selam kızlar...
bugun shıne dogum yapıcaktı almıstır bıle melegını kucagına...
bılgen canım sonuclarının ıyı cıkmasına cok sevındım hadı gozun aydın...
sevılaycım Allah uzun saglıklı omurler versın mınıklerıne darısı basımıza ınsallah
bunu kilosu 3750 gr kızı olan bir anne söylüyor.yerimseniben.Ne bileyim canım ya ana yüreği işte...
ebrulicim,yedin portakalları bitirdin,tekirdağa taşımaktan istanbula yetişmedi işte.Sonuç:benim kız zayıf senin kız tombikopuyorumnanaktan
gunaydın kızlar dr aradım sonuclar gayet ii dedı cok sukur korkmustum valla gebelik zehırlenmesınden neyse ki bunuda atlattık
saol cnm sen nasılsın dun agrın vardı umarım ısındır cnmm
kızlar herkes geçmişi okuyor galiba...
nasılsınız kızlar
shıne de demek kavuştu meleğine bu aralar fazla giremiyorum her açtığımda güzel haberler alıyorum
bizimde yarın doktor kontrolümüz var büyük ihtimal tarih vericek doktorumuz bizim soğuktan sular dondu gelmiyor bu hafta kayınvalidemde kalıcam 1 hafta yokum buralarda bakalım geldiğimde kımler meleklerine kavuşmuş olucak
kızlaarr haftaya bugün dogum yapan ilk subat annesi kim olacak acabaaa???selam kızlar...
bugun shıne dogum yapıcaktı almıstır bıle melegını kucagına...
bılgen canım sonuclarının ıyı cıkmasına cok sevındım hadı gozun aydın...
sevılaycım Allah uzun saglıklı omurler versın mınıklerıne darısı basımıza ınsallah
portakal bebise cok mu yariyormus ki kizlar?
valla evebrulicim,yedin portakalları bitirdin,tekirdağa taşımaktan istanbula yetişmedi işte.Sonuç:benim kız zayıf senin kız tombikopuyorumnanaktan
biz de az önce kızımla doktordan geldik teyzeleri,bu hafta iyi beslenememişiz.Kızım sadece 40 gr almış.Ama doktor teyzemiz üzülme suyu normal dedi.Suyunun iyi olması bizim için daha önemli dedi.Ben 3000gr olmuştur diye düşünmüştüm,kilosu bu hafta 2810 gr çıktı kızımın, boyu da 49 cm.Üzüldüm biraz.Ben bu hafta portakal yemedim hiç.Her akşam portakal ceviz,süt yükleme yapıcam kendime.Bu hafta toparlamam lazım gene de kızımın kilosunu.
kızlaarr haftaya bugün dogum yapan ilk subat annesi kim olacak acabaaa???
oyun kuralları geregi bu saatten sonra alınmış sezeryn randevusunu kabul etmem normal dogum olsun 1 subat olsun guclubacismileheheheeheeopuyorumnanaktan
zeynepcim şimdiden belirteyim ama dimi doktora gidecek randevu alacklar var sonra 9 aydır beraber oldugumuz topik için ipi ilk kim göğüslicek dimi merak ediyoruz heralde..kız Allah nesenı bozmasın kaydirigubbakcemile3
zeynepcim şimdiden belirteyim ama dimi doktora gidecek randevu alacklar var sonra 9 aydır beraber oldugumuz topik için ipi ilk kim göğüslicek dimi merak ediyoruz heralde..
bak pazar gece doğurası gelenler de gece 12 ye kadar tutsuun napiyimmm anacımm!!:dilcikar::smiley-cool:
kızlar merhaba nasılsınız,profilime kızımın resimlerini yükledim...
çocuklarında okulu tatil olduğundan fazla giremiyorum, umarım herkes iyidir.doğum yapmış olan tüm arkadaşlarımın gözüaydın, allah analı babalı büyütsün......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?