ilk olunca ne olacağını bilemiyorum nasıl ne zaman 1 şubatta tekrar çağırdı birde benım bebiş geçen hafta 3750 gr dı daha alırmı bilmem off aslında kafam karışık herşeyın heyırlısı artık
canım maşallah bebiş baya tombiş benimkiside 37 hfatalık 3100grdı dün drumda bebek iri olurse sezeryan yaparım kafası 38 haftaya uyumlu dedi senin nasıl bellimi benim henüz çatı muayenem yapılmadı 2 hafta sonra yapacak
benım geçen hafta yapıldı çatı muayenem herşey normal doğuma uygun şimdilik
akarahan - zeynep gözünüz aydın kavuşmuşsunuz meleklere.Allah sağlıklı ömür versin inşallah.
Bende sancılanıyorum yalancı sancı dedilen bu herhalde aşağı doğru fena vuruyor.
Ayşegül yavaş yavaş yap hergün 1 oda yap çok zorlama son 2 haftan ama bu kız beklemiyecek galiba 2 hafta bağırtacak kadar sancı yaptıysa erken gelmek istiyor.
ilk olunca ne olacağını bilemiyorum nasıl ne zaman 1 şubatta tekrar çağırdı birde benım bebiş geçen hafta 3750 gr dı daha alırmı bilmem off aslında kafam karışık herşeyın heyırlısı artık
merhaba kızlar
benimde bebeğin doğum tarihi belli değil
satım 23 mayıs ama doktorum bebeğin 37 haftalık olduğunu söylüyor bakalım bekliyoruz kaç kişinin bebişi doğdu
benim doktorumda iri olursa sezeryan olur demeye başladı sizce ne yapsam
bence doktoru dinlemek lazım onlar daha iyi bilirler doğum şeklinin ne önemi var önemli olan sağlıklı olsun yavrularbenim doktorumda iri olursa sezeryan olur demeye başladı sizce ne yapsam
maksimen sende hayırlısıyla kolaycacık kurtulursun inş. canım sakın korkma sağ salim bebişinle birlikte döneceksin aramıza hakkında hayırlısı olsun dualarımız seninle ve diğer tüm hamişlerimizle olacak :Saruboceqlumunekankayizsmile
tuğba günlerimiz seninle aynı galiba
şu an gözyaşlarımı tutamıyorum..! bi garip oldum yine. tüm doğum yapanların gözü aydın.
slm kızlar.
Doğumlar artık iyice çoğaldı. Biz de alsak kuzularımızı hayırlısıyla kucağımıza. Benim bugün yine ağrılarım var. Birde az önce afedersiniz tuvalete gittim çamaşırımda çok hafif bir ıslaklık vardı. Kan ya da sarılık yok. Suyumdan mı gelmiş acaba diye aklımdan geçmiyor değil ama çok az. Daha önce boşu boşuna kendimi hastaneye götürttüğüm için eğlence konusu olmuştum kaynanama bu defa yine öyle bişey yapmak istemiyorum. zaten eşim 5 te gelecek. O zamana kadar belli olur bişey olup olmayacağı. Ama bu gün doğurmak için güzel bir gün:)) Keşke gelse kuzucuğumboshayallersmile
Merhaba arkadaşlar...
Doğum yapan annelerimizin gözü aydın...
Mericik canım, o bende de oldu iki defa...Suyundan değil. sadece akıntın fazlalaşıyo merak etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?