2010 Şubat Anneleri

merhaba kızlar
benimde bebeğin doğum tarihi belli değil
satım 23 mayıs ama doktorum bebeğin 37 haftalık olduğunu söylüyor bakalım bekliyoruz kaç kişinin bebişi doğdu

canım maşallah bebiş baya tombiş benimkiside 37 hfatalık 3100grdı dün drumda bebek iri olurse sezeryan yaparım kafası 38 haftaya uyumlu dedi senin nasıl bellimi benim henüz çatı muayenem yapılmadı 2 hafta sonra yapacak

benım geçen hafta yapıldı çatı muayenem herşey normal doğuma uygun şimdilik

evet ya erken gelmeye çalışıyo benim kız.neyseki artık 38.haftayı bitiriyoruz.

ya seni bebek tombik olacak desene benim kız daha zayıf ya 2,900 kilosu var ite kaka 3 kilo anca olacak sanırımbneyse saglıkla dogsunlarda gerisi önemli degil.ama kilolu bebekleri norma dogum yapmıyorlar..bildigim kadrıyla.

merhaba kızlar
benimde bebeğin doğum tarihi belli değil
satım 23 mayıs ama doktorum bebeğin 37 haftalık olduğunu söylüyor bakalım bekliyoruz kaç kişinin bebişi doğdu

merhaba canım.epey doguran oldu..

benim doktorumda iri olursa sezeryan olur demeye başladı sizce ne yapsam

iri bebekleri göze almıyorlur normal doguma genelde sezeryan yapıyorlur.ama bilmiyorum artık.

ben herşeyi oluruna bıraktım bebeğim ve benım için hangisi iyi olacaksa öyle doğurayım yeterkı eli ayağı düzgün aklı yerinde sağlıklı hayırlı bir evlet olsun nasıl çıktığının önemi yok

dogru söylüyorsun canım.rabbim hepimize kolay dıgumlar nasip etsin en başta saglıklı evlatlar nasip etsin..
ben çıkayım biraz zeynoyla oynayayım.bebeklerini getirdi şimdi evcilik oynamak istiyo.gideyim bari.hepiniz allaha emanet olur öptüm.

selam kızlar iyi pazarlar opuyorumnanaktan
akarahan maşallah canım oğluşuna Allah sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin hayırlı uğurlu bir evlat olsun inş.:Saruboceq:
selmakerem seninde bebişine maşallah canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla sıhhatle :Saruboceq:
ayçin seninde gözün aydın Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin inş.
zeynep seninde oğluşuna maşallah canım sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütürsünüz inş.
maşallah kuzucuklarımıza aman hepsi birer birer gelmeye başladılar şubatı beklemeyecekler galiba benim oğlanında keyfi yerinde galiba ne ağrım ne sancım var nstyegiriyorum habire sancı falan çıkmıyor zaten gelmesin daha beklesin gününü oh canıma minnet bizim tarihimiz şubat olacak galiba hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inş.

Son düzenleme:
maksimen sende hayırlısıyla kolaycacık kurtulursun inş. canım sakın korkma sağ salim bebişinle birlikte döneceksin aramıza hakkında hayırlısı olsun dualarımız seninle ve diğer tüm hamişlerimizle olacak :Saruboceqlumunekankayizsmile

tuğba günlerimiz seninle aynı galiba

ayy doğumlar artmış, heyecan yaptım :) kontrolden guzel haberlerle donenlere hadi gecmiş olsun diyelim, biz de salı gunu doktor amcamız ne diyecek bekliyoruz,

ebruli' cim çatı sınavını geçmişsin, hadi gözün aydın, inşallah bize de normal doğum kısmet olur..

herkese selamlar

tuğba günlerimiz seninle aynı galiba

evet canım ama benimkinin de keyfi pek yerinde geçen ay tersti dönmüş normal doğmasını bekliycez drumuz şubatın 10una kadar doğmazsa tekrar kontrol ederiz dedi çatı falanda yapmadı ben habire çatı ağrısı çekiyorum durmadanda nstye giriyoruz ama ne ağrı ne sancı yok şimdilik aman daha iyi beklesin kuzucum gününü tamamlasın hepimizin hakkında hayırlısı olur inş.:asigim::asigim:

şu an gözyaşlarımı tutamıyorum..! bi garip oldum yine. tüm doğum yapanların gözü aydın.

şu an gözyaşlarımı tutamıyorum..! bi garip oldum yine. tüm doğum yapanların gözü aydın.

ay canım ya kıyamam:1hug: insan hemen kendini düşünüyor dimi çok güzel tarifi imkansız bir duygu darısı başımıza az kaldı hepimizin artık yolun nerdeyse sonuna geldik hihoyyytzemuszemus

slm kızlar.
Doğumlar artık iyice çoğaldı. Biz de alsak kuzularımızı hayırlısıyla kucağımıza. Benim bugün yine ağrılarım var. Birde az önce afedersiniz tuvalete gittim çamaşırımda çok hafif bir ıslaklık vardı. Kan ya da sarılık yok. Suyumdan mı gelmiş acaba diye aklımdan geçmiyor değil ama çok az. Daha önce boşu boşuna kendimi hastaneye götürttüğüm için eğlence konusu olmuştum kaynanama bu defa yine öyle bişey yapmak istemiyorum. zaten eşim 5 te gelecek. O zamana kadar belli olur bişey olup olmayacağı. Ama bu gün doğurmak için güzel bir gün:)) Keşke gelse kuzucuğumboshayallersmile

Merhaba arkadaşlar...
Doğum yapan annelerimizin gözü aydın...
Mericik canım, o bende de oldu iki defa...Suyundan değil. sadece akıntın fazlalaşıyo merak etme...

herkese merhaba kızlar nasılsınız bugun,gelmısız yıne pazar gunune topık sessız sessız,dogum varmı bugun?ha bu arada dogum yapan tum annelerımızın yavruları saglıklı sıhhatlı olurlar,kendılerıde cabucak ayaga kalkarlar ınsallaha.s.

canım benımde oluyor akıntım cok sıvılastı ondan oluyor meraklanma su sızması daha farklı oluyomus afedersın ıdrarını yapıyor gıbı yogun ve daha fazla ıslak oluyormus

Merhaba arkadaşlar...
Doğum yapan annelerimizin gözü aydın...
Mericik canım, o bende de oldu iki defa...Suyundan değil. sadece akıntın fazlalaşıyo merak etme...

yaa demek öyle canım.
Şu nst lerin küçüklerini yapıp hamile kadınlara verseler de bizde böyle her gece 9 doğurmaktan kurtulsak-tatlicadiarzu- şapşal şapşal saate bakıyorum her ağrıda. Kayınvalidem de ben saate her baktığımda acıktın mı yoksa şunu getireyim diyor:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…