gunaydın kızlar dr aradım sonuclar gayet ii dedı cok sukur korkmustum valla gebelik zehırlenmesınden neyse ki bunuda atlattık
gÜnaydın canlar.bende topiğin eski halini çok özlüyorum.hepimiz için iyi bir hafta olsun inşallah.:Saruboceq: ALLAHIM bizede nasip etsin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak.yanlız ben halen doğum konusunda kararsızım dr sez. ya da normal demedi henüz salı gidicem belki artık çatımı ölçer.sez.derse hangi anestesi yöntemini seçsem bilmiyorum.epidural yaptırsam ya uyuşmazsam ve kesildiğimi hissedersem çok korkarım dr zora sokarım.doğum yapan kızlar gelsede biraz bize fikir verse.galiba doğumdan sonra zaman olmuyor kimse doğum hikayesinide yazmadı.
kızlar bugun acayip bi soguk var kesiyo resmen
olumunekankayizsmilebende çıkıyorum kızlar akşama görüşürüz artık kibAdana güneşli bugün. umarım öğleden sonra değişmez.
mide bulantısından nefret ediyorummmm. neyse uzanayım ben biraz. görüşmek üzere. kib hepiniz.
günaydın tatlım, haklısın valla, sekiden topik daha bi kalabalık ve neşeliydi. ağırlaştıkça çekiiyoruz köşelerimize :)
bence çok takma kafana doğum ile alakalı olumsuz şeyleri: bi muayeneni ol. doktoruna kafandaki soru işaretlerini sor ve bilgi al. daha rahat karar verirsin. hakkında hayırlısı olsun seçilcim.
evet kaç zaman oldu, ne doğum hikayesi varr ne de dotoğraf. bekliyoruz sabırsızlıkla.
1 aya kadar döner herkes topiğe inş.zaman geçmiyor sanki.normal doğum tabiki en iyisi ama onunda dezavantaj olduğu durumlar var mesela çatın darsa Allah korusun bebek oksijensiz kalabiliyor.aslında heranneyi yani en azından beni öyle sizi nasıl bilmiyorum endişelendiren acı çekmekten çok bebeğimin sağlıkla doğması çünkü herikisinde de acı var.normal doğumda hayata daha çabuk dönersin diyorlar ama onda da dikiş var ve o da kolay değil.hayırlısı o yüzden bebeğimiz ve bizim için.stres yapmamak elde değil su gibi geçer inşallah hepimizin.
günaydın kızlar...
maksimen bgun prensesini kollarına alıyosun öylemi.saglıkla dogsun evladın.uzun ömürlü olsun.sanada allah kolaylık versin canım.belkide doğum olmuştur.ne güzel...
zehra hakkaten kız sen ne zaman dogurcaksın.seni akranlar dogurdukaydirigubbakcemile3 neşse ne kadar içerde kalsa kardır..
bende artık tüm hazırlık bitti.dedimya bu aralar sancım gelip gidiyovalla kortukmdan eksik olanlar vardı aceleyle tamamladım.artık hazırım acil birşey olursa.ama olması iyi olur.yarın 39.haftamıza giriyoruz nasipse.dogum 39+3 de olacak 40.haftanın içinde..ay artık 10 gün kaldı.bekliyorum.siz nasılsınız canlarım.
hadi gözünaydın canım bitmiş işler bizde aynı durumdayız beklemede...
bence en iyisi oluruna bırakmak sonuçta onlar nasıl isterse nasıl kısmetse öyle gelecek benım dayımın kızı sezeryan randevusu almıştı ama bebişi sabahı bekleyemedi gece sancılanıp normal doğurdu düşündükçe kendimizi daha çok korkutuyoruz o yüzden bırakalım sağlıkla gelsinler
Kızlar ne güseeeelll sayılı gunler kalmış bebişlerinizi kollarınıza almaya:ecrin_bebek:ALLAHIM saglıkla mutlulukla buluştursun sizi umarım...
darısıda başimizaaa İNŞAALLAHHa.s.
günaydın kızlar geçmişi okuya okuya zor geldim vallah 2 gün girmeyince birikmiş birazakannehir
ya benimde sezeryan olma ihtimalim var dok. çarşamba günü gel tahlil yapalım dedi ne için acaba sensezeyanla dogum yapacaksın ya dok. tahlil falan yaptımı?
dualarımız zeyneple inş.saglıkla bebeğini kucagına alır:Saruboceq:
çanım moralini bozma hiç bebeğine kavuşacaksın işte ne güzel meraklanma dogduktan sonra daha çok kilo alır:ecrin_bebek:
[
evet canım sagol.bide şu ev işlerini halletseydim iyice içim rahat edecekti.hala iş yapamıyorum kasıklarıma agrı giriyo.bugün deneyeyeim diyecektim ama hiç cesaretim yok.neyse hafta sonunna kadar bi kadın tutsam iyi olacak.temizleyemeyicegim valla...
geçmiş olsun gözün aydın canım..
slmmm teyzoşlar ben kuzularımı kollarıma aldım.. 7 ocaktan beri evim süt kokuyor cok şükür rabbime.. Sizleride Allahım kurtarsın dogum yapanlarda bebişlerini analı babalı büyütsünler.
geçmişi okuyamıyorum. Ama ben spınal anestesi oldum inanın dogum cok kolay ve rahattı. saskınlık halınde gittiğim kontrole aksamında doguma girdim 35 haftalıkken; belden assası uyustu; 2 saat sonra kendime geldim... Rabbim herkese bebeklerini bagıslasınnn. Olmayanlarada versin diye dua ettim. sizi ve bebeklerinizi öpuyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?