagım.iyi olursam yarın yine devammkafamçokkarıştı

hayırlısı canım en azından senın tarıh belli benım gibi beklemk çoksıkıcı ve zor doğum bu ne zaman olacağı belli olmaz

akarahan - zeynep gözünüz aydın kavuşmuşsunuz meleklere.Allah sağlıklı ömür versin inşallah.
Bende sancılanıyorum yalancı sancı dedilen bu herhalde aşağı doğru fena vuruyor.
Ayşegül yavaş yavaş yap hergün 1 oda yap çok zorlama son 2 haftan ama bu kız beklemiyecek galiba 2 hafta bağırtacak kadar sancı yaptıysa erken gelmek istiyor.

bu haftadan sonra belli olur artık seninkide..

ilk olunca ne olacağını bilemiyorum nasıl ne zaman 1 şubatta tekrar çağırdı birde benım bebiş geçen hafta 3750 gr dı daha alırmı bilmem off aslında kafam karışık herşeyın heyırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…