2010 Şubat Anneleri

iyi günlerde büyüt sağlıkla inşallah

inşallah kolay bir normal doğumum olur.. ve isteyen herkesin
sezeryan isteyenlerin de ağrısı az olur ve sütü hemen gelir inşallah

maşallah Allah analı babalı büyütsün... evlerin neşeleri bir bir geliyooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrr :dance:

Herkeslere merhabalarrrr....

gunaydın kızlar dr aradım sonuclar gayet ii dedı cok sukur korkmustum valla gebelik zehırlenmesınden neyse ki bunuda atlattık

Canım hadi gözün aydın.... Bi sorun çıkmayacağını biliyordum ben zaten...

Canım senin doğum ne zaman...Tarih bellidir di mi?

Oy oy oyyyy.... Allah analı babalı büyütsün canım yaaa... Bize de nasip olsun o süt kokusu inşallah...

AMİİİİİİİİİİNNNNNN

Aynen ben de senin gibi düşünmeye başladım ve biraz rahatladım.Ne kadar düşünsekte
bizim için yazılmış bir senaryomuz var.

Canım ben de yapamadığım için geçen hafta yaptırdım temizlik yapan kadına.Camlar,tüller,koltuklar,halıları da yıkamaya verdim oh rahatladım valla.

O resimdeki tatlılar herhalde.Allah bağışlasın yavrularını.Benim de kuzenimin ikizleri var bir kız bir erkek,evin neşe kaynağı onlar.Her gün çok eğlenceli aynı zamanda yorucu tabii.Allah kolaylıklar versin.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

saol havvacım rahatlaım valla

allah analı babalı buytsun cnm

slm kızlar tekrar bı doguran falan yok dımı
maksımenden haberınız varmı dogurdumu acaba

biz de az önce kızımla doktordan geldik teyzeleri,bu hafta iyi beslenememişiz.Kızım sadece 40 gr almış.Ama doktor teyzemiz üzülme suyu normal dedi.Suyunun iyi olması bizim için daha önemli dedi.Ben 3000gr olmuştur diye düşünmüştüm,kilosu bu hafta 2810 gr çıktı kızımın, boyu da 49 cm.Üzüldüm biraz.Ben bu hafta portakal yemedim hiç.Her akşam portakal ceviz,süt yükleme yapıcam kendime.Bu hafta toparlamam lazım gene de kızımın kilosunu.

selamm kızlaar!! evet artık evde oldugumuzdan gec oluyor hersey sabah 8 de giriyrduk eskiden.. sabah eşimi yolcu edip yatıyorum sakin sakin vakit geçiriyorum sonra kahvaltı vs. derken mutfak toplama banyo vs.. derken bu saati buluyor gelmem.. ondan ben gecikiyorum artık...tv acık simdi gidip bebişimin bataniyelerini ütüülicem sonra heps buradadan guvenli yatış yastığı falan almak için nete geri gelcem.. çamaşır mak. biter bu arada.. sonra bakarız
işte yemek falan heralde.. cok da yourlmamam lazım tabi... aklıma zeynep 6672 gelioo yada yaren.. hemencecşk dogurdular.. yaren de gelmedi geri dimi.. umarım herşey iiyidr...
optum sşziiiikaydirigubbakcemile2

selammmm canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmm nasilsinizzz? canbaharcimm canim sikma kendini kilosu gayet iyi! sevilaycimmm bebisini öp yerime bacimmm opuyorumnanaktan kizlar bu arada geceleriii acayipp kasiklarimm agriyorr. ayagimi uzatip yatamiyorumm arasina yastik koyup bacaklarimi kendime cekiyorum ve karnimda müthis bi sertlikk! ayyy acaba dogurcam mi yaa ayy cuma annem gelsinnn TR den ondan sonra olsunn :Saruboceq: kizlar bu durumla karsilasan var mi yaaa? kafamçokkarıştı ama daha nisanim felan gelmedi .daha 20 günüm var ama anacimm benle birliktekilerr dogurdu valaaaa! telaslandimm simdi :bbo:

ne konuşmuştuk şekerim kg önemli değil niye takılıyosun sağlığı yerinde olsun yeterki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…